Naturlig hudvård

Naturlig hudvård och dofter är det bästa för din inre balans

Den vardagliga stressen, krav och prestationsångest håller på att ta knäcken på så många människor, hur många människor mår dåligt idag, hur många människor ”går in i väggen” och hur många människor blir utbrända och halvt stressar ihjäl sig dagligen? Kan vi göra något mer för vår kropp genom t ex dofter, känsel, upplevelser för att främja vår hälsa genom naturlig hudvård?

Fler och fler blir långtidssjukskrivna och om inte läkarna lyckas att hjälpa, vad kan vi göra själva för att komma ur detta ekorrhjul och istället förebygga detta? För att förebygga hälsa och välmående så måste vi helt enkelt börja inifrån.
Vi måste hitta oss själva igen, i all stress, prestationsångest och alla dessa krav, som vi har hamnat i och det kan vi nu göra via reiki energier, aromadofter, eteriska oljor som främjar vårt luktsinne och vår tallkott körtel som i sin tur sänder ut signaler till vår kropp, närande varma oljor och kristaller.

#hudvård

Vi vill ge dig den bästa förutsättningen att finna ditt inre, din egen balans i livet och att även behålla den balansen.

Växtdofternas läkande och uppiggande kvaliteter kan hjälpa dig att slappna av och komma till ro, och till och med behandla mindre krämpor. Några få droppar eterisk olja i ett bad kan vara mycket fördelaktigt, när du vill slappna av i kropp och själ. Du märker skillnaden på en gång. När du andas in den avslappnande doften av oljan, känner du att energin i kroppen ökar, du kan då slappna av och stressen mildras. Aromaterapi är konsten att läka med eteriska oljor (men det måste vara eteriska oljor för att du ska kunna ha dem på huden eller i badet) – destillerade extrakt som har utvunnits ur växter och blommor.

Oljorna kan användas som massage och andningstekniker, de kan tillföras till badprodukter, som tvål, hudlotion och schampo och de kan också skapa en behaglig doft i ett rum.

#naturlig hudvård

Aromaterapi innebär också att man kan tända rökelse i ett rum, i torkade blad form, rökelsepinnar, doftljus som gör att du kan andas in väldoftande ångor. Rökelse pinnar och bladform skall man också vara försiktig med om någon är allergisk eller har astma. Det blir för jobbigt att andas i rökelse om man har astma.

För övrigt kan eteriska oljor vara rent läkande för både energikroppen och auran.
Att andas in dessa dofter kan göra gott även i själen.