fbpx
-9%
999kr

Reikibehandling som ger dig mer energi, är stressreducerande och balanserande för kropp & själ. Behandlingen tar 60 minuter.

-9%
999kr

Den här spirituella inre resan, upplevelsen har jag, Carina Hammarsten arbetat fram personligen och den är på distans och den är personlig och individuell enbart för dig. Du får behandlingen på distans, där du befinner dig, i lugn och ro.

-9%
999kr

Med kristall-healing läser jag av dina chakran och meridianer. Jag gör en chakrabalansering och ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen framledes. 45 minuter behandling.

-9%
999kr

Regressionsterapi är en djupmeditation till tidigare liv, för din personliga utveckling och avslappning. Behandlingen tar 60 minuter varav 15 min samtal

-9%
999kr

Reikienergi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen, som en hjälp till självhjälp. Du blir piggare och får mer ork i vardagen. 45 minuters behandling

-9%
999kr

Du får möjlighet att känna in och hämta hem din personliga energi frekvens, 45 minuters behandling på distans.

-12%
2,200kr

En utveckling och upplevelse i present, för ditt långsiktiga välmående och för en helhetshälsa på alla nivåer fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Reiki energi behandling (på distans) 30 min + andlig, spirituell baserad coaching 30 minuter på Teams / Zoom som går på djupet + vägledning för 6 månader framåt på ljudfil (distans)

-6%
1,888kr

Vill du göra en inre resa? Har du blockeringar i kroppen från tidigare liv, som gör att du kanske begränsar dig i det här livet som du lever just nu? Behöver du komma vidare? Den här bokningen är ett paketpris på 3 st behandlingar (sessioner) på distans sammanlagt.

-12%
2,200kr

Spirituell coaching på distans via Zoom eller Google Meet. Som spirituell personlig tränare hjälper jag dig att öppna upp för det spirituella, andliga och mediala förmågor som du har inom dig och du får verktyg och nycklar för att ta dig vidare på egen hand.

450kr

Reiki återträff i Borås i fantastiska energier och gemenskap 

-9%

Behandlingar

Transhealing

999kr

Under en transhealing, som är mer intensiv i olika energiformer, energifrekvenser kan du uppleva vibrationer, upprymdhet  i kroppen och eventuellt trötthet efter en behandling, men oftast upplevs den som en behaglig och avslappnande känsla. Du kan också känna dig starkare och mer kreativ efter en behandling, laddad med ny energi.

-27%
2,200kr

Skapa ditt liv efter själens längtan. En 3 timmars vägledning på ljudfil.

-9%
999kr

Instant Transformation är en direktverkande metod där man assisterar klienten genom bl.a. frågor som att öppna en dörr för att möjliggöra förändring. Klienten väljer själv förändringen, jag assisterar bara till den. Man kan förändra vad som helst hos sig själv, fysiskt, psykiskt, emotionellt.