5.00 av 5
500kr

Har du funderingar kring Arbete, Ekonomi, hälsa eller Kärlek? Vill du ha råd i livet? Då är detta för dig! Vårt spirituella medium Carina Hammarsten, ger dig vägledning i livet!

5.00 av 5
Från: 650kr

Med en Reikibehandling tar du emot Universums Livsenergi som sedan arbetar med din egen livsenergi. Reikins energi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen. Du blir piggare och får mer ork i vardagen.

Behandlingar

Reikibehandling

5.00 av 5
Från: 650kr

Reiki energi behandling för mer styrka, energi och vitalitet Längtar du efter att leva ditt liv utifrån dina egna förutsättningar, drömmar, känslor och värderingar? Då kanske jag kan få möjligheten att hjälpa dig med det. Jag hjälper dig att hitta din inre balans och stödjer dig i din personliga/andliga utveckling alltid utifrån din egen potential […]

5.00 av 5
Från: 750kr

För att få en helhet i mina behandlingar för alla men också för dem som har Fibromyalgi och kronisk värk. Denna massageteknik är skön, avslappnande och avstressande. Kroppen frigör ett "må-bra-hormon", som heter oxytocin, under massagebehandlingen och du känner dig avslappnad och mår bra. Man kan bli lite trött efter behandlingen men det går över efter ett tag.

4.50 av 5
Från: 650kr

Jag arbetar som Reiki Master och genom kristall-healing läser jag av dina chakran och sänder dem energi. jag ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen. Efter behandlingen får du vila och slappna av för att sedan sitta ner med mig och prata om intrycken som har kommit till dig under själva behandlingen. Om du endast går på en balansering kan du få reda på vad det är som du eventuellt måste arbeta med för att må bättre, men oftast behövs det fler behandlingar och att du mellan dessa arbetar med det som är i obalans. En behandling tar ca 1 timme.

4.00 av 5
550kr

Vägledning via kanalisering, kanaliserade budskap från andevärlden. Under tiden som denna meditationen pågår kan det då komma budskap från skyddsänglar och nära anhöriga, som gått över till "den andra sidan". I denna vägledningen har du ingen möjlighet att ställa några frågor - här ska Carina istället fokusera på budskap du får ifrån den andra sidan. Det kan handla om allt möjligt från kärlek, arbete, eller råd och tips som du bör ta vara på.

700kr

Andeporträtt tecknat i krita, pastell eller blyertsakvarell. När jag sitter ner för att teckna mina andeporträtt, så tar jag mig först tiden att meditera en stund eller slappna av för att kunna "kanalisera" energierna som kommer. Det gäller att hitta en nivå där man kan slappna av tillräckligt för att kunna ta in de energier som kommer och som finns runt omkring oss, att släppa taget om den kontroll som vi anars har ett behov av i vår vardag och att bara lägga tillit till vår intuition.

500kr

Här kan du nu beställa ett porträtt tecknat efter ett fotografi. Kanske vill du föreviga en bild på någon när & kär som gått bort, eller ett barnbarn som du håller kärt, till studenten eller till en födelsedag. Då är detta en jätte-fin gåva till dig själv eller till någon annan. Och du kan få det i antingen blyertsakvarell, pastell eller i oljefärger. Du väljer själv. I priset ingår en canvas tavla i storlek A4 för oljemålningen, eller A4 papper för Pastell och Blyertsakvarell. Du får porträttet postat hem till dig via Posten mot en frakt kostnad.

600kr

Andliga porträtt, tecknade av ditt "högre jag" där jag inkluderar även din auras färger runt omkring dig.

Tjänster

Änglaläsning

550kr

Få en änglaläsning av våra medium. De kommer att vägleda dig med änglarnas hjälp för att ge dig så personlig respons som möjligt.

250kr

Vill du veta vad historien bakom personen på fotografiet? Tidigare liv, kanaliserade viktiga budskap, energier och annat? Då skall du beställa en fotoavläsning hos oss.

Vägledningar

Chakravägledning

500kr

Chakraläggning för ditt välmående Jag arbetar som Reiki Master och kan nu erbjuda dig en chakravägledning för ditt chakrasystem och samtliga chakran. Den vägledningen kan visa på vissa obalanser som du kan ha i dina chakran pga bl a stress (yttre och inre) migrän, halsproblem och andra inre organ som kan vara i obalans i […]

650kr

Det finns de som har uppvisat tydlig förbättring och en bestående livskvalitet efter Reiki energi behandlingar och därför lägger jag nu samman vägledning i en av mina behandlingar, för att kunna hjälpa dig och stötta dig så mycket som möjligt för en helhets hälsa på fysisk, mental och emotionell nivå.

300kr

Sittning tillsammans i grupp om 4 stycken 300 kr / person.