Podcast

Podcast om personlig utveckling, att finna sin inre styrka, kreativitet och att nå sitt mål

Vad är personlig utveckling för dig?
Lyssna på podcast med Carina Hammarsten, Diplomerat Medium & Reiki Master Teacher

Vill du finna din inre styrka och kreativitet som kan ta dig mot dina drömmar och mål?

Att inspireras till att finna sin inre styrka och drivkraft efter att ha varit långtids sjukskriven, arbetslös pga utbrändhet eller sjukdom, kan vara nog så svårt då man hamnar utanför den sociala biten i samhället när man är hemma. Jag var långtids sjukskriven pga en svår kronisk Fibromyalgi och när Försäkringskassan ville ha en ny utredning, så blev det vändpunkten i mitt liv. Jag valde att ta tag i den lilla styrka och kreativitet jag hade kvar efter tre långa utdragna utredningar som gav exakt samma resultat och lovade mig själv att nu fick det vara bra. Jag orkade inte längre med att bli motarbetad och använde detta istället till något positivt och började om från början.

#spirituellt.nuSåhär säger en av mina fina kursdeltagare, som har gått Reiki komplett Utbildning hos mig och blev Reiki Master för ca 1 månad sedan:

”Mitt möte med en ängel
Förtröstan och tillit fina ord allt kommer att ordna sig
När jag mådde som sämst, vann jag en Reiki utbildning steg ett av Carina som jag fastnat för på Facebook:) Hon kom att bli en av mina livlinor.

Jag tveka inte en sekund att åka till Borås fast jag knappt orka umgås med andra människor. Jag blev mottagen med mycket värme och kärlek. Energierna riktigt sprakade. Jag fick uppleva något helt fantastiskt med hjälp av Glenn stor kram o tack till honom och Carina. Tack även till alla andra inblandade så många människor med så stora hjärtan wow jag hade hamnat med trygga kärleksfulla människor som hjälpte mig med öppna upp och ta emot, hade jag kommit till himmelriket. Ja näst intill. Många tårar blev det.

Carina har gjort det möjligt för mig att hoppa på tåget till en helt fantastisk resa och den bara fortsätter. Carina är en underbar varelse med många fina egenskaper och jag får ta del av dom ja det lär bli en hel del resor till Borås. En underbar mentor och vän. Det känns alltid tryggt i allt hon gör/tacksam jag får vara i hennes närvaro. Många bitar har fallit på plats för mig i mitt livs puzzel och många fler bitar blir det.

Reikin har fått mig att må så mycket bättre och sedan att få hjälpa andra att må bra det är en gåva. Jag tackar Carina för den kärleksfulla varmhjärtade varelse hon är med tid och plats för alla. Tack”

4 tankar om “Podcast

  1. Eva Elverum says:

    Min upplevelse av Carinas vägledning, den var först av allt så talande rätt i all bemärkelse. Absolut de ord jag behövde få höra, det fick mig att inse, värdet i mitt liv, och att jag har mycket av livet kvar i ljust skimmer, inte som nu där jag glömt bort vad livet kan ge mig, trots stora misstag och naivitet i viktiga frågor. Carina fick mig med sin vägledning, att verkligen tro att min långa kamp till rättvisa snart är över. Att våga andas och känna glädje igen, är längesedan jag upplevt. Tack underbara du Carina, du kom in i min själ på djupet. Är dig i evig tid Tacksam för den vägledning du gav mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.