Betygsatt 5.00 av 5
600kr

Har du funderingar kring Arbete, Ekonomi, hälsa eller Kärlek? Vill du ha råd i livet? Då är detta för dig! Vårt spirituella medium Carina Hammarsten, ger dig vägledning i livet!

Betygsatt 4.50 av 5
800kr

I vägledningen ingår även Reiki/ healing och balansering av dina chakran.

Betygsatt 4.00 av 5
550kr

Vägledning via kanalisering, kanaliserade budskap från andevärlden. Under tiden som denna meditationen pågår kan det då komma budskap från skyddsänglar och nära anhöriga, som gått över till "den andra sidan". I denna vägledningen har du ingen möjlighet att ställa några frågor - här ska Carina istället fokusera på budskap du får ifrån den andra sidan. Det kan handla om allt möjligt från kärlek, arbete, eller råd och tips som du bör ta vara på.

Betygsatt 5.00 av 5
1,950kr

Gör en Reikibehandling som ger dig mer energi, är stressreducerande och balanserande för kropp & själ.

Betygsatt 5.00 av 5
850kr

För att få en helhet i behandlingarna använder jag även varm olja i en lättare massage för avslappning och stressreducering.

Tjänster

Änglaläsning

550kr

Få en änglaläsning av våra medium. De kommer att vägleda dig med änglarnas hjälp för att ge dig så personlig respons som möjligt.

Betygsatt 4.50 av 5
650kr

Med kristall-healing läser jag av dina chakran och meridianer. Jag gör en chakrabalansering och ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen framledes. 60 minuter behandling.

Betygsatt 5.00 av 5

Reikienergi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen, som en hjälp till självhjälp. Du blir piggare och får mer ork i vardagen.

1,500kr

Vill du göra en inre resa? Har du blockeringar i kroppen från tidigare liv, som gör att du kanske begränsar dig i det här livet som du lever just nu? Behöver du komma vidare?

Betygsatt 5.00 av 5
650kr

Den här spirituella inre resan, upplevelsen har Carina Hammarsten arbetat fram personligen och den är på distans och den är personlig och individuell enbart för dig. Du får behandlingen på distans, där du befinner dig, i lugn och ro.

250kr

Vill du veta vad historien bakom personen på fotografiet? Tidigare liv, kanaliserade viktiga budskap, energier och annat? Då skall du beställa en fotoavläsning hos oss.

600kr

Andliga porträtt, tecknade av ditt "högre jag" där jag inkluderar även din auras färger runt omkring dig.

Regressionsterapi är en djupmeditation till tidigare liv, för din personliga utveckling och avslappning. Behandlingen tar 90 minuter.

Vägledningar

Chakravägledning

500kr

Chakraläggning för ditt välmående Jag arbetar som Reiki Master och kan nu erbjuda dig en chakravägledning för ditt chakrasystem och samtliga chakran. Den vägledningen kan visa på vissa obalanser som du kan ha i dina chakran pga bl a stress (yttre och inre) migrän, halsproblem och andra inre organ som kan vara i obalans i […]

700kr

Andeporträtt tecknat i krita, pastell eller blyertsakvarell.