Hur upplever man en reiki initiering?

Reiki kurser på plats eller på distans

Det är många som undrar hur reiki fungerar och hur man upplever en sk initieirng i reiki när man går en reiki kurs. Kurselever som har utbildat sig inom Reiki hos oss har upplevt mycket starka energier, guider, änglar och alla har de individuella upplevelser av sin initiering av de olika kraftsymbolerna. Såhär säger några av dem:

M – 3 December 2015
Hej Carina,
Jag har upplevt massor! Mycket mer än jag själv förväntade mig!
Först kände jag nått på huvudet, efter det kände jag först det högra benet väldig tydligt, sen vänstra, sen vänstra armen, sen höger armen. emellanåt kunde jag inte känner mina händer alls, som om de inte existerade. Ibland pirrade de. Sen kände jag även som om någon “trycker mer” mina ögonlock, men inte på ett obehaglig sätt. Någon gång kände jag min hals väldig mycket och blev en kort stund illamående. Efter det så kände jag min rygg väldig tydligt. Och hela tiden var det mycket ljus framför mina ögon som jag hade stängd. Men det som överraskade mig fullständig var på slutet där det kändes som om någon drar mitt huvud tillbaka. Jag försökte rätta upp den igen så jag sitter rak, men den drogs tillbaka direkt igen. Den drogs allt längre tillbaka och som om någon verkligen gör någonting – på riktig – I MITT huvud. Och sen släpptes det igen.

Och nu känner jag mig uppladdad, någonting rör sig typ i min kropp.
Jag tackar dig så väldig mycket för denna upplevelsen!! Helt otroligt att man kan känna så!
Bästa hälsningar!

H  – 4 oktober, 2015:
Tack för en underbar dag med mycket starka energier!
Har lärt mig mycket nytt!
Det har varit klart och tydlig information och jag kände mig inte ”dum” när jag ställde frågor.. vilket jag annars gör i vissa sammanhang. Mycket positivt.
Carina, du ger mig hopp om en annan framtid!!
Tack!

K – 13 mars, 2015:
En mycket trevlig och lärorik kurs. Carina inger trygghet och kunskap från första stund! Kan varmt rekommenderas!

M – 27 januari, 2015:
Bra kursupplägg som gjorde att jag kunde känna mig trygg och som fick mig att växa,. Rekommenderas av mig vidare till vänner.

K  – 25 januari, 2015:
Carina är så trygg i sin kunskap, även om jag inte visste något . Så kände jag mig trygg och det var lätt att lära

M – 13 maj, 2015:
Min upplevelse av steg 2 : Ibörjan pirrade det i huvudet och de kröp ända ner i benen, händerna pirra och blev så varm så de gjorde nästan ont tillslut, de kom upp en lila liten boll som växte sej större å större, sen kom en vit fågel och flög mig till ett berg, där slog vattnet mot klippkanten , ser människor gå i i bergen i långa ”tåg” som slingrar sej i orange och röda färger.
Och en flod fylld med vatten i olika färger som rinner ner i ett vattenfall
Svårt att få ner allt ja upplevde i ord, fantastisk kännsla

E – 18 november, 2015:
Jag kan varmt rekommendera kurser hos Carina. Jag fastnade för Reiki och har hittills gått Reiki steg l och ll och kommer även gå steg lll. Mina förväntningar har uppfyllts och överträffats. Jag har tydligt sett och själv fått uppleva energiernas positiva effekter. Bland annat har jag med hjälp av Reikin fått en ny energinivå och harmoni i kroppen och det kanske mest fantastiska och oväntade är att min tinnitus minskat dramatiskt vilket jag aldrig ens vågat drömma om.
Tack till dig Carina för det du gör, för din härliga personlighet, din glädje, kunskap och ödmjukhet.

S – 18 november, 2015:
Galet spännande och intressant med reiki. Kursen var bra planerad och organiserad med en härlig gemenskap.
Carina är en fantastisk kursledare som är ödmjuk och varm och alldeles underbar hon får en att känna sig väldigt trygg under men även efter kursen då hon alltid tar sig tid att svara på eventuella frågor och följa upp.
Jag kan varmt rekommendera både denna och andra kurser hos carina

B  – 18 november, 2015:
Fantastiskt roligt och spännande med Reiki på alla sått och vis. För den som vill hjälpa sig själv samt andra så är Reiki ett självklart allternativ. De bästa med Reiki är att få höra och se folks upplevelser och förändringar. Jag har precis börjat med Reiki och gjort cirka 10 behandlingar och redan fått väldigt goda och positiva resultat Carina är en väldigt bra och pedagogisk lärare som får dig att känna dig bekväm och trygg. Du som läser detta kanske är som jag var när jag hörde talas om Reiki alltså skeptisk MEN när du testat de så kommer de förmodligen att ändra ditt tankesätt om de
Rekommenderas starkt

C – 17 november, 2015:
En bra och genomtänkt kurs.
Fantastiskt att få lära sig nya saker inom detta område. Och få träffa fina människor så som Carina och andra kursdeltagare.
Kommer att gå fler kurser hos Carina!

H – 16 november, 2015:
En lärningsfull kurs i Reiki med mycket kraftfulla energier!
Om jag hade tvivel innan så är de som bortblåsta nu
Reiki funkar!!
Kände starka energier efter initsieringen och under resterande av dagen..
Carina Hammarsten är en kunnig lärare om livet i sig och om Reiki! Glad, ödmjuk och kärleksfull och jag kan verkligen rekomendera er att gå hennes kurs!
Jag hade en underbar dag med ett kärleksfullt gäng..
Helena Persson

A-L  – 16 november, 2015:
En härlig energifylld kurs med klara bevis för att reiki fungerar! Jag hade tydliga upplevelser av hur energin påverkade min kropp och öppnade upp för friskt flöde i alla kanaler. Kursplatsen är sinnlig och miljön välkomnande, Carina har stor kunskap i ämnet och mycket erfarenhet från både livet och reiki vilket gör henne till en säker och ändå mycket ödmjuk lärare. Rekommenderas!

Skulle du också vilja gå en kurs i reiki?

Carina Hammarsten
Reiki Master

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *