Skapa en inre balans med Reiki

Fysisk, emotionella och mentala hälsa är oerhört viktigt för att skapa en balans i kroppen

Vi har ett mål med våra Reiki kurser och det är att skapa en inre balans hos varje kursdeltagare.

Eftersom Carina, vår Reiki Master, av egen erfarenhet har skapat en inre balans i sin egen kropp under de senast 4 åren, så lär hon nu ut till andra hur hon har lyckats.

Det gör vi genom att under våra reiki kurser balansera upp hela chakra- & energisystemet hos varje kursdeltagare och detta genom att dels initiera er i Usuis reiki systems symboler, men också genom att rena samtliga energisystem och därmed även lyfta eventuella blockeringar som kan befinna sig i kroppens system från eventuella tidigare liv och traumatiska upplevelser, som nästan alla människor gått igenom någon gång i sitt liv.

Förutom detta, så försöker vi att lära ut hur viktigt det är med en viss fysisk aktivitet hos varje människa, för att man ska lyckas uppnå någon slags balans i kroppens olika system. Kroppen är inte gjord för att bara sitta still, utan behöver hålla igång – främst om man har kronisk värk som t ex Fibromyalgi.

Fysisk träning
Styrketräning & kost

Under våra kurser försöker vi att anpassa maten, dels för dem som inte äter kött, gris och vi anser att det är viktigt att äta rätt, nyttigt och med mycket grönsaker och sånt som är viktigt för vårt energisystem och för vårt chakrasystem, som färger. Grönsaker i olika färger är bra för vårt chakrasystem och att äta vegetariskt under en reiki kurs renar också kroppens organ. För när vi jobbar med Reiki så jobbar vi med hela vår kropp, alla energikroppar, energisystem och chakrasystemet – så det gäller att bygga upp energin så att den är på topp.

Nästan alla som går en kurs i Reiki blir mer medvetna om sina kroppar, sitt energisystem, energikropparna och sitt chakra system. Man blir mer medveten om ett hälsosammare liv, man vill skapa balans i sin egen kropp och på dem som man har för avsikt att ge reiki behandling en dag, när utbildningen är klar. Man jobbar för att må bättre, man skapar en inre balans, men finner sin inre styrka och man finner sin inre potential.

Häng med du också!

Välkommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *