Vad kan vi göra för dig?

Att få människor att må bra!

 

– Är du trött, har du fastnat, eller lider du av kronisk värkproblematik?

– Behöver du förändra något i ditt liv?

– Framförallt är du redo för en förändring?

– Det är faktiskt enklare än du tror!

– Vi erbjuder Healing och coaching,  i kombination eller var för sig.

 

Mer om spirituellt

Är du nyfiken på det andliga och vill lära dig mer om detta, t ex om upplevelser du haft sedan du var liten, upplevelser du varit med om i ditt vuxna liv, hur du ska hantera de olika upplevelserna, så är Spirituellt den rätta platsen för dig. Vi kommer också att anordna olika workshops framöver, för dig som vill prova på bl massage, yoga och psychic Art. Vi har också kurser som riktar sig enbart till personlig utveckling, där du får möjlighet att hitta din inre styrka, ditt livssyfte och bygga upp dig själv inifrån och hitta ditt eget högre jag – i den stressiga vardag vi lever i idag.

Vi har nu också startat våra Reiki utbildningar. Spirituellts vision är att utveckla människor till den fulla potential som de var ämnade att vara, från den allra första början, personlig utveckling som skall stärka självkänsla, självförtroende och självbild. Personlig utveckling som skall stärka kroppen och ställa kroppens chakran och energier i balans och ge dig möjligheten att finna ditt inre och styrkan som du besitter i ditt inre, lugn, ro och harmoni.

Vi vägleder dig också via Tarotkort, via kanaliserade budskap via guider, änglar, via intuitionen och via våra nära och kära på den andra sidan.

Spirituellt.nu erbjuder personliga och lättförståeliga och väl presenterade andliga & spirituella kurser som vem som helst kan gå, du behöver vissa kunskaper på en del av våra kurser men oftast inga förkunskaper ha alls. Många kurser utförs på plats, men många kan även utföras på distans – där du mejlar över dina dokumenterade övningar till oss. Dessutom anordnar vi nu även kurser på annan ort, efter önskemål. Så är ni en samlad grupp på 8 -10 personer som skulle vilja gå en av våra kurser, så går det bra att boka detta via kontaktformuläret på hemsidan. Vi kommer även att hålla workshops framöver.

Om du befinner dig i en situation i livet där vägledning från en tredje person verkar aktuellt, då kan du kika in på våra tjänster för vägledning. Dessa utförs både via telefon, via skype och via mejl.

Ni med intresse för energier kan gotta er i vårat sortiment av smycken och ädelstenar med stor laddad energi och kraft.

Vi hoppas att alla våra kunder har något att tycka till om sidan och har ni något ni tvekar över, funderar över eller behöver ha hjälp med, så är det bara att kontakta oss, så löser vi det snarast!

Du kan också gå in och läsa recensioner som våra kursdeltagare och klienter skrivit efter kurser, utbildningar, vägledningar och behandlingar. Recensionerna hittar du på varje sida till vänster.

autograf

En tanke om “Vad kan vi göra för dig?

  1. Pingback: Morgonmöte för att visualisera framtiden - Spirituellt.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *