Inspiration för att nå dina mål

Ariton Förlag Carina Hammarsten är utbildad Reiki Master och spirituell terapeut med en diplomerad medium utbildning i grunden. I detta program ger hon sina bästa tips för att skapa det liv man önskar. Podcast: Play in new window | Download

 

Jag hjälper dig att må bra

FotograferingCarina driver företaget CH Spirituellt sedan februari 2014 och arbetar som mentor, coach och spirituell terapeut (alternativ medicin) där hon sedan 5 år hjälper människor att nå sitt mål att återgå till arbetslivet och att starta eget, efter en lång tids sjukdom och idag hjälper hon människor att hitta tillbaka till sin egen kreativitet, inre styrka och självkänsla igen, efter att de genomgått ett långt uppehåll från arbetslivet pga sjukdom, kronisk värk eller lättare form av ångestproblematik och depression. Smakprov ur boken 

Startade om sitt liv

Carina har en lång och gedigen erfarenhet av att livet kan vara väldigt kämpigt, komplicerat och svårt på många olika sätt och då gäller det att inte ge upp. Hennes erfarenhet sedan hon startade Spirituellt.nu är att fler och fler blir utbrända, lider av inre stress och ångestproblematik vilket gör det svårt att ta sig igenom vardagen. Genom sina kurser i personlig utveckling, meditation och avslappning och att jobba på alla nivåer fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt har hon lyckats inspirera och stötta många människor att återgå till en mer balanserad vardag, där de har återgått i arbete och lyckats få ett hållbart och långsiktigt välbefinnande, vilket gjort henne oerhört tacksam, ödmjuk och glad för deras skull. Genom att inspirera dig att våga nå ditt mål, erbjuder hon dig en möjlighet att finna din inre styrka och energi, att använda dig av din personliga energifrekvens och skapa det du önskar i livet och framför allt att verkligen våga leva din dröm.

Du skapar själv din inre balans

För att du skall nå en inre balans i ditt liv på längre sikt och känna dig tillräckligt trygg för att i in egen takt kunna ta till dig och lära dig av den kunskap som jag lär ut, vill Carina erbjuda ett helhetskoncept inom personlig utveckling på alla nivåer, där inre balans och harmoni är nycklarna och verktygen till ditt långsiktiga välbefinnande och mål. Carina som mentor är enbart en hjälp till självhjälp och det är i grund och botten du själv som gör hela jobbet.

Här kan du se hur Karolina Kaplan, en av mina fantastiska elever i Reiki och regression, startade om sitt liv efter en svår utbrändhet.

Spirituellt.se from Carina Hammarsten on Vimeo.

I detta välbefinnande ingår då även olika behandlingar som du kan boka för sig, så att du kan känna dig avslappnad och mindre stressad, för att skapa en balans i kropp och själ.

Hos Carina får du uppleva många “aha” upplevelser, dela fantastiska drömmar och upplevelser med likasinnade och detta i sin tur ger dig en stark grund att stå på tillsammans i en grupp med andra som har samma intresse och plattform att starta på, som du själv. Det i sin tur skapar en inre balans och harmoni i kropp och själ, som ger dig en stark självkänsla och tillit till dig själv på din väg framåt. Du får möjligheten att möta upp attraktionslagen med din egen personliga energifrekvens, för att manifestera, visualisera och nå just ditt personliga mål.

Carina Hammarsten