Betygsatt 5.00 av 5
1,950kr

Gör en Reikibehandling som ger dig mer energi, är stressreducerande och balanserande för kropp & själ.

Betygsatt 5.00 av 5
850kr

För att få en helhet i behandlingarna använder jag även varm olja i en lättare massage för avslappning och stressreducering.

Betygsatt 4.50 av 5
650kr

Med kristall-healing läser jag av dina chakran och meridianer. Jag gör en chakrabalansering och ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen framledes. 60 minuter behandling.

Betygsatt 5.00 av 5

Reikienergi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen, som en hjälp till självhjälp. Du blir piggare och får mer ork i vardagen.

1,500kr

Vill du göra en inre resa? Har du blockeringar i kroppen från tidigare liv, som gör att du kanske begränsar dig i det här livet som du lever just nu? Behöver du komma vidare?

Betygsatt 5.00 av 5
650kr

Den här spirituella inre resan, upplevelsen har Carina Hammarsten arbetat fram personligen och den är på distans och den är personlig och individuell enbart för dig. Du får behandlingen på distans, där du befinner dig, i lugn och ro.

Regressionsterapi är en djupmeditation till tidigare liv, för din personliga utveckling och avslappning. Behandlingen tar 90 minuter.

650kr

Andligt baserad coaching tar dig med på en inre resa, där jag som coach tar dig med på en djupare session av vägledning

650kr

Du får möjlighet att se dina egna begränsningar, dina rädslor och förstår varför du har dem, ur en andlig aspekt av livet.