Betygsatt 5.00 av 5
500kr

Har du funderingar kring Arbete, Ekonomi, hälsa eller Kärlek? Vill du ha råd i livet? Då är detta för dig! Vårt spirituella medium Carina Hammarsten, ger dig vägledning i livet!

Betygsatt 4.50 av 5
800kr

I vägledningen ingår även Reiki/ healing och balansering av dina chakran.

Betygsatt 4.00 av 5
550kr

Vägledning via kanalisering, kanaliserade budskap från andevärlden. Under tiden som denna meditationen pågår kan det då komma budskap från skyddsänglar och nära anhöriga, som gått över till "den andra sidan". I denna vägledningen har du ingen möjlighet att ställa några frågor - här ska Carina istället fokusera på budskap du får ifrån den andra sidan. Det kan handla om allt möjligt från kärlek, arbete, eller råd och tips som du bör ta vara på.

Betygsatt 5.00 av 5
400kr

Prova på Mars månad ut! Reiki energibehandling ger dig mer energi, den är stressreducerande och balanserande

Betygsatt 5.00 av 5
850kr

För att få en helhet i mina behandlingar för alla men också för dem som har Fibromyalgi och kronisk värk. 60 minuters behandling

Betygsatt 4.50 av 5
650kr

60 minuter behandling. Med kristall-healing läser jag av dina chakran och fyller på med energi. Jag balanserar upp ditt chakrasystem och ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen.

Tjänster

Änglaläsning

550kr

Få en änglaläsning av våra medium. De kommer att vägleda dig med änglarnas hjälp för att ge dig så personlig respons som möjligt.

Betygsatt 5.00 av 5
650kr

Reiki energi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen. Du blir piggare och får mer ork i vardagen. För företag 60 min 950 kr

1,500kr

Vill du göra en inre resa? Har du blockeringar i kroppen från tidigare liv, som gör att du kanske begränsar dig i det här livet som du lever just nu? Behöver du komma vidare?

Betygsatt 5.00 av 5
650kr

En inre resa för ditt välbefinnande

800kr

Sittning tillsammans i grupp om 2 - 4 stycken 800 kr

250kr

Vill du veta vad historien bakom personen på fotografiet? Tidigare liv, kanaliserade viktiga budskap, energier och annat? Då skall du beställa en fotoavläsning hos oss.

600kr

Andliga porträtt, tecknade av ditt "högre jag" där jag inkluderar även din auras färger runt omkring dig.

850kr

En djupmeditation till tidigare liv, för din personliga utveckling. Behandlingen tar 90 minuter

Vägledningar

Chakravägledning

500kr

Chakraläggning för ditt välmående Jag arbetar som Reiki Master och kan nu erbjuda dig en chakravägledning för ditt chakrasystem och samtliga chakran. Den vägledningen kan visa på vissa obalanser som du kan ha i dina chakran pga bl a stress (yttre och inre) migrän, halsproblem och andra inre organ som kan vara i obalans i […]