Att tala med Änglar

För att kommunicera med Änglar, tag fram ett papper och en penna – eller en Ängla dagbok.

Hur kan du veta om en ängel är nära?

En ängels närvaro kan både kännas varm och kall och inget av det är fel.
Anledningen att man ibland känner kyla respektive värme är enbart pga av energi förändringar och frekvens förändringar. För att kontakta din ängel behövs inga konstigheter. 

Du känner med hjärtat, du kan säga högt eller inom dig att du önskar kontakt med DIN ängel eller någon specifik ängel, du kan också be att dom ger dig ett tecken, tecknet behöver inte komma på en gång utan senare, och ibland i en annan form än du förväntat dig, men du känner i ditt hjärta att det är ett svar.

Färger som Änglarna har i sin energi:

Mikael – Blå färg, Den högsta ärkeängeln i rang, beskyddar oss fysiskt och själsligt, vägleder dig med din livsuppgift. Hjälper dig att klippa band med det du inte vill ha i livet, eller det du är klar med.

Gabriel – Guldbrun samt Vit färg, Hjälper dig att utrycka dig både i tal och skrift, hjälper dig att säga din mening, ger dig mod att uttrycka dig. Hjälper dig med din livsuppgift. Rättvisa.

Rafael – grön färg, healing ängeln, healar människor och djur, hjälper dig att läka fysiskt och psykiskt.

Jophiel – rosa färg, hjälper dig då du behöver vara extra skärpt, kalla på Jophiel innan en examen eller något projekt du arbetar på. Visdomen och skönhetens ängel.

Chamuel – Ljusgrön färg, han hjälper dig bl.a med nytt arbete, kalla på honom innan en intervju, Han hjälper även att hitta borttappade saker, med relationer, hjälper dig att höja din självkänsla

 

PODCAST: Nu kan du lyssna på min podcast om mina möten med Änglar och spännande upplevelser kring min egen personliga utveckling och spirituella utveckling.

Distans kurs: Lär dig tala med Änglarna och bli en ljusarbetare – energihealer

Kanaliserad vägledning: Vill du boka en Ängla läsning kanaliserad av Änglar?

Såhär förbereder du en kontakt med din Ängel:

– Be om ljus o#ängelch beskydd. Be om att du får skydd av en ljusbubbla fylld av renaste, vita energin.

– Sätt dig i ditt favoritrum, eller på en favoritplats i din lägenhet/ ditt hus och sätt dig så bekvämt som du bara kan för att kunna sitta där en stund utan att få ont någonstans i kroppen. Blunda och tag tre djupa andetag. Bjud sedan in Änglarna att komma till dig och vara med dig under tiden som du mediterar.

– Välkomna alla änglar ner till dig och be dem att ställa sig runt om dig, så att du sitter skyddad av dem i mitten och kan känna dig lugn och trygg.

– Eftersom Änglarna har olika uppdrag, beroende på vad du ska be Änglarna att hjälpa dig med, så väljer du rätt Ängel för ditt uppdrag och ber just denna Ängel att stiga fram och ställa sig bakom dig. Ta sedan ett djupt andetag och andas in denna Ängels energi tills du ”känner” vibrationen i hela din kropp.

– När du känner av Ängeln, be då Ängeln att säga sitt namn högt och tydligt.
Därefter ber du Ängeln att lägga sina händer på dina axlar. Känn nu hur Ängelns energin flödar ner i dig och i din kropp och känn kärleken och värmen från Ängeln.

– Be nu Ängeln att tala till dig. Fråga Ängeln om det finns något budskap till dig, be då Ängeln att framför detta till dig. Skriv ned det som du får till dig, det budskap som Ängeln ger dig. När du är klar, tacka Ängeln för det budskap du fått, av hela ditt hjärta. Var tacksam. Be om ljus och beskydd. Tacka Ängeln för de budskap som du fått. Ljus & Kärlek

 

Vill du lära dig att tala med Änglarna och få en starkare kontakt – då kan du boka kursen på distans.

