Intervju med Terese Jarl om Stellar Änglar

#spirituellt.nu

Vilka är Stellar Änglarna och hur kan vi ta hjälp av dem i vår healing?

#spirituellt.nuTherese Jarl är utbildad idrottsfysiolog, lic personlig tränare och cert medicinsk massageterapeut.

Hon är även utbildad vid Eternia School of Light till Multidimensionellt Medium och Intuitiv Healer. I Änglamassage kombinerar hon sina kunskaper om kroppen och dess fysiologi med energiarbete i form av healing och åkallan av olika änglar och relaterade energier.

 

 

Hej Terese, det är många som är nyfikna på vad Stellar Änglar är?

  • Kan du berätta lite mer för oss, vad är Stellar Änglar?

Stellaränglar är en gruppering av änglar, på samma sätt som tex Ärkeänglar eller Solaränglar. Skillnaden är att stellaränglarna har, förutom sina egenskaper som änglar, även egenskapen av uppstigna mästare. De har alla  ett förflutet som människor. De har därför erfarenheten av att leva i en fysisk kropp i en mänsklig upplevelse, på ett annat sätt än många andra änglar.

  • Vad är det för skillnad på Stellar Änglar och Ärke Änglar?

Det finns Ärkeänglar som även tillhör Stellaränglarna. Metatron är en sådan tex. Stellaränglarna har mkt fokus på att hjälpa oss med vår fysiska kropp, för att den ska kunna klara de påfrestningar som en uppstigning innebär, för att vår kropp inte ska bli sjuk av att bära de alltmer stigande frekvenserna. Just därför passar det bra att integrera dem när man behandlar fysiska åkommor, och problem i rörelseapparaten.

  • Kan man integrera Stellar Änglarna i alla sina healing behandlingar?

Ja, det kan man. I synnerhet när det rör healing av den fysiska kroppen, men även i andra sammanhang. De är väldigt användbara vid frekvenshöjningar!

  • Vad för slags energiarbete handlar det om på kursen i Februari?

Det handlar om grundläggande healing och att lära sig att känna hur kontakten med just dessa änglar känns, så att man kan integrera dem i en massagebehandling för ett än bättre resultat. Via dem kan man även få information om hur personen man masserar kan förbättra andra saker kring sin hälsa, för att på så sätt kunna hålla en så hög energi som möjligt. Det kan röra kosten, gifter i vardagen osv.

  • Hur går en kanalisering av Ängla energier till och vad är skillnaden på den healingen och vanlig healing?

Själva kanaliseringen går till på samma sätt som vilken kanalisering som helst. Det man behöver lära sig är att kunna särskilja vad det är man egentligen kanaliserar, för att på så sätt kunna få bästa möjliga resultat i sin behandling. Bara för att man ber om en viss energi är det inte alls säkert att det är just den som kommer igenom.

  • För vem/ vilka är den här kursen bra att gå?

Den passar de som dels vill lära sig massage för att behandla lättare problem i rörelseapparaten på nära och kära, men som också vill ha en ännu djupare aspekt i form av samarbete med de fantastiska Stellaränglarna och allt de kan bidra med.

 

Aktuell kurs: Terese kommer att hålla en kurs i “Änglamassage med Stellar Änglarna” hos oss på Spirituellt.nu den 2 – 4 Februari 2018. Inför den här spännande kursen vill vi nu ställa några frågor till henne om just Stellar änglarna och vilka dem är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.