Skapa ditt personliga varumärke

Vill du skapa ditt eget personliga varumärke med hjälp av din personliga energifrekvens?


Jag heter Carina och driver sedan februari 2014 mitt eget företag CH Spirituellt ®och jag hjälper dig att hitta din personliga energi frekvens.

Jag arbetar framför allt med personlig utveckling och personlig energi frekvens sedan många år men har de sista 10 åren gått över till en helhetshälsa genom att även erbjuda alternativa behandlingar som bl a Reiki- och regressions behandlingar, spirituella inre resor. Men jag har också en stor passion i att coacha kursdeltagare, vänner, bekanta i deras strävan och önskan om att bygga sitt personliga varumärke.

Vad är egentligen en personlig energi frekvens

Personlig energi frekvens är den energin du föddes med, den som innehåller all din kunskap som du har inom dig, från den dagen du föddes.Jag hjälper dig att finna din energi frekvens genom att använda mig av energier och energi frekvenser sedan lång tid tillbaka  och jag har lång och gedigen erfarenhet av att själv ha gjort en helomvändning i livet, tack vare min personliga energi frekvens. Jag byggde mitt eget varumärke från grunden, satsade endast startavgiften för registrering av företaget och sedan skapade jag min dröm och mitt mål, med hjälp utav min personliga energifrekvens.

Mina kurser, workshops och utbildningar grundar sig på min egen erfarenhet utav de kurser och utbildningar som jag själv genomfört på min livsväg. Jag vill att du ska känna dig trygg i din personliga utveckling. Jag fick min parapsykiska förmåga att färdas i spiralen, i en inre resa när jag gjorde mina utom- kroppen-upplevelser i yngre dagar. Fantastiska förmågor som jag numera använder mig av när jag utbildar och utvecklar mina klienter och kursdeltagare. Mentorprogram

Hur går det till

För att kunna hämta hem vår egen personliga energifrekvens behöver vi ”se” vilka vi egentligen är, gå till grunden med det vi känner och upplever inom oss och sedan i balans finna, känna och uppleva vår egen energi frekvens. Det handlar då naturligtvis om attraktionslagen och om att kunna hämta hem vår egen energi frekvens som vi sedan kan bygga vårt varumärke och vårt mål tillsammans med. Alla har vi en personlig energifrekvens och i den har vi enormt mycket visdom och kunskap om oss själva och det vi har satt upp som mål redan innan vi kom hit. Låter det flummigt? Jag kan lova dig att det finns inget som helst flummigt i detta, det är ren energi och olika frekvenser som vi ständigt omger oss utav, för att allt består utav energi och energi. Det vi gör är att vi hämtar hem vår egen energi frekvens och låter den flöda genom vårt eget energisystem och på så vis kan vi skapa det vi vill.

Jag coachar dig hela vägen

Tillsammans tittar vi på vad det är du vill erbjuda, vad ditt varumärke skall bestå utav och hur du vill nå ut.
Du och jag skapar tillsammans ett:

  • vi hämtar hem din personliga energi frekvens
  • individuellt upplägg för ditt mål?
  • Vi tar fram din inre styrka, kreativitet, potential, visualisering och din vitalitet?
  • Vi tar fram en individuell plan och vi stärker upp och höjer din energi
  • Vi hämtar hem din personliga energifrekvens och stärker din intuition och ditt skapande
  • Vi manifesterar din vision och tar dig över mållinjen

 

Låter detta intressant?
Boka en session med mig för ett första samtal på telefon 0761-702555 eller via carina@spirituellt.nu så tar vi det därifrån. Regressionsterapeut och Spirituell coach och mentor

Varmt välkommen

Carina Hammarsten