fbpx
699kr

Reikibehandling som ger dig mer energi, är stressreducerande och balanserande för kropp & själ. Här bokar du tre behandlingar och varje behandling tar 45 minuter.

649kr

Med kristall-healing läser jag av dina chakran och meridianer. Jag gör en chakrabalansering och ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen framledes. 45 minuter behandling.

649kr

Reikienergi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen, som en hjälp till självhjälp. Du blir piggare och får mer ork i vardagen. 45 minuters behandling

-31%
649kr 449kr

Den här spirituella inre resan, upplevelsen har jag, Carina Hammarsten arbetat fram personligen och den är på distans och den är personlig och individuell enbart för dig. Du får behandlingen på distans, där du befinner dig, i lugn och ro.

699kr

För att få en helhet i behandlingarna använder jag även varm olja i en lättare massage för avslappning och stressreducering. 45 minuters behandling

649kr

Regressionsterapi är en djupmeditation till tidigare liv, för din personliga utveckling och avslappning. Behandlingen tar 60 minuter varav 15 min samtal

1,500kr

Vill du göra en inre resa? Har du blockeringar i kroppen från tidigare liv, som gör att du kanske begränsar dig i det här livet som du lever just nu? Behöver du komma vidare? Den här bokningen är paketpris på 3 st behandlingar på distans.

949kr

Du får möjlighet att känna in och hämta hem din personliga energi frekvens, 45 minuters behandling.

1,500kr

En utveckling och upplevelse i present, för ditt långsiktiga välmående och för en helhetshälsa på alla nivåer fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.

Behandlingar

Transhealing

699kr

Under en transhealing, som är mer intensiv i olika energiformer, energifrekvenser kan du uppleva vibrationer, upprymdhet  i kroppen och eventuellt trötthet efter en behandling, men oftast upplevs den som en behaglig och avslappnande känsla. Du kan också känna dig starkare och mer kreativ efter en behandling, laddad med ny energi.