Pia linderos  

Jag känner mig lycklig och lättad i kropp och själ efter min första kursdag hos Carina!
Jag har verkligen fått uppleva den starka universella Reiki energin!
Tillsammans med Carina och de andra kursdeltagarna kunde jag slappna av och känna mig trygg.
Carina är en härlig och kärleksfull person och lärare som ledde gruppen framåt på ett pedagogiskt sätt under kursdagen. Det känns som att jag kommer kunna lära mig mycket mycket mera av Carina och av hennes breda erfarenhet inom området.
Jag är supernöjd! Tack!

Erika  

Jag kan varmt rekommendera kurser hos Carina. Jag fastnade för Reiki och har hittills gått Reiki steg l och ll och kommer även gå steg lll.
Mina förväntningar har uppfyllts och överträffats. Jag har tydligt sett och själv fått uppleva energiernas positiva effekter. Bland annat har jag med hjälp av Reikin fått en ny energinivå och harmoni i kroppen och det kanske mest fantastiska och oväntade är att min tinnitus minskat dramatiskt vilket jag aldrig ens vågat drömma om.

Tack till dig Carina för det du gör, för din härliga personlighet, din glädje, kunskap och ödmjukhet.
❤️

Helena Persson  

En lärningsfull kurs i Reiki med mycket kraftfulla energier!
Om jag hade tvivel innan så är de som bortblåsta nu
Reiki funkar!!
Kände starka energier efter initsieringen och under resterande av dagen..
Carina Hammarsten är en kunnig lärare om livet i sig och om Reiki! Glad, ödmjuk och kärleksfull och jag kan verkligen rekomendera er att gå hennes kurs!
Jag hade en underbar dag med ett kärleksfullt gäng..