Vårat sortiment av mediala & energifyllda stenar. Lär dig mer om varje sten på respektive stens produktsida. Klicka dig in och läs om hur de kan gynna dig i vardagen!

95kr

I Egypten kallades den för "Himlens sten" och symboliserar tankens kraft.

30kr

Trumlad grön Aventurine för Healing. Grön Aventurin, stenens egenskaper:  Aventurin kan användas som en talisman, som ingår i charm påsar eller används i magiska trollformler för att locka till sig pengar och lycka.

50kr

Bergkristall rå. Stimulerar vår intuitiva förmåga och skapar balans mellan vårt yin och yang. Bergkristall innehåller alla färger, healar överallt, i alla Chakran, och ger klarhet och insikt till personen som bär den.

20kr

Rosenkvarts främjar mottaglighet av skönhet på alla håll. Det är den bästa healande stenen. Den frigör även undertryckta känslor och hjärtesorg.

20kr

Sodalit förenar logik och intuition, öppnar andlig perception och förmedlar information från det högre sinnet ner till det fysiska planet.

95kr

I Egypten kallades den för "Himlens sten" och symboliserar tankens kraft. Lapis Lazuli är helgad åt den grekiska gudinnan Afrodite, den romerska Venus och den egyptiska Isis, och drar till sig kärlek och främjar djup sömn.

Stenar

Pyrit, 1 st

60kr

Använd pyritstenen hemma så drar den till sig överflöd och skyddar mot att fatta okloka beslut rörande affärer och ekonomi.

65kr

Ametist sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem och bärs som skyddande amulett mot negativitet och stress. Ametist är en sten med starka och renande vibrationer och kan användas vid meditation och healing.

45kr

Tigeröga är en beskyddande sten som ger god tur och framgång, ofta i pengar. Romerska soldater bar ofta tigeröga, ingraverade med symboler, för att skydda dem i strid.

600kr

Fördelarna med en Nano hälso stav är följande. - avgiftar kroppen - ökar vitaliteten i kroppens celler - avlägsnar blockeringar i kroppens energiflöde - lindrar smärta och värk och stimulerar kroppens eget healande - bringar balans och harmoni till ditt bio energetiska fält - stärker immunförsvaret - friskvård produkt