Reiki och regressions terapeut

ReikiJag heter Carina och driver CH Spirituellt sedan 6 år tillbaka. Jag arbetar bl a som reiki- och regressions terapeut ur ett holistiskt perspektiv (helhetsperspektiv).

Jag arbetar med helheten som fokus, det vill säga hela människan i fokus och på alla nivåer det vill säga fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Redan som liten visste jag att mitt kall skulle komma att bli just att stötta, hjälpa, utveckla och stärka människor runt omkring mig och det genom personlig utveckling och healing.

Jag startade CH Spirituellt för sex år sedan, med en stark vision om ett friskare samhälle och har sedan dess skaffat mig en gedigen erfarenhet och kunskap genom Reiki healing, energiarbete och personlig utveckling på alla nivåer vilket har resulterat i flera olika kurser, workshops och alternativa behandlingar som jag sedan har satt ihop just för att få hela människan i fokus. Detta har i sin tur skapat ett helt fantastiskt resultat när det gäller att sjukskrivna, utbrända och stressade personer med ångest samt lättare depression har lyckats att återgå i arbete mellan 50 – 100 % efter lång tids sjukskrivning, utanförskap och osocialt leverne där de hamnat helt utanför det sociala livet och gemenskapen med andra människor genom att flera av dem har funnit sin inre styrka, kreativitet och tack vare detta haft möjligheten att återgå i arbete, starkare och faktiskt mer fokuserade än de varit på flera år.

Jag har lagt en stor del av min tid och energi på att hjälpa, stötta, coacha många människor som arbetar inom vården, som i sin tur tar hand om och stöttar andra i sin tur så det har blivit ett hållbart arbete där vi tillsammans fokuserar på att skapa ett friskare samhälle där varje enskild individ hittar tillbaka till sin egen inre styrka, kreativitet och potential. Det ger också ett värde för varje enskild individ och fyller dessutom en funktion i hela samhället i stort. Eftersom depressioner, stressrelaterade sjukdomar, ångest, panikångest och kronisk värk breder ut sig mer och mer, så måste vi börja ta det här på allvar och verkligen göra allt vi kan för att vända detta och det har jag att lyckats att göra i flera fall och det gör mig så otroligt glad inombords att verkligen kunna få möjligheten att lyfta en annan människa ur det djup som skapat ett stagnerat flöde i hans/ hennes liv, samtidigt som han/hon får tillbaka kraften, glöden och inspirationen att inte bara sätta nya mål utan också faktiskt våga gå mot målen och till och med ta sig över mållinjen. Det är för mig healing i allra högsta grad och det är något som jag bara älskar att se och är så oerhört tacksam för att jag får uppleva.

Jag har arbetat fram flera olika metoder inom healing, Reiki och energier men framför allt en metod som gör det möjligt för mig att stötta och coacha människan att hämta hem sin egen personliga energifrekvens och arbeta utifrån den med sin egen inre styrka, kunskap och förmåga och det nämligen tillsammans med sin egen personliga energifrekvens och kroppens egen livsenergi. Allt detta genom så kallade spirituella inre resor och reiki energimedicinska behandlingar som sker helt på distans och genom min egen röst som vibrerar i en energi som håller samman mig och klienten i en spirituell inre resa på distans.

Jag har genom mina behandlingar provat på många olika tekniker under flera år som gjort att jag har fått uppleva många fantastiska ögonblick med bl a reiki energier där jag lyckats att hjälpa två barnlösa par att bli gravida genom reiki energimedicinska behandlingar, jag har haft möjligheten att hjälpa en man med obotlig sjukdom som var i behov av strålning och likaså en man i rullstol som upplevt nervbanorna i sina ben (trots ryggmärgsbråck) under en reiki behandling på plats och dessutom lyckats att hjälpa människor med ångest att slippa det som triggar ångesten i vissa steg och därmed lyft bort de blockeringar som legat och triggat ångesten. Det är något jag verkligen brinner för att vara den som lämnar över verktyget som klienten i sin tur tar över och hjälper sig själv till en bättre hälsa. För det är verkligen klienten själv som gör det stora arbetet – jag är bara hjälpen till självhjälp och förser klienten med de verktyg som han eller hon behöver, där och då.

I den här filmen kan du lyssna på min egen historia till varför jag valde att utbilda mig inom Reikis fantastiska energier.

 

Jag är inte någon känd forskare och jag har heller inget känt namn – jag har bara ett genuint intresse utav att dela med mig av min kunskap, erfarenhet och färdigheter som kan hjälpa någon annan till självhjälp. Och jag har även ett genuint intresse utav att hjälpa, stötta och backa upp – jag brinner verkligen för det jag gör och det jag lär ut. Och att flertalet utav mina elever som går bl a Reiki utbildning för mig, driver min vision vidare är en helt underbar känsla som man måste uppleva själv, den är för svår att förklara eller beskriva i ord. Jag skulle kunna skriva en hel bok om alla de erfarenheter, upplevelser, mirakel som jag upplevt via min healing och kanske får jag tiden över för att göra det en dag och då även får möjligheten att dela den med er. Och det bästa av allt är när jag med egna ögon ser hur de kursdeltagare och klienter som kommer till mig, faktiskt lyckas att förändra sina liv och det också på egen hand, med hjälp utav mina erfarenheter, min kunskap och min utbildning utöver mina verktyg som de fått ta del utav. Mina kurser, workshops och utbildningar grundar sig på min egen erfarenhet utav de kurser och utbildningar som jag själv genomfört på min livsväg. Jag vill att du ska känna dig trygg i din personliga utveckling. Jag fick min parapsykiska förmåga att färdas i spiralen, i en inre resa när jag gjorde mina utom- kroppen-upplevelser i yngre dagar. Fantastiska förmågor som jag numera använder mig av när jag utbildar och utvecklar mina klienter och kursdeltagare.

Fotografering

Kurser, workshops, vägledningar, coaching och utbildningar

Jag har även kurser, workshops, alternativa behandlingar, vägledningar, coachning och föreläsningar. Allt som kan vara en bra start för dig att få verktygen som du behöver för att kunna öppna upp, släppa blockeringar och finna din inre styrka och kreativitet.

Så om du är nyfiken på vad jag kan hjälpa dig med – skicka ett mejl, berätta lite om dig själv och vad det är som du vill förändra, skapa eller uppleva, så planerar vi tillsammans en bra start för dig och din personliga utveckling. Mejladress: carina@spirituellt.nu

Varmt välkommen

Carina Hammarsten