Jag stöttar dig genom kursen, på distans via feedback och de övningar du gör.

Jag finns där som mentor hela vägen. Vill du veta mer om mig så finns jag på Youtube. 

Varmt välkommen

Carina Hammarsten

27 tankar om “Att tala med Änglar

 1. Pelle says:

  Skrev 2019 om hur jag kunde va frustrerad och irriterad över mina 2 änglar som styrdes av sina regler.
  Nu har jag Mikael på min vänstra sida klädd i svart å lite grått på framsidan och i svart långt hår samt Gabriel höger framför mig i klassisk vit lång dress med vita vingar och blont hår. Har inte bett att dom ska komma utan dom kom själva. Visste ett tag innan jag började se dom att dom var omkring mig. Mikael har även haft i båda händerna en stav med malteserkorset ( järnkorset ) med ring runt allt i svart när jag mediterat i kyrka ( katolska kyrkan på Södermalm var första ggn jag såg honom, han vill hellre jag mediterar där än nån protestantiska då det är bättre sinnesro för mig. Gabriel dök upp synlig några ggr senare)
  Dom vill att jag ska börja med healing bla.
  Tror inte på nån av världs religioner eller Gud och Jesus.
  Väntar på nästa drag från dom då det är dom som styr. Väntar på dagen det blir 1a gradens kontakt.
  Brukar gnälla på dom också ibland när jag blir frustrerad.

 2. Kalle G says:

  Du Pelle…Du har inte tänkt på att Änglarna tycker att du är för otålig? Du kanske fokuserar för mycket på Änglar, det osynliga mer än vad du borde göra? Du har kanske inte uppnått den ”grad” av kunskap, mognad och erfarenhet än i livet du behöver för att kunna kommunicera med dom?
  Är du så otålig att du funderar på att ta hjälp av de mörka krafterna? Att ta hjälp av demoner? Då är du vilse. Priset är att dom kommer att leda dig till onda saker. Du verkar inte förstå hur allt hänger ihop. Studera och läs på.

  • Pelle says:

   Deras regler och mått på vad som är otåligt. Vad är graden av otålighet vem eller vad har bestämt var gränsen går eller vad som är måttet på mognad. Vi föds avskalade och får tillbaka det när vi återvänder och så klart vi inte fattar nåt eller har svårt att vara i rätt balans eller så kallad att vara mogen. Vi är som blinda labbråttor i en labyrint som måste vara i i deras så kallade balans för dom ska ev ge nån vägledning som vi ska om vi är
   ’mogna’ känna.
   Min barn och jag såg (Han såg den först) samma fjäder mitt i rummet segla ner så vi har samma Änglar. Jag har sagt åt dom att sköt er bättre å låt inte honom va med om samma skit som jag. Jag vägrar acceptera deras lagar för jag anser att det inte finns några gränser.
   Riktigt j-a skithål denna värld man valt att födas eller åter födas på och det värsta är att när man återvänder och får tillbaka allt igen kommer man antagligen vilja återvända hit igen av nån anledning bara för att bli utsatt igen och igen och igen för att nåt bestämt att vi ska känna att vi har behov av att utvecklas. Själen får väl aldrig nån ro utan konstant rastlöst sökande eller viljan av att utvecklas och hjälpa i absurdum i eoner.

 3. Pelle says:

  Hatar mina änglar och alla ärkeänglar som tillåtet denna himmelska byråkratin att fortgå där gränsen för bisarhet inte finns. Nyss var det en 11årig flicka som blev våldtagen i en bassäng och vad gjorde dessa änglar då som inte enligt fria viljan får ingripa!? Skäms på den eller de son skapat denna bissara värld där det inte finns nån gräns för lidande. Hatar er änglar mer än allt annat som inte kan gå emot era styrda regler. Jag har på olika arbetsplatser stött på chefer som inte kan hålla sig inom regler och fått dom ändra sig och jag ser samma skit i universum och tolererar inte detta. Våga ifråga sätta era änglar då dom besitter enra kroppar.

 4. Pelle says:

  Hej Carina!
  Har 2 kvinnliga änglar jag vet namnen på hår färg och vilken position runt mig, har upplevt dom få ggr bla den ena stod brevid min säng i en röd kappa att jag hoppade men jag är inte bortskämd med att uppleva dom.
  Jag ber , tjatar , gnäller , kräver att få uppleva dom, ha dialog och inte monolog vilket jag vet att dom kan med sin kapacitet då den är gränslös. Irriterar mig att jag måste betala via medium för att höra vad ungefär dom säger vilket är typ alltid ta det lugnt eller ha tålamod, så nu är jag så förbannat trött på mina änglars regelstyrda-inte-lägga-sig-i-vår-fria-vilja trotts jag säger åt dom att göra det att jag nu försöker tänka att dom inte finns eller nästan spyr galla över deras frånvaro för jag är väldigt kritisk just nu över även universums knas-regler och frågasätter deras icke beteende.
  Förut blev jag glad varje ggn jag fick uppleva dom och hade förhoppning att tillslut kunna få jobba med dom i det mediala men dessa upplevelser har inte gett mig nånting och att jag inte känner mig lika trygg längre vilket jag vaggades in i falskt förut.
  Som ett medium sa till mig -Byt ut dom om du inte är nöjd för jag ser att det står massor på kö! Men jag avaktar. Man får kräva av dom och skälla på dom då dom besitter ens kropp.
  Missnöjd just nu!

  Pelle

  • Carina Hammarsten says:

   Hej Pelle! Tråkigt att du fått en sån negativ upplevelse av att de vägrar kommunicera med dig. Men jag tror nog inte att du behöver gå till ett medium för att få ha kontakt med änglar – har man haft kontakten en gång så visst kan man ha den igen. Jag tror bara att du skall ha tålamod och oftast kommer de väl egentligen bara när de absolut måste? Jag har haft kontakt flera ggr med dem men det har också varit när jag varit nära döden m m inte till vardags om jag nu inte vägleder någon då. Stå på dig och ha tålamod, ge dem en anledning att komma, förklara ditt syfte i kontakten med dem så ska du se att det går fin fint 😉 MVH Carina

   • Pelle says:

    Tack Carina för ditt svar!

    Tålamodet är jag så trött på att jag undrar om det ska va fram till jag ska hem igen.

    -92 råkade jag ut för en cykelolycka där nåt sa mig att använda hjälm då jag aldrig gjorde det innan och hade dött annars , mina tänder rök och dom var jämna och fina innan typ som på en modell och har problem fortfarande med dom.
    Så jag tänker att Änglarna endast vill hålla mig vid liv och resten får jag klara själv . Börjar snegla på svart magi om jag ska få nåt uträttat i vissa saker som jag önskar annars dom kunde va till hjälp med. Vem påstår att just dessa lagar i universum skulle vara optimala och varför acceptera dom rådande? Religiösa ifrågasätter aldrig sin Gud då dom utgår att Gud vet bäst eller den himmelska byråkratin som jag kallar det.
    Visst omöjligt för vårt bort skalade intellekt som vi föds med att förstå men hoppas att mitt kritiska tänkande följer med mig hem efteråt och att jag inte befinner mig i ett manipulerat stadium att ’så här är det’

    Som en guru sa ungefär – Det är nu vi är döda , det som kommer efter är vårt liv.

    Hälsningar Pelle

   • Pelle says:

    Hej tillägga också att jag säkert hade mått bättre i detta liv om jag hade 2 demoner som skyddade mig då jag hade säkert haft mer stake tanke på hur osäker, dålig självkänsla och självförtroende samt rädd jag är vilket hindrat mig så mycket i allt.

    Hälsningar Pelle

   • Pelle says:

    För 20år sedan typ sprang jag på en Afrikansk Marabout , vanligt förekommande vid den tiden ? Magiker som lurade folk på pengar. Jag mådde dåligt då som nu och ville ur och trodde på sånt då jag själv hade lite erfarenhet. Jag visste inte om mina Änglar eller att jag hade några utan han talade om det att dom fanns och att han ljög att han gav dom till mig och sen utnyttjade han mina 2 änglar så han kunde få mig att betala för saker dom uträttade för mitt kommand liv och jag köpte allt. Kostade endel då han fanns omkring mig i några år samt massa tjänster jag gjorde åt honom. Att mina 2 änglar tillät detta är obegripligt och under många år trodde jag på detta och väntat på att dom ska uppenbara sig mer. Jävla sätt på att få veta om ens änglar existens.
    Så förtroendet och tryggheten jag hade tidigare tills nyligen för dom 2 är typ noll tills motsatsen bevisas.
    Största bekräftelse på.att dom existerar utan att va subtilt var att långt efter jag visste deras namn så sa 2 olika medium namnen på dom.

    Pelle

 5. Anna says:

  Hej! Vilken eller vilka änglar ska jag be till om jag behöver beskydd hemma hos mej? Jag tror att det finns något här mitt hem skulle behövas renas.

 6. Erik says:

  Hej! Vilken/vilka änglar kan jag ta hjälp av när det gäller oro för min dotter?
  För några månader sedan miste hon sin sambo i en tragisk olycka och under sommaren har hon via nätet fått kontakt med en person som verkar tvivelaktig och våldsam.

  • Carina Hammarsten says:

   Hej Erik! Jag tror att alla Änglar är att föredra i detta läget och jag tror att det som händer i livet är något som är förutbestämt på ett eller annat sätt långt innan vi kom hit. Jag tror att du skulle kunna be Änglarna om hjälp att ge din dotter den healing som hon behöver för sorgen men ändå att du finns där som ett stöd, när hon skall gå vidare. Rafael – grön färg, healing ängeln, healar människor och djur, hjälper dig att läka fysiskt och psykiskt. Stor kram till er båda/ Carina

 7. Majda says:

  Hej Tack för fina ord ! Vilket ängel ska jag be till om jag vill tillbaka min sambo o vill ha min sambo har känslor för mig ! Kram

 8. Majda Mulalic says:

  Hej Tack för fina ord ! Vilket ängel ska jag be till om jag vill tillbaka min sambo o vill ha min sambo har känslor för mig ! Kram

 9. Aila Knuutila says:

  Hej! Behöver änglahjälp! Fick cellgifter mor artrit men är Väldig tveksam att det är det rätta lösning med många biverkningar. Ska jag lita naturmedel istället? Hur går jag i vägen? Tack!

 10. yvonne says:

  Hej vad ska jag ha för rökelse när jag har kontakt med änglarna och vilka stenar och färger tycker dom om m v h yvonne

  • Carina H says:

   Hej Yvonne! Jag brukar använda Lavendel rökelse och stenar jag använder är väl mest Celestit (ljusblå) även kallad Angelit och Rosen kvarts. Lycka till och berätta gärna hur det gick. kram

   • Majda says:

    Det var bråk hemma o jag lider med min sambo ! Rosenkvarts sten hjälper inget ! Vilket ängel jag ber ! Tack för svar Kram Carina

    • carina says:

     Hej Majda! Du kan be Ärke Ängel Rafael att han kommer och ger Healing åt er situation hemma. Du kan använda Rosenkvarts och likaså bergkristall för att rena huset och situationen hemma. Stor kram/ Carina

   • Majda says:

    Det var bråk hemma o jag lider med min sambo ! Rosenkvarts sten hjälper inget ! Vilket ängel ska jag ber ! Tack för svar Kram Carina

 11. Pingback: Ängla läsning inför sommaren 2015 - Spirituellt.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.