Referenser

Vad säger kursdeltagare om sin andliga utveckling hos mig?

 

“Jag vill varmt rekommendera detta om man vill ha hjälp i sin andliga utveckling. För mig har det varit en fantastisk resa att få kontakt med änglar, få vägledning om mina personliga inre styrkor. Upplägget som Carina har gör att man verkligen känner sig trygg och faktiskt kan ställa alla möjliga frågor och få svar! Tack finaste Carina för allt! <3”

“Har haft en jobbigt smärta i nacken och käke ganska länge så jag tänkte pröva Reiki på distans med Carina. Första gången hade en fantastisk upplevelse under behandlingen där jag kände hur hela kroppen fylldes med energi, i mina händer kändes som vågenergi och pirrade i hela kroppen enda upp till huvudet.Nu efteråt känner mig mycket bättre och tack vare Carinas hjälp. Kan gott rekommendera Reiki”

” Vilka upplevelser i själ och hjärta. Känner mig frigjord från gamla “ok” och nyfiken på att lära mer om allt som kommit till mig. Änglarna har funnits med länge i mitt liv men de tre initieringarna har gett en ny dimension i livet. Tack Carina för allt och också tack till min goa vän Lena som berättade om dig.”

” Har precis gått igenom min tredje initiering och är helt tagen! Varje initiering har varit en inre andlig resa som fått mig att öppnas och utvecklas på nivåer jag inte trodde var möjligt! Jag har känt att andevärlden har börjat kontakta mig efter den andra initieringen och skickat bilder och pratat med mig. Jag kan känna hur de rör vid mig, håller mina händer ibland. Jag är fortfarande helt tagen av hela förloppet, men är så otroligt glad och tacksam att jag gjorde detta med Carina! Är det något man undrar svarar hon snabbt och är alltid trevlig oavsett vad man frågar! Finns inget annat alternativ än Carina för att göra initiering känner jag! Rekommenderar detta till ALLA som vill utvecklas andligt!! ”

” Vet inte riktigt hur jag ska förklara detta rättvist, så en som inte gjort denna typ av sak tidigare, för det känns som inga ord kan på ett enkelt sätt förklara hur och vad som händer i ens inre utveckling… Jag själv var i ett vägskäl där allt kändes med ett ord “vilsen” i min utveckling, dels Medial och dels psykiskt, men även rent fysiskt… Jag såg detta som en möjlig hjälp till att “komma vidare” för mig själv, för att få bort gammalt skräp o framförallt mitt dåliga självförtroende, såg även dessa Initieringar med väldigt öppet sinne, förväntade mig inte något specifikt egentligen, mer än att jag kände att detta var verkligen en grej jag ville prova… Har idag gjort två st o väntar på den sista nu, och om dessa hade gett mig hälften av vad jag känner idag (i skrivandets stund) vore jag helnöjd… Och då är det en gång kvar… Så mycket frågor och så stor inre “rensning” jag fått i detta trodde jag inte gick att uppnå… Carina rekommenderar jag STORT och på ett tydligt o väldigt ansvarsfullt sätt så känns det som hon verkligen finns med än hela vägen genom frågor och hela dessa Initieringar… Det känns tryggt… O som jag skrev jag kan med ord inte beskriva detta, men sitter man fast i sitt liv, eller har man rädslor, fysiska eller psykiska besvär/tankar som man försökt och åter försökt bli av med fast det inte går… Så prova detta !!! Carinas Pricksäkerhet och arbete ger en ett helt nytt fundament att se livet på… Detta har hjälpt mig att hitta min väg som jag letat efter länge…”

Känns som att du krupit in i min hjärna och tagit tag i alla mina tankar där som flyger och far.