5.00 av 5
Från: 650kr

Med en Reikibehandling tar du emot Universums Livsenergi som sedan arbetar med din egen livsenergi. Reikins energi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen. Du blir piggare och får mer ork i vardagen.

Behandlingar

Reikibehandling

5.00 av 5
Från: 650kr

Reiki energi behandling för mer styrka, energi och vitalitet Längtar du efter att leva ditt liv utifrån dina egna förutsättningar, drömmar, känslor och värderingar? Då kanske jag kan få möjligheten att hjälpa dig med det. Jag hjälper dig att hitta din inre balans och stödjer dig i din personliga/andliga utveckling alltid utifrån din egen potential […]

5.00 av 5
Från: 750kr

För att få en helhet i mina behandlingar för alla men också för dem som har Fibromyalgi och kronisk värk. Denna massageteknik är skön, avslappnande och avstressande. Kroppen frigör ett "må-bra-hormon", som heter oxytocin, under massagebehandlingen och du känner dig avslappnad och mår bra. Man kan bli lite trött efter behandlingen men det går över efter ett tag.

4.50 av 5
Från: 650kr

Jag arbetar som Reiki Master och genom kristall-healing läser jag av dina chakran och sänder dem energi. jag ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen. Efter behandlingen får du vila och slappna av för att sedan sitta ner med mig och prata om intrycken som har kommit till dig under själva behandlingen. Om du endast går på en balansering kan du få reda på vad det är som du eventuellt måste arbeta med för att må bättre, men oftast behövs det fler behandlingar och att du mellan dessa arbetar med det som är i obalans. En behandling tar ca 1 timme.

650kr

Det finns de som har uppvisat tydlig förbättring och en bestående livskvalitet efter Reiki energi behandlingar och därför lägger jag nu samman vägledning i en av mina behandlingar, för att kunna hjälpa dig och stötta dig så mycket som möjligt för en helhets hälsa på fysisk, mental och emotionell nivå.