Min story!

Vem är jag och vilka är mina mål med Spirituellt.nu

Jag är i grunden utbildad svarvare/ svetsare och maskinoperatör innan jag skolade om mig till Multimedia Producent och vidare med Reiki sedan drygt 18 år tillbaka. Jag har även arbetat som Friskvårdsombud och fackligt engagerad senaste åren innan jag startade Spirituellt.nu

Jag upplevde min första kontakt med andra sidan och Änglarna redan som litet barn. Min medialitet började redan vid 6 års ålder, efter att jag varit nära att drunkna. Därefter har jag varit nära döden vid ytterligare ett tillfälle, då jag klarade mig helskinnad ur en bilolycka.

Jag har väl alltid varit en känslomänniska både som litet barn, men också under hela mitt vuxna liv, gått mycket på min känsla och min intuition  och har hjälpt och stöttat många människor till ett bättre liv. Detta har jag fått lägga på is, under vissa perioder i mitt liv, då jag varit tvungen att fokusera, vara stark och hjälpa mig själv i vissa motgångar i livet, som givit mig den styrkan och självkännedomen som jag har idag.

Skyddsänglar och guider

Vid 6 års ålder var första gången jag fick kontakt med min skyddsängel, dock har jag inte alltid sett det som den fantastiska och underbara gåvan det faktiskt är, för många gånger var det inte bara vackra, fina budskap som kom igenom utan även den del skrämmande som inte alltid var så positiva att varken se eller uppleva känslomässigt.

Men idag är jag ödmjuk, tacksam och glad över att kunna känna, se och höra så mycket mer än många andra gör. Och viktigast av allt är att idag kan jag hantera det. Jag har trots detta valt att inte arbeta enbart som ett traditionellt medium, utan mer utifrån fokus på hela människan och framför allt de fantastiska energier och frekvenser vi har runt omkring och inuti oss, som samspelar med vår livsenergi på ett alldeles underbart sätt för en helhets hälsa. Lyssna på en intervju med Radio P4 Sjuhärad

Min personliga resa mot personlig utveckling, styrka och helhet

Den har varit stundtals mycket smärtsam, problematisk och svår. Jag har fått gå igenom mycket smärtsamma skeenden i livet, förluster och konflikter, vilket har fått mig att tvivla på människan men det har givetvis också gett mig enorma, vackra upplevelser, inre resor, astrala resor, ett unikt helande både fysiskt & psykiskt och en fantastisk kontakt med min Själ, mitt innersta.

#spirituellt.nu

Jag har själv gått igenom en hel del jobbiga och slitsamma saker i mitt liv, som gjort att jag lidit av den numera utbredda, svåra, kroniska sjukdomen Fibromyalgi och har därmed under många år levt med kronisk värk dagligen, varit beroende av värktabletter och sömntabletter, men har via Reiki, meditation, styrketräning och personlig utveckling vänt mitt liv helt och hållet och mår mycket bättre idag. Därför känns det inte mer än rätt för mig att hjälpa andra människor som sitter i samma situation.

Jag är idag, trots att det varit jobbigt många gånger, oerhört tacksam för allt jag har fått gå igenom. Jag är tacksam för den omstart jag fick möjligheten att göra i samband med min 40 års dag och att jag fick möjligheten att möta min guide, som parallellt (sedan min födsel) går vid min sida – alltid, för att guida mig rätt. Med min egen personliga erfarenhet, är jag helt övertygad om att allting går att meditera bort i förebyggande syfte, och att hantera, det är aldrig för sent. Jag var en sökare och nu har jag funnit det jag sökt i livet – mig själv, mina fantastiska guider och hjälpare från den andra sidan.

Jag har på senare tid fått möjligheten att se och lösa upp tidigare liv hos mina klienter och kursdeltagare, genom spirituella resor, som en hjälp på deras andliga och spirituella väg genom livet. Och många av dem har funnit sin egen väg och sin fulla potential på detta sättet. Och jag har lärt mig att allt kan bli möjligheter och tillgångar istället för hinder och traumatiska upplevelser i vårt energisystem i kroppen. Erfarenhet från fler än 200 stycken coaching/vägledningsmöten inom dels kurskontext, dokumenterade behandlingar från kursdeltagare eller i form av personlig coaching.