Jag hjälper dig att må bra!

För dig som är sjukskriven helt,- halvt- eller arbetslös!
Jag hjälper dig att må bra – bättre!

#må bra

 

– Är du trött, har du fastnat, eller lider du av kronisk värkproblematik?

– Behöver du förändra något i ditt liv?
– Framförallt är du redo för en förändring?
– Det är faktiskt enklare än du tror!
– Vi erbjuder Reiki Healing och coaching,  i kombination eller var för sig.

Jag hjälper dig att må bra genom att släppa din inre stress, lättare form av depressioner, djupmeditation där vi kan gå tillbaka till tidigare liv genom regressions behandling och chakrabalansering med kristaller.

 

Jag erbjuder gruppsamtal i ämnen som:

  • Stresshantering
  • Medveten närvaro
  • Lär känna dig själv och kroppens signaler
  • Hur påverkar andra människor mig och hur påverkar jag dem?
  • Vad kan jag göra för att förändra min livssituation
  • Kostrådgivning och hälsoworkshop
  • Medi Yoga (Medicinsk Yoga)
  • Reiki behandlingar (energigivande behandlingar)
  • Chakrabalansering med kristaller

Mer om spirituellt

Är du nyfiken på det spirituella och vill lära dig mer om detta, t ex om upplevelser du haft sedan du var liten, upplevelser du varit med om i ditt vuxna liv, hur du ska hantera de olika upplevelserna, så är Spirituellt den rätta platsen för dig. Jag har olika workshops för dig som vill prova på bl a Reiki energi behandling, Meditation och Encaustic Art, Psychic Art. Vi har också kurser som riktar sig enbart till personlig utveckling, där du får möjlighet att hitta din inre styrka, ditt livssyfte och bygga upp dig själv inifrån och hitta ditt eget högre jag – i den stressiga vardag vi lever i idag.

Jag har nu också startat mina Reiki utbildningar. Spirituellts vision är att utveckla människor till den fulla potential som de var ämnade att vara, från den allra första början, personlig utveckling som skall stärka självkänsla, självförtroende och självbild. Personlig utveckling som skall stärka kroppen och ställa kroppens chakran och energier i balans och ge dig möjligheten att finna ditt inre och styrkan som du besitter i ditt inre, lugn, ro och harmoni.

Jag vägleder dig också via Tarotkort, via kanaliserade budskap via guider, änglar, via intuitionen och via våra nära och kära på den andra sidan.

Jag erbjuder personliga och lättförståeliga och väl presenterade andliga & spirituella kurser som vem som helst kan gå, du behöver vissa kunskaper på en del av våra kurser men oftast inga förkunskaper ha alls. Många kurser utförs på plats, men många kan även utföras på distans – där du mejlar över dina dokumenterade övningar till oss. Dessutom anordnar jag nu även kurser på annan ort, efter önskemål. Så är ni en samlad grupp på 8 -10 personer som skulle vilja gå en av våra kurser, så går det bra att boka detta via kontaktformuläret på hemsidan. Jag erbjuder även workshops.

Om du befinner dig i en situation i livet där vägledning från en tredje person verkar aktuellt, då kan du kika in på mina tjänster för vägledning. Dessa utförs både via telefon, via skype och via mejl.

Ni med intresse för energier kan gotta er i vårat sortiment av smycken och ädelstenar med stor laddad energi och kraft.

Jag hoppas att alla mina kunder har något att tycka till om sidan och har ni något ni tvekar över, funderar över eller behöver ha hjälp med, så är det bara att kontakta mig, så löser jag det snarast!

Du kan också gå in och läsa recensioner som våra kursdeltagare och klienter skrivit efter kurser, utbildningar, vägledningar och behandlingar. Recensionerna hittar du på varje sida till vänster.

autograf

En tanke om “Jag hjälper dig att må bra!

  1. Pingback: Morgonmöte för att visualisera framtiden - Spirituellt.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *