Spirituellt academy

Är du nyfiken på det andliga, spirituella och personlig utveckling?

Har du funderingar på att utveckla din andlighet, men du vet inte hur du ska göra? Har du gått i tankar på att få veta svaren på det du har upplevt, sett eller känt av? Söker du svar på saker som du upplevt och varit med om? Vill du träffa likasinnade och prata om upplevelser och hur man kan utveckla det vidare?

Vilka kurser finns det?

Har du absolut ingen erfarenhet av det mediala eller spirituella och kanske aldrig gått en medial kurs och om det är just medial utveckling som du vill lära dig och utveckla dig inom, så rekommenderar jag medial utvecklingskurs steg 1 På den här kurs får du nycklar och verktyg för att lära dig att meditera, att slappna av och du får lära dig de olika teknikerna bakom att arbeta medialt och spirituellt, du får också tillgång till de olika verktygen och att lära dig att hantera de olika verktygen på egen hand, inom det spirituella och mediala. Vi skrapar lite på ytan i första kursen om de olika teknikerna, nycklarna och verktygen men vi fördjupar oss i din personliga utveckling, så att du får lära känna ditt högre jag och din intuition.

UpplevelserPersonlig utveckling

Har du lite erfarenhet (så som tidigare upplevelser) av det mediala och spirituella och har en naturlig nyfikenhet till detta, kan jag rekommendera medial fortsättningskurs steg II, där vi arbetar mer på den personliga utvecklingen inom det mediala, andliga och likaså går vi djupare in i de olika verktygen, som du har lärt dig att hantera redan i steg ett. Nu behöver du kunna behärska de olika verktygen och då behöver du lära dig hur du gör detta. Du får lära dig att använda dem, prova på och testa de olika verktygen tills du känner dig klar att göra detta på egen hand hemma, där du känner dig trygg och avslappnad och framför allt i din egen takt.

Har du ytterligare erfarenhet och kanske t o m har kanaliserat budskap via andevärlden, där du har arbetat andligt ett tag men känner att du inte riktigt hänger med med ditt högre jag, din sk personliga utveckling, så rekommenderar jag spirituellt medium utbildningen, där vi jobbar mycket och djupt på din personliga utveckling för att du ska lära känna dig själv, din intuition, din andliga sida och ditt chakrasystem fullt ut, här släpper du också en stor del gamla mönster och blockeringar som legat och blockerat din andliga och personliga utveckling fullt ut. Du får också lära känna ditt högre jag/ intuition på en helt annan nivå och vi tar oss igenom tidigare liv, mönster och trauman för att lösa upp dessa och “gå vidare” som en hel människa, med en holistisk vision.

Vidareutbildning

Efter dessa utbildningar är du redo för de lite mer avancerade utbildningarna som t ex Reiki steg I, steg II och Reiki Master . Där du arbetar med den sk livsenergin från Universum. Denna utbildning i tre steg är idag också godkänt som friskvård från Skatteverket och Socialstyrelsen. Det innebär att våra Reiki utbildningar, som du dessutom erhåller Diplom i, är godkända för att arbeta med inom friskvård. Nu kan vi även erbjuda Reiki Master utbildningen i sin helhet, det blir även billigare att boka den på ett år. Vi har också en fantastisk kurs som Regressions terapeut som är till för dig som vill jobba med din egen personliga utveckling genom tidigare liv eller med klienter inom Reiki behandlingar.

För dig som sedan har gått Reiki Master utbildningen så kan vi nu också erbjuda en fortsättnings kurs i Kundalini reiki steg 1 och Kundalini Reiki Master och Regressions terapeut kurs. Vi har också en underbar kurs om Änglar som heter  Ljusarbetare – Lightworker i tre steg där vi lär oss att kommunicera med våra änglar, våra guider och lär oss hur vi sprider det vita, rena ljuset.

Lär dig teckna

Och sedan har vi även kurserna där du lär dig att teckna andeporträtt – sk Psychic Art. Du får lära dig att i ett meditativt tillstånd kanalisera ner budskap och avtryck/ bild på en energi från andevärlden. Vi har också en behandling som heter personlig energifrekvens som handlar om att du hämtar hem din egen personliga energifrekvens i samband med detta släpper gamla mönster, blockeringar och eventuellt kan du få till dig en hel del information om ditt tidigare/ dina tidigare liv och framför allt ditt livssyfte. Du kan också få till dig symboler och annat som är viktigt för dig under din livsväg i detta livet du lever här och nu. Du öppnar också automatiskt upp dörren till det andliga/mediala och kontakten med din intuition och ditt högre jag. En underbar känsla för dig som vill veta vad din livsuppgift är eller om du bara vill skapa och bygga ditt eget personliga varumärke.

Efter godkända och avslutade kurser får du ett diplom som visar att du har gått igenom det ämnen som vi tagit upp, antingen på personlig kurs eller på distans.

marknadsföringHoppas att någon av dessa kurser kan intressera dig, din personliga utveckling och har du fler frågor eller funderingar kring de olika kurserna, så är du varmt välkommen att skriva till mig via mitt kontaktformulär som du hittar uppe i menyn.

Jag finns här för din utveckling …

Varmt välkommen