Spirituell vägledning

Mina erfarenheter som spirituell och andlig vägledare och Certifierat spirituellt, medialt & andligt medium 2013

Att arbeta spirituellt/ andligt innebär att jag arbetar och kommunicerar med energier, guider eller andar/ Änglar ifrån den ”andra sidan”.  I mitt fall handlar det då om energier ifrån andevärlden. Man är då en öppen kanal för andevärlden och energierna, guider och Änglar som vi ständigt  har runt omkring oss och man kan säga att jag tar emot budskap via andevärlden, budskap från våra nära och kära, anhöriga på den andra sidan, guider och Änglar, via min intuition/ känsla, med en viss förmåga (klar hörande) att även höra dem och se dem med min intuition (klarseende). Budskap som de vill förmedla till oss här på den ”denna sidan” – där vi fortfarande lever, så att säga. När jag har denna kontakten kan jag både ”se” dem och ”höra” dem. De sänder information som ”filmer, ljud eller toner och tankar” och en hel del känslor förmedlar de också.

Jag har länge haft intresset spirituellt - aura fotografi

Jag har redan som riktigt liten flicka, 6 år gammal och sedan 2002 haft intresset att finnas där för mina medmänniskor, som behövt stöd, hjälp, råd och många gånger tröst. Man kan säga att jag tidigt i livet valt att vara en sk ljusarbetare/ Lightworker (hjälpare). Redan som 12 åring träffade jag en ”Ängel” som kom till min säng när jag låg och sov och i vuxen ålder har jag kommit att förstå hur mycket det betyder för andra människor att jag finns där för dem. Och att jag kan förmedla budskapen från deras anhöriga som ibland gått över för tidigt, av olika skäl men främst av ålderdom. Att jag får förmedla deras budskap till er, är en ära för mig och något som jag är tacksam för – det får mig att växa i själen och får mig att känna att jag gör något bra för alla och en var.

Vem är då Carina Hammarsten?

Här nedanför har jag lagt upp en bild på min aura (energin och färgerna som finns runt mig) och hur den ser ut. Detta är jag, min aura och dess färger =)

En Aura är känslig för energier som kommer i dess väg och man kan säga att någon som är andligt utbildad kan scanna av energier.
Man kan säga att man har en aura som oftast ligger ca åtta meter i omkrets runt den egna kroppen, om man är frisk och mår bra. Men om man utsätter sin aura för microvågor som t ex från en Microvågsugn eller andra elektriska apparater ofta och länge, så blir auran känsligare och känsligare och till slut kan man faktiskt bli elkänslig på allvar. Detta med mobiltelefoner är inte heller något som är bra för våran aura. Så vi bör och borde tänka mer på vad som är bra för oss och inte.
Har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret i menyn.

Det har naturligtvis hänt mycket sedan 2013 och det kan ni lyssna på i de olika poddarna som jag medverkar i. Jag har dessutom en sida med flera intervjuer m m som är jätte-spännande att lyssna på om du är som jag, spirituellt öppen.

Carina Hammarsten
Diplomerat Spirituellt & andligt medium & Reiki Master Teacher terapeut, Instant Transformation practitioner

 

13 tankar om “Spirituell vägledning

 1. Anonym says:

  Hej, vet du hur man bryter en telepatisk kontakt? Vet du också hur man gör så den inte råkar upptas igen?

 2. Kim Boström says:

  Namaste Carina.

  Jag är 29 år och bor i Stockholm och jobbar online med att hjälpa människor i balans inom hälsa och naturliga produkter som är helt fantastiska, och jag pluggar för att sikta på att bli skådespelare.

  Jag hade mitt ”riktiga” uppvaknande i feb 2019. Sedan dess, som säkert de flesta kan relatera till, har det hänt så otroligt mycket i livet. Jag har har en svår uppväxt där jag har minneslucka fram tills jag är ca 11-12 år och har bara några få små fragment av händelser där innan. Jag vet att detta är en följd av händelser jag förträngt i ett skydd och som nu blockerar min energi från universum samt beteendemässigt kontraproduktivt att vara låst från den energin jag skulle kunna hämta om detta skulle förbättras.
  Jag började att meditera i samband med uppvaknandet och idag försöker jag alltid starta dagen med meditation. (just nu för att balansera de sju chakran i 21 dagar, använder guidade meditationer)

  Jag har ett par frågor till dig:
  1. Vilket/vilka tips och råd har du kring hur jag kan bearbeta denna låsning och minnesblockeringen?
  Finns det bra spirituella behandlingar för det? Regressionsterapi?
  Finns det kristaller som främjar denna effekt som du kan rekomendera?
  2. Jag har bokat vanlig psykolog efter nyligen försökt ta mitt liv då jag agerade i känslan utan att vara rationell. som tur var, var det inte min tid. Jag har så mycket att hämta och inspirera i mitt divine life purpose. Frågan är om du har råd, tips och kanske en rekomendation kring en spirituell vägledare/livscoach (alternativ psykolog) Och hur man hittar en sådan.

