Referenser

Vad säger kursdeltagare om sin andliga utveckling hos Carina Hammarsten?

 

”Jag vill varmt rekommendera detta om man vill ha hjälp i sin andliga utveckling. För mig har det varit en fantastisk resa att få kontakt med änglar, få vägledning om mina personliga inre styrkor. Upplägget som Carina har gör att man verkligen känner sig trygg och faktiskt kan ställa alla möjliga frågor och få svar! Tack finaste Carina för allt! <3”

”Har haft en jobbigt smärta i nacken och käke ganska länge så jag tänkte pröva Reiki på distans med Carina. Första gången hade en fantastisk upplevelse under behandlingen där jag kände hur hela kroppen fylldes med energi, i mina händer kändes som vågenergi och pirrade i hela kroppen enda upp till huvudet.Nu efteråt känner mig mycket bättre och tack vare Carinas hjälp. Kan gott rekommendera Reiki”

” Vilka upplevelser i själ och hjärta. Känner mig frigjord från gamla ”ok” och nyfiken på att lära mer om allt som kommit till mig. Änglarna har funnits med länge i mitt liv men de tre initieringarna har gett en ny dimension i livet. Tack Carina för allt och också tack till min goa vän Lena som berättade om dig.”

” Har precis gått igenom min tredje initiering och är helt tagen! Varje initiering har varit en inre andlig resa som fått mig att öppnas och utvecklas på nivåer jag inte trodde var möjligt! Jag har känt att andevärlden har börjat kontakta mig efter den andra initieringen och skickat bilder och pratat med mig. Jag kan känna hur de rör vid mig, håller mina händer ibland. Jag är fortfarande helt tagen av hela förloppet, men är så otroligt glad och tacksam att jag gjorde detta med Carina! Är det något man undrar svarar hon snabbt och är alltid trevlig oavsett vad man frågar! Finns inget annat alternativ än Carina för att göra initiering känner jag! Rekommenderar detta till ALLA som vill utvecklas andligt!! ”

” Vet inte riktigt hur jag ska förklara detta rättvist, så en som inte gjort denna typ av sak tidigare, för det känns som inga ord kan på ett enkelt sätt förklara hur och vad som händer i ens inre utveckling… Jag själv var i ett vägskäl där allt kändes med ett ord ”vilsen” i min utveckling, dels Medial och dels psykiskt, men även rent fysiskt… Jag såg detta som en möjlig hjälp till att ”komma vidare” för mig själv, för att få bort gammalt skräp o framförallt mitt dåliga självförtroende, såg även dessa Initieringar med väldigt öppet sinne, förväntade mig inte något specifikt egentligen, mer än att jag kände att detta var verkligen en grej jag ville prova… Har idag gjort två st o väntar på den sista nu, och om dessa hade gett mig hälften av vad jag känner idag (i skrivandets stund) vore jag helnöjd… Och då är det en gång kvar… Så mycket frågor och så stor inre ”rensning” jag fått i detta trodde jag inte gick att uppnå… Carina rekommenderar jag STORT och på ett tydligt o väldigt ansvarsfullt sätt så känns det som hon verkligen finns med än hela vägen genom frågor och hela dessa Initieringar… Det känns tryggt… O som jag skrev jag kan med ord inte beskriva detta, men sitter man fast i sitt liv, eller har man rädslor, fysiska eller psykiska besvär/tankar som man försökt och åter försökt bli av med fast det inte går… Så prova detta !!! Carinas Pricksäkerhet och arbete ger en ett helt nytt fundament att se livet på… Detta har hjälpt mig att hitta min väg som jag letat efter länge…”

Känns som att du krupit in i min hjärna och tagit tag i alla mina tankar där som flyger och far.

Vad säger klienter om sin spirituella inre resa med Carina Hammarsten?

”Efter att min vän gjorde en änglaläsning av Carina och blev väldigt nöjd, rekommenderade han att jag också skulle göra det. Så jag tog tillfället i akt boka en tid själv. Det var helt klart värt det! Mycket känslor samt väldigt energihöjande. Man fick ännu mer förståelse av situationer, om sig själv och sina balancer i Chakran! I denna änglaläsning så fick hon till sig att en inre resa skulle vara väldigt bra, för det fanns ännu mer att få reda på. Så nöjd som jag blev med det hon redan hade presterat, då var det ingen tvekan att boka en tid för en inre resa efter en natts sömn!
Ja, det var absolut värt det! Jag fick reda på ännu mer på djupet och bekräftat vilka chakran som var blockerade. Även fick jag budskap från andra hjälpare som är tydligen med mig och försöker guida/hjälpa mina känslor. Kan ju absolut skriva hela min upplevelse och vad Carina fick till sig. Men det är inte därför jag skriver denna recension. Jag vill rekommendera alla som läser denna till Carina Hammarsten! Hon har en tydlig och lugnande röst som får en att slappna av och man tar till sig allt hon säger/berättar. Man får en harmonisk känsla och det känns som en liten saga. Hon är också väldigt snabb på att svara på frågor och hjälper gärna till om man vill dela med sig lite. Jag kände mig helt enkelt bara väldigt bekväm med hennes tillvaro!
Tack så hemskt mycket för allt detta Carina Hammarsten! Det har hjälpt mig ännu en gång på min resa inom utveckling! Ser fram emot att göra en till inre resa längre fram! Du är grym på det du gör och fyller kärlek säkert i mångas hjärtan!
Namaste!”

”Jag blev rekommenderad att göra en spirituell inre resa för att jag bland annat behövde balansera mina chakra. Och jag är i ett skede i livet där det känns som att mycket kommer förändras och det gör mig pirrig, nervös och förväntansfull. Visste inte exakt vad jag kunde vänta mig när jag satte mig för att resa. Skulle jag ens lyckas känna något? Var jag tillräckligt avslappnad? Etc. Men något hände och jag känner så här i efterhand att jag liksom var i en annan dimension. Tiden stod still samtidigt som den där halvtimmen,nästan 40 minutrarna jag satt där gick så fort så fort. Jag fick en del kroppsliga reaktioner som tryck i pannan, småont i diafragman, ryckningar i ögat, kill i håret mm. Fick upp en del bilder på människor som jag nyss mött men även människor som stått mig nära och gått bort.
Carinas upplevelser sen bekräftade mkt av det jag hoppas på just nu. Jag ryser av att det kunde stämma så bra. Dessutom är jag nu efteråt mkt lättare i min kropp. Energierna känns verkligen mer balanserade. Jag mår bättre i kropp och sinne än jag gjort på länge. Och jag känner mig lugnare.
Jag kan rekommendera detta för alla för att bli mer balanserad och lugn i livet. Jag vill gärna göra det igen. … så härligt var det.
Tack Carina!”

Vad säger klienter om Änglaläsningar och vägledningar av Carina Hammarsten?

”Första gången jag fått en änglaläsning, iaf vad jag vet med mig! 🙂
Spännande, roligt och mycket givande! Fick ut väldigt mycket ifrån den och det gör också att man tar sig tiden och sätter sig ner och reflekterar över vad man känner att man behöver få klarhet i. Skapar nya insikter och banar vägen för att förbättra sig själv på flera plan, samtidigt som man får chansen att städa huset ifrån ”smutsig” energi, dvs. energi som påverkar en negativt.
Tack för änglaläsningen Carina!”

”Ibland tänker man “Jag skickar en förfrågan men de ser nog inte vad jag vill veta” Jag skickade en förfrågan om hjälp med vägledning. Tro det eller ej det blev så bra att jag blev chockad. Allt stämde el. stämmer så bra. Skrev till Carina att jag började skratta när jag läste det. Så jag kan rekommendera henne. Tack Carina /kram 🙂

”Har fått en personlig vägledning via mail av Carina. Hon kanaliserar sin guide och även de guider som finns runt omkring personen som vägleds. Jag fick en bra belysning av mina frågeställningar och kunde reflektera över olika handlingsalternativ. – ”Vad kan hända om jag väljer att göra si och hur kan det bli om jag gör så.”
Under tiden vägledningen pågick fick jag ta emot healing. Carina berättade att “de” vet när någon behöver extra energier och att energierna jobbar och kommer att fyllas på så länge det behövs!
Kände verkligen av healingen! Jag började må så bra och gör det fortfarande, efter att tidigare känt mig smått deprimerad! Fantastiskt! Jag vill verkligen rekommendera den här tjänsten från Carina!”

”Har fått vägledning av Carina för andra gången nu och det är helt otroligt vad hon “får fram”. Såg bland annat att jag har ett pärlhalsband som jag fått i gåva, som jag inte använder. Men att jag bör använda det. Kan varmt rekommendera Carinas vägledning via kanalisering ❤

”Jag har fått/köpt vägledning vid två olika tillfällen av Carina. Första gången för ett par år sedan. När jag nu läser den vägledningen igen ser jag att flera saker manifesterats och att det stämde som hon sa då Även om jag inte visste hur hon menade eller vad som kunde hända just när jag fick vägledningen. En del grejer i den vägledningen brottas jag fortfarande med. Men det är mer mitt eget “fel” och inte Carinas. Jag har inte gått den vägen hon ledde mig till än utan står och stampar vid starten än. Men som sagt, flera saker har stämt och det är häftigt!!”

”Jag vill varmt rekommendera Carina och hennes vägledningar. Hon kände in hur jag har det, hur jag är och därför tror jag hennes råd är helt riktiga. Tack Carina 🙂

”Jag vann en vägledning och Jag är djupt besviken. Där fanns det inte en enda mening som överensstämmer med mig eller min familj/omgivning. Hur kan det bara bli så fel?”