Behandlingar du kan göra hos oss

Vi har flera olika behandlingar att erbjuda dig som kund och klient

Vi kan erbjuda dig reiki behandlingar, som är en energimedicinsk metod med eller utan kristaller, det väljer du helt själv.
Det vi gör i en behandling är att vi fyller på med energi i dina energikroppar och i ditt energisystem, vi fyller på med färg från kristallerna (stenarna) och vi skapar en noll punkt i dina energisystem med den sk Hälsostaven, som är fylld med många små, små kristaller som renar ditt energisystem i hela kroppen. Staven kan också eliminera eventuella energiblockeringar i ditt energiflöde, som skapar sjukdomar efter en lång tid. Du bör ha ett fritt energiflöde i kroppen för att må bra och vara frisk.

En behandling hos oss tar 1 timma sammanlagt.
Då sitter vi i samtal ca 10 min före behandlingen och går igenom dina eventuella önskningar, anledningen till varför du bokat en behandling och eventuella sjukdomar eller problem som du kan tänkas ha och som du vill ha hjälp med via en reiki behandling.

Oavsett om du kommer till oss för behandling eller om du sitter/ ligger på distans, så fungerar behandlingen väldigt bra. Energierna fungerar lika bra på distans och de är lika starka även om du tar emot dem på distans, som när du ligger på en massagebänk hos oss.

Varmt välkommen till oss

Carina Hammarsten / Reiki Master

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *