Spirituell vägledning

Mina erfarenheter som spirituell och andlig vägledare och Dipl. spirituellt & andligt medium

Att arbeta spirituellt/ andligt innebär att jag arbetar och kommunicerar med energier, guider eller andar/ Änglar ifrån den “andra sidan”.  I mitt fall handlar det då om energier ifrån andevärlden. Man är då en öppen kanal för andevärlden och energierna, guider och Änglar som vi ständigt  har runt omkring oss och man kan säga att jag tar emot budskap via andevärlden, budskap från våra nära och kära, anhöriga på den andra sidan, guider och Änglar, via min intuiton/ känsla, med en viss förmåga (klarhörande) att även höra dem och se dem med min intuition (klarseende). Budskap som de vill förmedla till oss här på den “denna sidan” – där vi fortfarande lever, så att säga. När jag har denna kontakten kan jag både “se” dem och “höra” dem. De sänder information som “filmer, ljud eller toner och tankar” och en hel del känslor förmedlar de också.

Jag har länge haft intressetspirituellt - aura fotografi

Jag har redan som riktigt liten flicka, 6 år gammal och sedan 2002 haft intresset att finnas där för mina medmänniskor, som behövt stöd, hjälp, råd och många gånger tröst. Man kan säga att jag tidigt i livet valt att vara en sk ljusarbetare/ Lightworker (hjälpare). Redan som 12 åring träffade jag en “Ängel” som kom till min säng när jag låg och sov och i vuxen ålder har jag kommit att förstå hur mycket det betyder för andra människor att jag finns där för dem. Och att jag kan förmedla budskapen från deras anhöriga som ibland gått över för tidigt, av olika skäl men främst av ålderdom. Att jag får förmedla deras budskap till er, är en ära för mig och något som jag är tacksam för – det får mig att växa i själen och får mig att känna att jag gör något bra för alla och en var.

Här nedanför har jag lagt upp en bild på min aura (energin och färgerna som finns runt mig) och hur den ser ut. Detta är jag, min aura och dess färger =)

En Aura är känslig för energier som kommer i dess väg och man kan säga att någon som är andligt utbildad kan scananna av energier.
Man kan säga att man har en aura som oftast ligger ca åtta meter i omkrets runt den egna kroppen, om man är frisk och mår bra. Men om man utsätter sin aura för microvågor som t ex från en Microvågsugn eller andra elketriska apparater ofta och länge, så blir auran käsnligare och känsligare och till slut kan man faktiskt bli elkänslig på allvar. Detta med mobiltelefoner är inte heller något som är bra för våran aura. Så vi bör och borde tänka mer på vad som är bra för oss och inte.
Har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret i menyn.

Carina Diplm. Spirituellt & andligt medium & Reiki Master

 

6 tankar om “Spirituell vägledning

  • Carina H
   Carina H says:

   Tusen tack! Det gör mig glad inombords att jag uppfattas som seriös, vilket jag också försöker att eftersträva, för alla er som vill ha och söker svar 😉 / Carina

 1. Emilia Edlund says:

  Hej!
  I din prislista står det inte vad du tar för en spirituell vägledning. Skulle gärna vilja få kontakt med min mamma som gick bort för lite över ett år sen.
  Var finns du nånstans?
  Kommer följa din sida dagligen.
  Ha det bra.
  Mvh Emilia

  • Carina H
   Carina H says:

   Hej Emilia! Spirituell vägledning gör jag tillsammans med min vägledning i Tarot. Jag finns i Borås. Du är varmt välkommen att följa min sida dagligen. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *