fbpx

Vi välkomnar AnnaLena Lindroos till Borås

Vem är AnnaLena Lindroos?

Jag har haft den fantastiska möjligheten att bjuda in ännu en spännande kurslärare till CH Spirituellt och det är AnnaLena, som tidigare är känd för personlig och medial utveckling.

Det här är Annalena Lindroos ( tidigare Mellblom ).
Hon har sedan 1999 arbetat med personlig och medial utveckling och utbildad hundratusentals människor till verktygen att
leva ett rikt liv, med tid, pengar, energi, relationer – och för att allt i livet ska fungerar – så är focus på att medvetenhet göra den enskilda personens inre

visdom och rikedom, som den människa man är och det liv som har alla tillgångar tillgängliga för var och en.

Hon är aktiv Tantra lärare, hypnoterapeut, NLP Master, rikedomscoach, kroppsterapeut, BodyLove lärare, Qigong lärare och ontolog, med allt vad det innebär.

Hon är erkänd författare med över 55 olika ljudböcker på den skandinaviska marknaden. och skriver böcker, utbildningsprogram och vägledning enskilt och även till produkter, företag och skolor. Hennes ljudböcker, vägledningar och utbildningsprogram har och ligger på fler

olika topplistor.

Jag passade på att ställa några frågor till AnnaLena angående den pandemi som faktiskt drabbat oss alla sedan Januari 2020 för att se hur den har förändrat AnnaLena och hennes arbete för att hjälpa människan i sin personliga utveckling.

 

Hur har Corona viruset påverkat dig?


Den tiden som är och har varit sedan coronaviruset tog fart, har varit en tid för reflektion, stillhet och kreativitet. Jag har tillåtit mig att gå djupare in i mig själv och reflekterat över vad som verkligen är viktigt i mitt liv, vad som ger mig energi och vad som tar energi.

Det är så mycket som vi alla tar för givet, så som att kunna flyga, träffa människor, kramas, träffas på festivaler, event, kurser, handla, släktträffar, träffas på arbetsplatser, fika, gå ut och äta på restaurang. Bara för att nämna några saker. Som inte har varit möjligt. Det har gjort mig mer kreativ, på ett sätt som jag tidigare inte hade tid med och mer tacksam för det som är just nu.

Jag har arbetat och gör med event, föreläsningar, utbildningar, coachning rent fysiskt på olika platser i världen, vilket under den här tiden inte har varit möjligt. Det har gjort att jag kunnat ge mig tiden för reflektion, vad som verkligen är viktigt för mig i livet. Jag har även tillsammans med mitt team, arbetat med investerings resor till Cypern och Spanien, vilket har varit totalt omöjligt under den tid som varit och är. Kontoret på Cypern och i Spanien, har varit i stängt, och vi tränas i uthållighet och tillit.

Det tog 7 månader innan vi kunde träffa vårt barnbarn igen. En tid av ovisshet och längtan, men även en fin tid av utveckling i relationen.
Jag är oerhört tacksam över den teknik som finns i dag, som faktiskt har gjort det möjligt att träffas på nätet, så som tidigare, men nu mer medvetet och även arbetsmässigt. Jag bor tillsammans med min man sedan 27 år, på Ekerö, i Stockholm, på landet, och vi har aldrig haft så mycket tid tillsammans som under hela det här året, vilket har varit väldigt utvecklande för oss båda. En fin tid att lära känna oss själv och oss tillsammans, som gjort att våra band bara har blivit ännu starkare.

Om du fick göra precis vad du vill, vad skulle det vara då?

Mitt uppdrag här på jorden, den här gången är att vara vaken och närvarande till det som är just nu, och följa livets puls. Kan låta lite flummigt för vissa. Men för mig är det klart och tydligt att jag ska följa flödet i nuet, med allt som det skapar. I den skapelsen finns det också en stuktur, en tidsplan, och i den planen, finns det hållplatser för event, utbildning och samskapande. När jag gör exakt det som jag vill, så är jag inte styrd av yttre omständigheter och påverkan. och jag är i samklang med människor som vill utvecklas i det som är nu.

Vad har du för vision inom de närmaste fem åren?

Min plan är att alltid skapa i från nuet och därifrån manifesteras det fysiska saker och möten med människor och händelser som är viktigt för den tiden. Jag/vi kommer att samarbeta med olika kursgårdar, där vi kommer att mötas i utvecklingen tecken. Det kommer vara schema lagda kurser och retreat runt om i världen, som är datum satta 5 år framöver, varje månad. Vi kommer följa den teknologi som ännu inte är tillgänglig för världen, så det gör det lättare för människor att komma i kontakt med våra kurser, retreat, festivaler och event. Allt kommer att ledas inifrån och ut, medvetet i närvaro, i tillit och tilltro, till att det finns en större plan än vad min lilla hjärna kan räkna ut.
Det skall bli spännande att få bjuda in AnnaLena till CH Spirituellt och se hur hon kan öppna upp oss för Tantran och alla fantastiska energier i detta framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.