fbpx
799kr

I vägledningen ingår även Reiki/ healing och balansering av dina chakran.

849kr

Reikibehandling som ger dig mer energi, är stressreducerande och balanserande för kropp & själ. Behandlingen tar 60 minuter.

599kr

Har du funderingar kring Arbete, Ekonomi, hälsa eller Kärlek? Vill du ha råd i livet? Då är detta för dig! Vårt spirituella medium Carina Hammarsten, ger dig vägledning i livet!

849kr

Den här spirituella inre resan, upplevelsen har jag, Carina Hammarsten arbetat fram personligen och den är på distans och den är personlig och individuell enbart för dig. Du får behandlingen på distans, där du befinner dig, i lugn och ro.

449kr

Vägledning via kanalisering, kanaliserade budskap från andevärlden. Under tiden som denna meditationen pågår kan det då komma budskap från skyddsänglar och nära anhöriga, som gått över till "den andra sidan". I denna vägledningen har du ingen möjlighet att ställa några frågor - här ska Carina istället fokusera på budskap du får ifrån den andra sidan. Det kan handla om allt möjligt från kärlek, arbete, eller råd och tips som du bör ta vara på.

849kr

Med kristall-healing läser jag av dina chakran och meridianer. Jag gör en chakrabalansering och ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen framledes. 45 minuter behandling.

849kr

Reikienergi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen, som en hjälp till självhjälp. Du blir piggare och får mer ork i vardagen. 45 minuters behandling

849kr

Regressionsterapi är en djupmeditation till tidigare liv, för din personliga utveckling och avslappning. Behandlingen tar 60 minuter varav 15 min samtal

Tjänster

Änglaläsning

449kr

Få en änglaläsning av våra medium. De kommer att vägleda dig med änglarnas hjälp för att ge dig så personlig respons som möjligt.

849kr

Du får möjlighet att känna in och hämta hem din personliga energi frekvens, 45 minuters behandling på distans.

899kr

För att få en helhet i behandlingarna använder jag även varm olja i en lättare massage för avslappning och stressreducering. 45 minuters behandling

1,999kr

Vill du göra en inre resa? Har du blockeringar i kroppen från tidigare liv, som gör att du kanske begränsar dig i det här livet som du lever just nu? Behöver du komma vidare? Den här bokningen är paketpris på 3 st behandlingar på distans.

-17%
1,500kr

En utveckling och upplevelse i present, för ditt långsiktiga välmående och för en helhetshälsa på alla nivåer fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt.

250kr

Vill du veta vad historien bakom personen på fotografiet? Tidigare liv, kanaliserade viktiga budskap, energier och annat? Då skall du beställa en fotoavläsning hos oss.

Personlig utveckling

Antologi: Den inre resan

355kr

Det här är boken som kommer att ge dig de nycklar och verktyg som du behöver för din fortsatt personliga utveckling framåt. PRIS: 295 kr + porto 60 kr.