fbpx
1,100kr

Reikibehandling som ger dig mer energi, är stressreducerande och balanserande för kropp & själ. Behandlingen tar 60 minuter.

699kr

Har du funderingar kring arbete, ekonomi, hälsa eller kärlek? Söker du vägledning genom livet? Då är detta för dig! Vårt spirituella medium Carina Hammarsten, ger dig vägledning i livet, online via Zoom eller Google Meet!

1,299kr

I vägledningen ingår även Reiki/ healing och balansering av dina chakran.

1,100kr

Den här spirituella inre resan, upplevelsen har jag, Carina Hammarsten arbetat fram personligen och den är på distans och den är personlig och individuell enbart för dig. Du får behandlingen på distans, där du befinner dig, i lugn och ro.

Tjänster

Änglaläsning

449kr

Få en änglaläsning av våra medium. De kommer att vägleda dig med änglarnas hjälp för att ge dig så personlig respons som möjligt.

1,100kr

Med kristall-healing läser jag av dina chakran och meridianer. Jag gör en chakrabalansering och ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen framledes. 45 minuter behandling.

1,100kr

Regressionsterapi är en djupmeditation till tidigare liv, för din personliga utveckling och avslappning. Behandlingen tar 60 minuter varav 15 min samtal

1,100kr

Reikienergi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen, som en hjälp till självhjälp. Du blir piggare och får mer ork i vardagen. 45 minuters behandling

1,100kr

Du får möjlighet att känna in och hämta hem din personliga energi frekvens, 45 minuters behandling på distans.

2,500kr

En utveckling och upplevelse i present, för ditt långsiktiga välmående och för en helhetshälsa på alla nivåer fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Reiki energi behandling (på distans) 30 min + andlig, spirituell baserad coaching 30 minuter på Teams / Zoom som går på djupet + vägledning för 6 månader framåt på ljudfil (distans)

1,999kr

Vill du göra en inre resa? Har du blockeringar i kroppen från tidigare liv, som gör att du kanske begränsar dig i det här livet som du lever just nu? Behöver du komma vidare? Den här bokningen är ett paketpris på 3 st behandlingar (sessioner) på distans sammanlagt.

450kr

Vill du veta vad historien bakom personen på fotografiet? Tidigare liv, kanaliserade viktiga budskap, energier och annat? Då skall du beställa en fotoavläsning hos oss.

2,500kr

Spirituell coaching på distans via Zoom eller Google Meet. Som spirituell personlig tränare hjälper jag dig att öppna upp för det spirituella, andliga och mediala förmågor som du har inom dig och du får verktyg och nycklar för att ta dig vidare på egen hand.

599kr

Andliga porträtt, tecknade av ditt "högre jag" där jag inkluderar även din auras färger runt omkring dig.

450kr

Reiki återträff i Borås i fantastiska energier och gemenskap