fbpx
2,255kr

E - kursen (digitalt på distans) vänder sig till dig som är nybörjare inom det spirituella, andliga och mediala som vill lära dig mer om din intuition. Du får logga in på en kursplattform som ger dig tillgång till kursen direkt efter att du köpt den. Det går att delbetala upp till 12 månader via checkouten (kassan) 😘

1,100kr

Reikibehandling som ger dig mer energi, är stressreducerande och balanserande för kropp & själ. Behandlingen tar 60 minuter.

699kr

Har du funderingar kring arbete, ekonomi, hälsa eller kärlek? Söker du vägledning genom livet? Då är detta för dig! Vårt spirituella medium Carina Hammarsten, ger dig vägledning i livet, online via Zoom eller Google Meet!

1,299kr

I vägledningen ingår även Reiki/ healing och balansering av dina chakran.

1,100kr

Den här spirituella inre resan, upplevelsen har jag, Carina Hammarsten arbetat fram personligen och den är på distans och den är personlig och individuell enbart för dig. Du får behandlingen på distans, där du befinner dig, i lugn och ro.

9,999kr

Usui Ryoho Reiki Master utbildning och kursstart 24 Mars 2024 kl 11 - 17.  Det går att delbetala/avbetala upp till 12 månader i kassan. det väljer du själv.

2,099kr

Kursen leder till att du får ett samarbete med Änglar och härliga energier. I kursen ingår denna Bergkristall (portal) som tar dig till Ärke Änglar och personliga guider. Distans kurs som du går i din egen takt. Du går den helt i din egen takt, via en digital kursplattform som är enkel att använda.

3,455kr

Fortsättning på Reiki steg I. Reiki II kursen innehåller också olika handpositioner, men fokuserar sig främst på olika typer av distansbehandlingar, och arbetar med symboler. 24 mars 2024 kl 11 - 16

2,955kr

I kursavgiften ingår: lunch, kaffe & fikabröd, meditationer, kursmanual, bok, övningar och diplom start: 25 Februari 2024 kl 11 - 17 (datum kommer inom kort) (återkommer med datum) Skicka ett mejl om du är intresserad av att hoppa på den.

Tjänster

Änglaläsning

449kr

Få en änglaläsning av våra medium. De kommer att vägleda dig med änglarnas hjälp för att ge dig så personlig respons som möjligt.

1,100kr

Med kristall-healing läser jag av dina chakran och meridianer. Jag gör en chakrabalansering och ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen framledes. 45 minuter behandling.

1,100kr

Regressionsterapi är en djupmeditation till tidigare liv, för din personliga utveckling och avslappning. Behandlingen tar 60 minuter varav 15 min samtal

2,255kr

I den här kursen kommer du att få lära dig djupgående, utrensande energi- & healingtekniker. Ett utmärkt komplement till den vanliga Reiki energin. Digital e-kurs (distans kurs). Du kan starta kursen när du vill.  

1,100kr

Reikienergi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen, som en hjälp till självhjälp. Du blir piggare och får mer ork i vardagen. 45 minuters behandling

1,999kr

Munay-ki består av tio initieringsriter, vars syfte är att höja mänsklighetens medvetandenivå transformera vårt energifält. Datum: kommer inom kort

4,455kr

Denna utbildning är personlighetsutvecklande och påverkar hela ditt liv till det bättre. Som Reiki master /lärare har du befogenhet och kompetens att utbilda i Reikihealingens alla steg. I utbildningen har ingått teori och praktik. Datum: 17 - 18 augusti 2024 l 11 - 17