fbpx

Privat sittning med mediumet Christoffer Norén

En LIVE seans med energier som är enormt starka och kan bryta sig igenom flera hundra

I söndags eftermiddag var det grått väder ute och jag satt och skrev på mitt kapitel för antologin “Den inre resan” som jag medverkar i som en av tretton författare och som mitt företag CH SPIRITUELLT är skaparen till efter en vision som jag haft sedan många år tillbaka om att inspirera människor till personlig utveckling på en djupare nivå för att finna sin egen inre potential och kreativitet och verkligen skapa och leva det liv de drömmer om.

Jag råkade plötsligt få syn på en kille vid namn Christoffer som skulle hålla en live seans samma kväll så jag satte min timer för att vara redo när senaste skulle dra igång kl 20.00

Strax före kl 20.00 loggade jag in och tänkte att “detta blir spännande” det är sällan som jag hoppar på såna här seanser men just ikväll kändes det som att jag skulle bara göra det och får man en “hint” så får man bara följa den. Seansen startade och Christoffer som mediumet hette började ta in andekontakter direkt och fick fantastiska budskap till en kvinna som fick meddelanden från en bror som hade gått bort i en olycka.

Efter den andekontakten börjar Christoffer prata om en “stor kvinna med pondus och som hade en väldigt stark energi och som hade ett namn som började på “Gun….” och kvinnan hade en hund med sig vid sin sida. Jag fick direkt en koppling till kvinnan och skrev i chattrutan att “det kan vara min mormor Gunda som kallades för Gun” och helt plötsligt blev jag inbjuden till studion för att prata med Christoffer inför över fyra hundra tittare i live sändning.

Mycket riktigt var det min mormor Gunda och hunden var en hund som hon haft när hon var yngre, det var två hundar då men bara en vart med henne nu i sällskap. Och hon var inte heller ensam här i sin andekontakt till mig, utan med sig hade hon min pappa som gick bort för fyra år sedan nu. Båda två berättade de saker som jag kunde bekräfta och det var så kul att få kontakt med dem via ett annat medium, för hur det än är, även om jag är utbildat medium så litar man inte alltid på de budskap man får till sig själ och då blir det extra roligt att få budskapen från någon som var så duktig som Christoffer var. Till saken hör också att min pappa tyckte väldigt mycket om Christoffer och hans sätt att jobba, min pappa som aldrig trott på sånt här när han levde men som nu förklarade via Christoffer att “Carina du hade rätt, det fungerar verkligen” och som nu fullkomligt älskade att få göra sin röst hörd för att “det fungerade”.

Efter den sittningen pratade jag med min mamma och vi kom överrens om att jag skulle boka en sittning privat med Christoffer online på Zoom och så blev det.

Jag bokade onsdagen kl 11.00 på förmiddagen och jag kände att detta blir spännande.
Under både måndag och tisdag jobbade mina släktingar på den andra sidan med mina energier, en av mina guider höjde min energi frekvens inför den här sittningen med Christoffer men också inför ett annat bokat möte samma dag. Jag kunde inte sova förrän vibrationerna var klara och krampen i kroppen avtagit, det var då som en fredslig känsla infann sig i hela mitt energisystem och jag kunde äntligen slappna av och somna.

Onsdagen kom och det blev dags för den privata sittningen.
Christoffer hann knappt inte påbörja sittningen innan min pappa infann sig igen, efter honom kom hans bröder och det var en bror som gått över bara 3 månader gammal. Och sammanlagt under den 45 minuter långa seansen så kom drygt 14 stycken släktingar, vänners föräldrar, bekantas föräldrar, en av mina för detta med fler…ja jag var hlet häpen över hur många som infann sig och både jag och Christoffer kunde känna att energin var extra stark hos oss båda.

Ni som funderar på att komma den 3 oktober på Christoffer Norén stor seans hos mig på CH SPIRITUELLT i Frufällan, 15 minuter strax utanför Borås mot Fristad – du kommer definitivt inte ångra dig.

Men var ute i god tid, det är max antal platser som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.