Vårt mål och våra visioner

Tanken, drömmen och visionen bakom alla våra kurser, workshops, utbildningar, föreläsningar och behandlingar handlar om att förebygga friskvård och välbefinnande på alla nivåer fysisk, mental och emotionell för en HELHETS hälsa. Det handlar främst om att förebygga depressioner, utbrändhet, kronisk värk, stress (både inre och yttre) som vi har sett eskalerar i dagens samhälle och kryper ned i åldrarna, till de yngre barnen som idag lider av ångestproblematik, oro, osäkerhet, dåligt självförtroende och självkänsla, panik ångest och vår tanke är att tillhandahålla en förebyggande friskvård för att du ska finna ditt inre lugn, harmoni och din inre styrka för att du dels skall få ett bättre samarbete med din egen intuition (magkänsla) och för att människan i sin helhet består av kropp, själ och ande och att dessa tre bitar hör ihop.

I små steg, lär vi dig utvecklas inom något som vi kallar personlig utveckling via din egen intuition (detta kan man säga att det är en hjälp till självhjälp där du själv gör personligen hela jobbet), din egen självkänsla, ditt energisystem, ditt högre jag inom det spirituella och mediala men också genom att lära dig leva i nuet och bara vara.

Vi har också utbildningar inom Reiki, där du blir initierad i symboler från en väldigt gammal Japansk healing metod och får via tre hela kursdagar i tre steg lära dig att ge denna underbara livsenergi till dig själv och andra och därmed verka och arbeta i förebyggande syfte för ditt och andras välbefinnande att få möjligheten att nå ett fullvärdigt välbefinnande på alla plan. Healing och energiarbete fungerar och det är numera också bevisat.

Fler och fler människor uppvisar symptom på psykisk ohälsa, posttraumatisk stress och en obalans i kroppen, en inre stress och utbrändhet idag. De flesta av oss vet också att samhället, alla krav vi har på oss själva och andra, vår stressade livsstil och allmän stress i vardagen påverkar vår hälsa enormt mycket och detta även på en mer psykosomatisk nivå. Vårt mål är då att försöka bidra till att förebygga och förbättra din inre hälsa – att öppna upp ditt innersta till ditt högre jag och till din fulla potential och kraft som du har inom dig, till din egen intuition och din inre styrka. Vi vill därmed ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna hantera din individuella livssituation så bra som möjligt utifrån dina möjligheter, hitta din inre kraft och utvecklas personligen, och därmed också känna självkänsla, självtillit och självförtroende till dig själv.

Genom att fokusera på nuet och i meditation tillsammans med några av våra behandlingar uppleva en total avslappning, harmoni och lugn inom dig, blir du mindre stressad och får tillgång till din inre kraft och till ditt högre jag som också är källan till din intuition och till ditt kreativa jag och din kraft. Vi vill inspirera och ge dig en möjlighet att finna din inre styrka, kreativitet och potential.

Vi behandlar “holistiskt” det vill säga hela människan. Tanken från vår sida är att med så stort utbud som möjligt kunna behandla dig som en helhet så att alla nivåer de fysiska, emotionella och mentala tas med i beräkningen när du gör en behandling eller en kurs/ utbildning för personlig utveckling, hos oss. Vi finns till för dig och ditt välbefinnande!

Skulle du vilja arbeta med dina känslor, din inre kraft, ditt inre och dina energier, och på det sättet skapa positiva förändringar i ditt liv. Hitta verktygen för hur du kan skapa och förbättra din egen hälsa, ditt välmående och leva i nuet.

Då har du hittat rätt! Vi kan ge dig nycklarna till ditt inre!

Grundare av Spirituellt.nu

Jag är i grunden utbildad svarvare/ svetsare och maskinoperatör innan jag skolade om mig till Multimedia Producent och vidare med Reiki sedan drygt 18 år tillbaka. Jag har även arbetat som Friskvårdsombud och fackligt engagerad senaste åren innan jag startade Spirituellt.nu

Jag har under mina utbildningar i bland annat Dipl Medium utb (tidigare liv, psykometri m m) under 4 ½ år mellan 2002 – 2008, Reiki steg I och II inkl Reiki kirurgi och Reiki ART 2002 – 2004 och Reiki Master Utbildning 2014, Grundare av Psychic/ Spirituell ART i Borås & illustratör/ porträttecknare, Projektledare & Multimedia Producent, alltid haft svårt att lära mig tekniker som ska utföras på ett visst sätt. Ännu svårare var det att sedan försöka förhålla mig och efterfölja denna ordning eftersom jag kände hur jag tappade min inre förmåga, känsla och fokus, vilket ledde till att jag ganska snabbt tröttnade och motivationen att fortsätta försvann.

