fbpx

Kurser inom det andliga i våran livssfär. Lär dig mer om andlighet med en nybörjarkurs eller en mer avancerad kurs för de som redan har kunskap inom området.

-11%
2,000kr

E - kursen (digitalt på distans) vänder sig till dig som är nybörjare inom det andliga och mediala som vill lära dig mer om din intuition och hur du skall arbeta med den, utveckla dig och bli "känsligare" (mottagligare) energimässigt och stärka dina egna kunskaper och förmågor.

-14%
1,795kr

Kursen leder till att du får ett samarbete med Änglar och härliga energier. I kursen ingår denna Bergkristall (portal) som tar dig till Ärke Änglar och personliga guider. Du får lära dig att använda denna bergkristall och energi i samarbete med ÄÄ under tiden du ger energi- och kristall healing för att förebygga hälsa. Distans kurs som du går i din egen takt.

-20%
2,000kr

Medial utveckling steg 2, lär dig på ett djupare plan, olika tekniker att använda med din intuition

849kr

Du får möjlighet att känna in och hämta hem din personliga energi frekvens, 45 minuters behandling på distans.

-5%
9,500kr

1 årig Spirituell Mentor. Kurskompendium på 50 sidor. Startdatum: 27 - 28 november 2021 kl 10 - 17

1,299kr

Spirituell Art är en form av mediumskap där konstnären/mediet låter sig influeras av andevärlden genom konstnärliga uttryck. Målningar av anhöriga och andliga guider är exempel på detta. Även själsporträtt, änglar och aurabilder. Distans kurs!

Personlig utveckling

Antologi: Den inre resan

355kr

Det här är boken som kommer att ge dig de nycklar och verktyg som du behöver för din fortsatt personliga utveckling framåt. PRIS: 295 kr + porto 60 kr. 

2,900kr

Goal Mapping kurs start:  Januari 2022 kl 09.30 - 17.30 i Borås

3,500kr

Mediumskap och transhealing med lärare från Athur Findlay College. Datum: 13 - 14 Februari  2022

4,000kr

Under den här kursen får du möjlighet att lära dig att se kroppen spirituellt - fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Förkunskap: Reiki steg 1 eller annan form av healing utbildning, energi arbete. Kursstart: 31 oktober kl 11 - 17 i Frufällan(10 min från Knalleland)

300kr

Vi har förmedlat Distanshealing över hela Sverige under Pandemin, med hjälp av Facebook, samt haft sessioner med Healing utomhus runtomkring i Västmanland. Nu är vi glada över att få komma till Borås!

795kr

I den här kursen får du lära dig hur du gör din egen hudvård, schampo, balsam, ansiktsolja och hud/ kroppsolja och parfym baserad på oljor.

Personlig utveckling

Pyramid

399kr

Pyramid vacker att titta på och att använda vid meditation eller healing. Endast en kvar.

Personlig utveckling

Bergkristall pendel

299kr

Bergkristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller.

Personlig utveckling

Bergkristall vintage

299kr

Bergkristall pendel eller som smycke

Personlig utveckling

Agat skiva

199kr

Agat - Agat är en sten för kraft och styrka, stärker intellektet och för med sig tur.