  Jag vill avsluta med att tacka dig enormt mycket för din insats och jag får en väldigt varm känsla kring dig. Att hjälpa andra är den största drivkraften i mig själv, och jag har fått flera människor att prova meditation som aldrig hade kunnat tänka sig det innan. Det är jag oerhört tacksam över. Men jag måste nu jobba mer inom mig själv för att få kraften att expandera detta ännu mer. För det är en av meningarna i detta liv på jorden för mig, att ”väcka” ”sovande” människor och inspirera dem till positiva förändringar inom sig själv och hjälpa dem hitta sitt inre igen.

  Ha en underbar nymåne ikväll och tack än en gång att du finns och hjälper andra. Det är så himla fint.
  Med kärlek och välsignelse,
  Kimmsi

 3. Peter Ringqvist says:

  Jag är 52 år idag. Upplevde när jag var 11 eller 12, att en nära släkting dök upp i mina drömmar och vinkade.
  Fick dagen efter berättat av mina föräldrar att denna släkting gått bort vid precis samma tidpunkt som jag såg honom i min dröm om det nu var en dröm.
  Har även sett vad jag tror vara en aura (ett orangegult fält typ 20 till 30 centimeter runt hela hennes kropp) på en av mina vuxenlärare vid den tiden. Efter att jag berättat vad jag sett för läraren så stabiliserats hennes stormiga förhållande. Hon berättade det ca. 2 månader efter att jag sagt vad jag såg.

  Har även ofta kännt att det finns någon form av närvaro i min omgivning.

  Det sista jag kännt var den 26 och 27:e i denna månad. Jag såg vid 2 tillfällen en personformad skugga i ögonvrån, det fanns ingen där när jag vände mig om. Fick även en rysning av kyla och nedstämdhet inom mig vid dessa tillfällen.

  Är detta något som jag bara inbillar mig, eller vad tror Du?

  • Carina Hammarsten says:

   Hej Peter! Det där med att drömma om en person som sedan visar sig ha gått bort, har jag varit med om flera gånger och det kallas för ”varsel”, personen kommer för att säga ”adjö” eller på ”återseende” om man så vill. Det här med aura och färg runt kroppen, är inte min starka sida (även om jag ser det) men naturligtvis var det Auran du såg på din lärare. Det här med närvaro kan ju te sig på så många olika sätt. Det kan vara en ”rysning” man får, eller att man känner ”energin i rummet” av någon annan och som du själv beskriver det ”en personformad skugga i ögonvrån, det fanns ingen där när jag vände mig om. Fick även en rysning av kyla och nedstämdhet inom mig vid dessa tillfällen”. Här kunde du känna in även energin som den här skuggan bar på, negativa eller positiva känslor, som din kropp känner in. Många andar lämnar energispår efter sig, när de lämnar och går vidare. Sedan finns det de andar som inte lämnar helt, de går över men de vägrar gå mot ljuset av olika själ och de blir då platsbundna själar/andar som man kan känna in energierna av.
   Hur känner du inför det jag just beskrivit? Känns det som en bra förklaring, kan du känna igen det?

  • Carina H says:

   Tusen tack! Det gör mig glad inombords att jag uppfattas som seriös, vilket jag också försöker att eftersträva, för alla er som vill ha och söker svar 😉 / Carina

 4. Emilia Edlund says:

  Hej!
  I din prislista står det inte vad du tar för en spirituell vägledning. Skulle gärna vilja få kontakt med min mamma som gick bort för lite över ett år sen.
  Var finns du nånstans?
  Kommer följa din sida dagligen.
  Ha det bra.
  Mvh Emilia

  • Carina H says:

   Hej Emilia! Spirituell vägledning gör jag tillsammans med min vägledning i Tarot. Jag finns i Borås. Du är varmt välkommen att följa min sida dagligen. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.