Kolla igenom vårat fina sortiment av energifyllda smycken som passar både till vardag och event. Med våra smycken kan du enklare utveckla dig spirituellt eftersom många innehåller speciella stensorter som gynnar dig på olika sätt. För att läsa mer om stensorterna kan du gå in under “Stenar” och klicka på den sten du är intresserad av!

55kr

Halsband med ett Ametist hänge i 14 k silverplätering. Ametisten sägs kunna hjälpa dig att öppna dina nldiga sida till andevärlden.  

170kr

Silverpläterat smycke med Lapiz Lazuli stenar (chips). Lapiz Lazuli är den andliga stenen. Storlek på smycket är 47 x 47 m m och väger 130 gr. Den avlägsnar snabbt stress och skänker en djup frid. Den besitter en enorm stillhet och är nyckeln till andlig insikt. En beskyddande sten som kontaktar andeguider. Den känner igen övernaturliga attacker, blockerar dem och skickar tillbaka energin till källan.

80kr

Bergkristall hjärtformat i silverpläterat hänge. Den har använts i andliga, vetenskapliga och läkande syften i många kulturer världen över. Det finns många olika typer och former av bergkristall som används av healers på olika sätt.

80kr

Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Till stenen får du ett "personligt budskap".

45kr

Onyx kan användas till att läka sorg, stärka självkontroll och stimulera klokt beslutsfattande. Säljes i förpackning på 5 st

120kr

Karneol är full av livskraft och vitalitet. Den stimulerar ämnesomsättningen och aktiverar baschakrat och ökar fertiliteten.

80kr

Den kan hjälpa dig att återvända till tidigare liv, för att läka känslor och trauman som följt med till nuet och ligger kvar och fräter. Healing: stenen ger dig en insikt till anledningen till dis-ease.

60kr

Livets träd smycke som symboliserar livet, andligheten, Universum och själen. Bär det som en symbol för det andliga, Universum och för själen.

120kr

Allt finns där inne, bara du tittar in. Fira dig själv, precis som den du är.Balanserar även dina känslor. Det är en mycket stabil kristall och jordad, som skänker emotionell, fysisk och intellektuell balans. Den hjälper till att centralisera och stabilisera fysisk energi.  Agaten har också kraft att harmonisera yin och yangs positiva och negativa krafter som håller Universum på plats. Det är en lindrande och lugnande sten som verkar sakta men med fantastisk styrka. De många lagren kan dra fram dold information i ljuset.

120kr

Du är precis som agat Geoden ett mirakel av oväntade möjligheter och fantastiska energier. Allt finns där inne, bara du tittar in. Fira dig själv, precis som den du är.Balanserar även dina känslor. Det är en mycket stabil kristall och jordad, som skänker emotionell, fysisk och intellektuell balans. Den hjälper till att centralisera och stabilisera fysisk energi.  Agaten har också kraft att harmonisera yin och yangs positiva och negativa krafter som håller Universum på plats. Det är en lindrande och lugnande sten som verkar sakta men med fantastisk styrka. De många lagren kan dra fram dold information i ljuset.

120kr

Fira dig själv, precis som den du är.Balanserar även dina känslor. Det är en mycket stabil kristall och jordad, som skänker emotionell, fysisk och intellektuell balans. Den hjälper till att centralisera och stabilisera fysisk energi.  Agaten har också kraft att harmonisera yin och yangs positiva och negativa krafter som håller Universum på plats. Det är en lindrande och lugnande sten som verkar sakta men med fantastisk styrka. D emånga lagren kan dra fram dold information i ljuset.

120kr

Värdet ges till halvädla ädelstenar stor del beror på färg , tillgänglighet och kvalitet . Eftersom dessa ädelstenar har oftast fler källor, de är ett bra val för större , rent - ögonstenaroch finns i en regnbåge av färger .

120kr

Eftersom dessa ädelstenar har oftast fler källor , de är ett bra val för större , rent - ögonstenaroch finns i en regnbåge av färger.

120kr

Halvädelstenar ädelstenar är bara oftast rikligare ( men det finns några undantag ) . Värdet ges till halvädla ädelstenar stor del beror på färg , tillgänglighet och kvalitet . Eftersom dessa ädelstenar har oftast fler källor , de är ett bra val för större , rent - ögonstenaroch finns i en regnbåge av färger.

120kr

Eftersom dessa ädelstenar har oftast fler källor , de är ett bra val för större , rent - ögonstenaroch finns i en regnbåge av färger. Kalcedon är inte vetenskapligt egna mineralarter, utan snarare en form av Quartz i mikrokristallin form .

120kr

Kalcedon är inte vetenskapligt egna mineralarter, utan snarare en form av Quartz i mikrokristallin form . Dock är det känt ett gammalt namn , och nästan alla mineralreferensguider och samlare skiljer Kalcedon separat från Quartz . I pärla handel , namnet Kalcedon beskriver oftast bara vita eller blå Kalcedon , för att skilja den från mångfärgade bandad sorten Agate och andra unika sorter av detta mineral .