Carina Hammarsten startar ett samarbete med ByButeo som inspiratör

Fredagen den 13 september 2019 blev dagen som skulle komma att betyda allt för den medvetna människan, som har en önskan om att medvetet eliminera onödig stress och rädsla för att kunna leva sitt liv lycklig.

En väl planerad konferens på Kreativ Kraft och kick-off blev det för ett gäng energigivande egenföretagare som slog samman sina påsar mot ett gemensamt mål om holistisk hälsa i Linköping på Stångs magasin och det blev en fantastisk dag som vi sent kommer att glömma. Många reflektioner och mycket mental träning under gårdagen i gänget. Vi har alla varit i situationen där vi upplevt stress, rädsla men ändå tagit oss över mållinjen och med gemensamma tankegångar kring hur man eliminerar onödig stress och skapar det liv man önskar för att må bra i ett högre syfte, kommer vi nu tillsammans göra detta möjligt för alla. Vi är idag ett härligt gäng på nio inspiratörer och innan årsskiftet hoppas vi på att bli elva stycken. Vi känner oss redo för att gå mot et gemensamt mål och det är att skapa ett friskare samhälle genom holistisk hälsa.

ByButeoVem är då kvinnan Rebecka Gabrielsson, bakom ByButeo och hur firar hon den här dagen?

– Jag tränar medvetet på att reflektera och fira framgång. Jag älskar att dela andras framgång, mer än min egna. Fråga inte varför, svaret är långt.

Vad skulle du vilja berätta mer om dig själv och den här fantastiska kvällen?

– Många tror att jag trivs med att hamna längst fram. Så är inte alltid fallet, men ibland händer det. Så när andra ger mig sin tid förstår jag att det finns en orsak. Och när flera är med och firar det jag räknar till min framgång och lyfter mig min process i är det nära till tårarna vi stavar tacksamhet.

Vad kan du dela med dig för kunskap och erfarenhet om dig själv?

– Min lyra har många strängar. Det behövs för att jag ska kunna ta mina ackord.
En sträng är ByButeo – mental träning & högre syften Nu, fem år senare är vi nio inspiratörer som letar efter nummer tio och elva, som vill dela en mission. Eliminera onödig stress och rädsla för att göra människor lyckligare. Var och en av oss gör det utifrån sina kompetenser och förutsättningar, utifrån sina erfarenheter och metoder.

Hur vill du dela med dig av Kick-offen?

– Varsågod och ta del av firandet. Ännu vi ett kliv dit vi ska. Tack Stångs Magasin att vi fick en skön AW i ert vardagsrum …

Här bjuder vi alla på lite fler bilder från vår härliga Kicki-off i Linköping.