Vem är kvinnan bakom Spirituellt.nu?

Jag är i grunden utbildad till svarvare och svetsare, men sadlade om

Jag har alltid varit spirituell och medial, men min första riktiga upplevelse var med min första kontakt med Änglarna redan som litet barn. Min medialitet började redan vid 6 års ålder, efter att jag varit nära att drunkna. Därefter har jag varit nära döden vid ytterligare ett tillfälle, då jag klarade mig mirakulöst ur en bilolycka. Jag hade min skyddsängel med mig. Lyssna på podcast intervju med Zebulon Media AB

Jag har väl alltid varit en känslomänniska både som litet barn och under hela mitt vuxna liv och jag har alltid tecknat/ målat. Jag har gått mycket på min känsla (det som vi kallar för intuition) och jag har hjälpt och stöttat många människor till ett bättre liv, vilket har gjort mig ödmjuk inför livet. Jag har under vissa perioder i mitt liv varit tvungen att vara stark och hjälpa mig själv i vissa motgångar i livet, som givit mig den styrkan, kunskapen och erfarenheten och självkännedomen som jag har idag. Jag ser det som att livet har format mig till den jag är idag, hade det inte varit för mina motgångar, så hade jag inte haft all kunskap med mig i mitt bagage. Lyssna på ännu en intervju med Zebulon Media AB

Jag är ödmjuk, tacksam och glad över att kunna känna, se och höra. Jag anser att det är en gåva som vi alla har med oss från det att vi föds, men att inte alla väljer att öppna upp den dörren. Jag har andevärlden med mig i allt jag gör i min vardag, men trots detta har jag ändå valt att inte arbeta enbart som ett traditionellt medium, utan mer utifrån fokus på hela människan och framför allt de fantastiska energier och frekvenser vi har runt omkring och inuti oss, som samspelar med vår livsenergi, attraktionslagen och hela Universum på ett alldeles underbart sätt för en helhet. Intervju med Radio P4 Sjuhärad

Min resa mot personlig utveckling och helhetshälsa 

 

Den har varit stundtals mycket smärtsam, problematisk och svår. Jag har fått gå igenom mycket smärtsamma bitar i livet, förluster, konflikter vilket har fått mig många gånger att tvivla på människan i stort men det har givetvis också gett mig enorma, vackra upplevelser, inre resor, astrala resor, ett unikt helande både fysiskt & psykiskt och en fantastisk kontakt med min Själ – den jag var ämnad att vara från allra första början.

Jobbiga och slitsamma saker i livet, vilket vi alla vet leder till stagnation i energiflödet i vår kropp, resulterade för mig i den numera utbredda, svåra, kroniska sjukdomen Fibromyalgi som tog hela 6 år utav mitt liv och jag tvingades därmed under många år leva med kronisk värk dagligen, värktabletter och sömntabletter för att orka med min vardag, alla måsten och alla krav som det innebär, men jag gav aldrig upp!

Jag har istället via Reiki Master Teacher Utbildningen, Diplomerad Medium Utbildning, meditation, styrketräning och personlig utveckling vänt mitt liv helt och hållet och är mycket starkare, balanserad och mår mycket bättre idag. Därför känns det inte mer än rätt för mig att hjälpa andra människor som sitter i liknande situation. Och oavsett om jag gör det som Medium, Reiki Master Teacher eller som medmänniska har egentligen ingen betydelse. Det som betyder något för mig är att du känner, upplever och ser en förändring i ditt liv.

Spirituell healing

Mitt sätt att arbeta med healing har jag döpt till Spirituell healing. Webbradio med mig.

Podcast Specialavsnitt 2

Jag är idag, oerhört tacksam för allt jag har fått gå igenom som har varit enormt stora lärdomar för mig. Jag är tacksam för den omstart jag fick möjligheten att göra i samband med min 40 års dag, jag satte upp ett mål framför mig när jag fyllde 45 år och idag har jag uppnått stora delar av det målet. 

Med min egen erfarenhet, är jag helt övertygad om att allting går att förändra via meditation och att titta inåt i förebyggande syfte. Om jag klarade av det så kan också du, det är aldrig för sent. Jag var en sökare och nu har jag funnit det jag sökt i livet – mig själv och min egen inre styrka.

Jag har på senare tid fått möjligheten att se och lösa upp tidigare liv hos mina klienter och kursdeltagare, genom spirituella resor, som en hjälp på deras andliga och spirituella väg genom livet. Och många av dem har funnit sin egen väg och sin fulla potential på detta sättet. Och jag har lärt mig att allt kan bli möjligheter och tillgångar istället för hinder och traumatiska upplevelser i vårt energisystem i kroppen. Erfarenhet från fler än 200 stycken coaching/vägledningsmöten inom dels kurskontext, dokumenterade behandlingar från kursdeltagare eller i form av personlig coaching.

Diplomerad Andlig baserad coach och certifierad Livscoach

Jag är numera utbildad Andlig baserad coach och certifierad Livscoach, som tar emot för coachsamtal för att läka inifrån och ut, på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå. I Juli 2019 rester jag och några kollegor till Arthur Findlay College i England, för vidare utbildning för att fira The Great Summer Healing Celebration. Det var något av det bästa som hänt mig. Du kan läsa mer om det på min hemsida.

Jag jobbar även som examinerad digital affärsutvecklare och är dessutom mentor via Almi Väst AB i Borås. Jag har också testat på det här med att vara moderator på Strive event i Stockholm, där jag för övrigt medverkade som storyteller. 

Många människor vågar inte titta inåt, se och uppleva det som varit. Vad de inte vet är att det är där, längst innerst inne som styrkan och kunskapen sitter, bara vi vågar plocka fram den och använda oss av den på vår väg genom livet, här och nu….

 

 

 

Nya podcast avsnitt som kommit till nu under de senaste åren är: