Kolla igenom vårat fina sortiment av energifyllda smycken som passar både till vardag och event. Med våra smycken kan du enklare utveckla dig spirituellt eftersom många innehåller speciella stensorter som gynnar dig på olika sätt. För att läsa mer om stensorterna kan du gå in under “Stenar” och klicka på den sten du är intresserad av!

80kr

Bergkristall hjärtformat i silverpläterat hänge. Den har använts i andliga, vetenskapliga och läkande syften i många kulturer världen över. Det finns många olika typer och former av bergkristall som används av healers på olika sätt.

120kr

Karneol är full av livskraft och vitalitet. Den stimulerar ämnesomsättningen och aktiverar baschakrat och ökar fertiliteten.

120kr

Allt finns där inne, bara du tittar in. Fira dig själv, precis som den du är.Balanserar även dina känslor. Det är en mycket stabil kristall och jordad, som skänker emotionell, fysisk och intellektuell balans. Den hjälper till att centralisera och stabilisera fysisk energi.  Agaten har också kraft att harmonisera yin och yangs positiva och negativa krafter som håller Universum på plats. Det är en lindrande och lugnande sten som verkar sakta men med fantastisk styrka. De många lagren kan dra fram dold information i ljuset.

120kr

Värdet ges till halvädla ädelstenar stor del beror på färg , tillgänglighet och kvalitet . Eftersom dessa ädelstenar har oftast fler källor, de är ett bra val för större , rent - ögonstenaroch finns i en regnbåge av färger .

120kr

Eftersom dessa ädelstenar har oftast fler källor , de är ett bra val för större , rent - ögonstenaroch finns i en regnbåge av färger.

120kr

Halvädelstenar ädelstenar är bara oftast rikligare ( men det finns några undantag ) . Värdet ges till halvädla ädelstenar stor del beror på färg , tillgänglighet och kvalitet . Eftersom dessa ädelstenar har oftast fler källor , de är ett bra val för större , rent - ögonstenaroch finns i en regnbåge av färger.

120kr

Eftersom dessa ädelstenar har oftast fler källor , de är ett bra val för större , rent - ögonstenaroch finns i en regnbåge av färger. Kalcedon är inte vetenskapligt egna mineralarter, utan snarare en form av Quartz i mikrokristallin form .

120kr

Kalcedon är inte vetenskapligt egna mineralarter, utan snarare en form av Quartz i mikrokristallin form . Dock är det känt ett gammalt namn , och nästan alla mineralreferensguider och samlare skiljer Kalcedon separat från Quartz . I pärla handel , namnet Kalcedon beskriver oftast bara vita eller blå Kalcedon , för att skilja den från mångfärgade bandad sorten Agate och andra unika sorter av detta mineral .

120kr

Blå Kalcedon är en pryd kristall , subtil och mystiker , sval och lugn , eterisk ändå fast . Den har en inbjudande , mjukt blått genomskinlighet , och en nästan omärklig rörelse inom stenen som åberopar en stillhet tyst vördnad . Det är lugnande , och talar om anden och förtroende. Kalcedon kallas Speaker sten , stenen som mäter dina ord . Den uppmuntrar reflektion och meditation , dess milda utstrålning förbereder oss för åtgärder men att hjälpa till att hålla tillbaka orden när vi behöver.

120kr

Ametisten är en omtyckt meditationssten och tillhör en av de mest kända stenarna. Det är en mycket andlig sten med hög andlig vibration. Den verkar renande på kropp och sinne, och har en lugnande inverkan. Särskilt när vi är stressade. Stenen stärker vår intuition och öppnar vårt sinne för våra övernaturliga gåvor. Det är en sten som skapar trygghet och harmoni, och den ger oss en god sömn. Är man långt från hemmets trygga vrå, lindrade stenen den svåra hemlängtan.

120kr

Halvädelstenar ädelstenar är bara oftast rikligare ( men det finns några undantag ) .

Smycken

Onyx pendel

100kr

Det används för att avsluta olyckliga eller besvärande relationer. Den är också en andlig sten som öppnar upp det andliga och som ger dig styrka.

120kr

Den ger trygghet i relationer och skapar balans mellan yin och yang. Stenen ökar välbefinnandet, bryter ner hinder samt tar bort psykisk smärta eller depression. Den kan användas för alla typer av åkommor.

395kr

Rosenkvarts staven initierar kärleken till oss själva. Det är en healingstav som ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav. Den medför villkorslös kärlek och oändlig frid.

395kr

Healing stav i Bergkristall. Healingstaven av bergkristall sägs vara stenarnas ”mästare”, en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar. Den symboliserar harmoni, balans och synkronicitet. Den sägs traditionellt harmonisera och sammanlänka tankar, känslor och medvetande med universums existentiella kraft. Den har använts i andliga, vetenskapliga och läkande syften i många kulturer.

299kr

Fysiska funktioner som sägs kunna förbättras med en Quantum pendant: Den sägs främja och förebygga energin i kroppen och den är uppbyggd av lava (som Bojji stenarna, som fungerar utomordentligt), lindrar kronisk värk och följer meridianerna i kroppen och förebygger trötthet. Sägs kunna förbättra den mentala fokusen, stärker balans, styrka och vitalitet i kroppen. Stärker den fysiska uthålligheten, förbättrar den fysiska förmågan med energier till BIO energisystemet och den sägs även ha ett visst skydd mot skadlig yttre påverkan av mobiltelefonen, datorn, Microvågsugnen och det allmänna elektromagnetiska fältet. Fungerar ungefär som en Orgonit.