Att istället få möjlighet att arbeta med hjärtat som utgångspunkt och följa min inre känsla i allt jag företar mig, gör att varje vägledning, initiering, behandling, personlig utveckling och kurs utformas och anpassas efter min egen personliga kunskap och efter individens, klientens och kursdeltagarens egna unika förmågor. Att verka utifrån den det högsta bästa för alla och envar gör att jag befinner mig i ett tillstånd av ständigt flöde, vilket fyller mig med energi, styrka och kraft. Att arbeta i fullständigt flöde, utan att uppleva någon som helst trötthet, förlust av energi eller motivation inspirerar både mig och alla de fantastiska och underbart unika människor jag möter på min väg.

– Fysiska kroppen – Emotionella kroppen – Mentala kroppen – Energikroppen – Andliga kroppen / själen – chakra 8 – 12 (själsliga chakran ovanför kronchakrat)

 

 

Mer om spirituellt

Är du nyfiken på det andliga och vill lära dig mer om detta, t ex om upplevelser du haft sedan du var liten, upplevelser du varit med om i ditt vuxna liv, hur du ska hantera de olika upplevelserna, så är Spirituellt den rätta platsen för dig. Vi kommer också att anordna olika workshops framöver, för dig som vill prova på bl massage, yoga och psychic Art. Vi har också kurser som riktar sig enbart till personlig utveckling, där du får möjlighet att hitta din inre styrka, ditt livssyfte och bygga upp dig själv inifrån och hitta ditt eget högre jag – i den stressiga vardag vi lever i idag.

Vi har nu också startat våra Reiki utbildningar. Spirituellts vision är att utveckla människor till den fulla potential som de var ämnade att vara, från den allra första början, personlig utveckling som skall stärka självkänsla, självförtroende och självbild. Personlig utveckling som skall stärka kroppen och ställa kroppens chakran och energier i balans och ge dig möjligheten att finna ditt inre och styrkan som du besitter i ditt inre, lugn, ro och harmoni.

Vi vägleder dig också via Tarotkort, via kanaliserade budskap via guider, änglar, via intuitionen och via våra nära och kära på den andra sidan.

Spirituellt.nu erbjuder personliga och lättförståeliga och väl presenterade andliga & spirituella kurser som vem som helst kan gå, du behöver vissa kunskaper på en del av våra kurser men oftast inga förkunskaper ha alls. Många kurser utförs på plats, men många kan även utföras på distans – där du mejlar över dina dokumenterade övningar till oss. Dessutom anordnar vi nu även kurser på annan ort, efter önskemål. Så är ni en samlad grupp på 8 -10 personer som skulle vilja gå en av våra kurser, så går det bra att boka detta via kontaktformuläret på hemsidan. Vi kommer även att hålla workshops framöver.

Om du befinner dig i en situation i livet där vägledning från en tredje person verkar aktuellt, då kan du kika in på våra tjänster för vägledning. Dessa utförs både via telefon, via skype och via mejl.

Ni med intresse för energier kan gotta er i vårat sortiment av smycken och ädelstenar med stor laddad energi och kraft.

Vi hoppas att alla våra kunder har något att tycka till om sidan och har ni något ni tvekar över, funderar över eller behöver ha hjälp med, så är det bara att kontakta oss, så löser vi det snarast!

Du kan också gå in och läsa recensioner som våra kursdeltagare och klienter skrivit efter kurser, utbildningar, vägledningar och behandlingar. Recensionerna hittar du på varje sida till vänster.

autograf

En tanke om “Vårt mål och våra visioner

  1. Pingback: Morgonmöte för att visualisera framtiden - Spirituellt.nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *