Kommunicera med ditt högre jag via pendeln

Visste du att alla kan kommunicera med sitt högre jag?

Här kommer en metod som du enkelt kan göra själv för att få kontakt med ditt högre jag.

Hur gör man?

För att kommunicera med ditt högre jag går det att använda en pendel, och det är det vi kommer att gå igenom nedan.

Titta på hur pendeln beter sig

Under tiden du använder pendeln (se hur man använder en pendel för mer information) så du kan ställa ja/nej frågor till ditt högre jag och Pendeln snurrar då medsols vid ”ja” och motsols vid svar ”nej”. Om Pendeln går sidleds så är svaret oftast ”vet ej”.

Meditera och slut dina ögon

Du kan också meditera och slappna av och komma ner såpass djupt ned att du kan kommunicera med ditt högre jag. Då använder du dig oftast av ett block och penna och kan skriva sk ”automatskrift”.

Be om ljus och beskydd

Sätt dig bekvämt och slappna av. Se framför dig hur ett vitt ljus sprider sig i kroppen och sedan även utanför kroppen, runt hela din kropp och omhöljer dig helt. Ljuset sprider sig upp genom fötterna, upp genom smalbenen, knän och lår och sedan vidare upp över rotchakrat, navelchakrat (Sakralchakrat) magen, bröstet och upp över halsen, tredje ögat och upp på huvudet och vidare uppåt till det högre chakrana, 9, 10, 11 och 12. det tolfte chakrat ligger högst upp och där kan vi nå vårt högre jag och dess energier.

Nu öppnar du upp kronchakrat och tar emot allt det vita ljuset som kommer ner över kroppen från det stora Universum. Detta sprider sig neråt och det cirkulerar energi från båda öppningar, fötterna och kronchakrat.

Ställ nu frågan till ditt högre jag:

– ”vem är jag”

– ”vad är min livsuppgift”?

– ”vem var jag i ett tidigare liv”?

Öppna dina ögon.

Ta en penna och ett block och skriv ned de svaren du får till dig. Skriv ned känslor, tankar allt som kommer till dig.

När du är klar tackar du för svaren du fått, ber om ljus och beskydd.

Kom, tillbaka här och nu 😉

 

 

 

28 tankar om “Kommunicera med ditt högre jag via pendeln

  1. Kerstin Ljungqvist says:

    Hej kan du göra en till mig? Du kan skicka mail till mig om du vill tackar på förhand

    mvh Kerstin Ljungqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.