Hur andevärlden samspelar med oss

Spännande läsning en lördag eftermiddag………………år 2014!

Jag skulle vilja dela med mig av en härlig historia om hur andevärlden finns med oss hela vägen oavsett vad vi gör och oavsett vilka människor vi träffar. Andevärlden visar oss vägen, kan man säga.

Jag håller kurser i mitt så kallade Änglarum och kursrum.
Under hösten 2014 så har jag haft en hel del kurser och många kursdeltagare som aldrig haft kontakten med andevärlden förut, men som varit både nyfikna och förhoppningsfulla. Samtliga kurser kommer andevärlden alltid igenom och det finns flertalet energier från den andra sidan som gärna vill vara med och lämna budskap till nära och kära som lever här ibland oss, här och nu.

På en av dessa kurser kommer en kvinna igenom och berättar att ”hon upplever det som att hon gick över för tidigt, att hon hade velat vara med länge till för att hon visste att det var barnbarn på väg och hon hade gärna velat vara med och träffa dem” och hon förklarade att ”det fanns inget hon kunde göra, hon var sjuk i cancer och hon skulle sökt läkare tidigare än hon gjorde”. Ingen av kursdeltagarna kände igen kvinnan och inte heller jag, vi tackade henne för hennes budskap och jag lovade att hjälpa henne att hitta rätt familjemedlem och föra vidare budskapet.

Igår var jag på ett Challenge party / hälsomöte i Värnamo tillsammans med en god vän och på detta mötet träffar jag en ung kvinna som är gravid och glädjen jag ser i hennes ögon, så lycklig över att vara gravid och förväntansfull över barnet som skall komma, värmer mig inombords. Jag får med en gång till mig samma kvinna som var med på ”kursen”. Jag får till mig av energin som kommer igenom att ”detta är hennes dotter och det är hennes barnbarn” och jag blir rörd av att veta att jag hittat den som hon ville lämnat budskapet till. Jag förmedlar budskapet till kvinnan som är gravid och hon får en underbar känsla av att ”mamma finns med henne” – mer underbart än så kan bara inte bli!

Ett annat kurstillfälle har vi en man med oss, han är i dryga 40 – 50 års ålder, italienare och en riktigt snygg sådan tyckte att kursdeltagare 😉 han var klädd i jeans, en ljus skjorta och hade en jacka hängandes på sin axel, lite sådär nonchalant men ändå stilrent. Han ville inget förmedla egentligen, han höll ett öga på oss en bra stund och skrattade ofta som om han inte riktigt trodde på det vi gjorde och att han verkligen var där – hos oss, i samma rum. Vi frågade honom om han ville lämna något budskap till någon på denna sidan och han förklarade att ”nej jag har inget att förmedla, jag är bara nyfiken på det ni gör” och ett stort leende spricker upp i hela ansiktet. Jag lovar honom att jag ska försöka hålla ögon och öron öppna om jag finner någon av hans nära och kära på min väg framåt. Och det är nu det händer…..I veckan hade jag ett Challenge Party/ hälsomöte hemma hos mig. På detta mötet skulle två killar från Jönköping komma och prata och en av dem visade sig vara släkt med denna stiliga Italienare och det visade sig när han börjar prata om en person som han skulle vilja ha kontakt med, för att han drömt om honom och inte förstod riktigt vad drömmen innebar. Innan han hinner beskriva mannen så har jag redan beskrivit honom ”klädd i jeans, ljus skjorta, mörkt lockigt hår och vackert leende, lite nonchalant och tuff” – mitt i prick. Kan det bli mer underbart?

Som Spirituellt medium så får man uppleva så mycket glädje, tacksamhet och ödmjukhet från båda sidor och man får äran att glädja alla dem som får budskapet från någon som det saknar så oerhört mycket

Glöm inte att ”se med ditt hjärta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.