Resan till Arthur Findlay College

En resa genom transhealing, energier, andevärlden och utveckling

Att landa på London Stanstead flygplats och sätta ned foten på Engelsk mark var helt fantastiskt spännande….

Förväntningarna var stora, att äntligen få komma som kurselev till Arthur Findlay College, som så många andra gjort och få utvecklas genom healingens underbara energier och dela med sig av sin egen erfarenhet och kunskap var en speciell känsla på den här skolan.

När vi kom fram till skolan och taxi chauffören lyfte ut min väska ur bagaget så minns jag att min första tanke som slog mig “nu är jag verkligen här, nu är det på riktigt” och inombords log jag, för jag visste att den här veckan skulle ge mig så enormt mycket i min egen personliga utveckling.
Jag har sedan en tid tillbaka fått till mig att jag skall få till mig en ny energi att arbeta med och en ny guide från mitt spirit team och jag har till och med känt av energin, redan ett år tillbaka. Och det som kändes som en nystart i livet när den maskulina energin kom för att visa mig vägen, som mitt spirit team lotsat mig in på. Detta har i sin tur gjort att vissa människor har lämnat och jag har ändrat på planerna i mitt liv, både för mig personligen men också för mitt företag Spirituellt.nu

När jag satte foten innanför dörren på denna fantastiska skola, full av energier så kunde jag känna att “nu var det min tur att följa mitt hjärta och själ i den här atmosfären av otroligt duktiga lärare (tutors) som skulle kunna ge mig, som diplomerat Medium, ABC coach, Spirituell Terapeut och Reiki Master Teacher en “hint” om vilken väg jag nu skulle ta fortsättningsvis framöver.

Jag ställde min väska i lobbyn och mötte upp mina vänner på gården och vi tog oss ner till den närmsta lilla byn, där vi beställde en chicken sandwich och en Coca – Cola (!) Jag var bara tvungen att insupa atmosfären med en smakrik måltid och förstå att det var nu jag skulle få en möjlighet till att få bekräftat vem jag är som person och vad min framtid har att ge mig, inom det spirituella. Det var dags att avsluta ett gammalt kapitel i livet och starta ett helt nytt…..

Efter lunchen tog vi oss tillbaka och när vi kommer längs den lilla grusvägen som var kantad av torrt gräs och natur, så ser jag på höger sida hur en liten mindre “tornado” skapas i det torra höet, något jag aldrig sett förut. Och jag berättade för de andra att “jag tror att den där lilla tornadon är på väg mot oss”. Mycket märkligt men så såg det faktiskt ut, som att den ville ha vår uppmärksamhet och ökade farten i takt med att vi började gå snabbare. Både jag själv och en av de andra tjejerna reagerade starkt på energin som vart i detta fenomen så vi bestämde oss för att springa ifrån den och när vi stannade upp och tittade bakåt, så hade den stannat upp. Detta var vi oerhört tacksamma för. Vi pratade mycket om det här fenomenet den sista vägen till skolan och det var lite speciellt att vi sett den energin där och just då. det var vår första upplevelse av vår vistelse på Arthur Findlay College. Väl framme vid skolan fick vi vår rums nyckel och kunde installera oss själva och våra resväskor på rummen som vi skulle vistas i under den kommande veckan. Det här skulle bli en fantastisk upplevelse, det visste jag redan nu.

Vår första dag i healingens energier

Första dagen gick vi upp tidigt för att hinna duscha före frukost. Vädret var soligt och varmt och det var minst 27 grader ute och det skulle kunna bli upp till 35 grader under dagen.

Vi kom ner till frukost och fick avnjuta en helt otrolig buffé av godsaker som varma croissanter, korv, bacon, ägg, youghurt och honung till frukost men också en hel del nyttigt, för oss som gillar att leva hälsosamt. När man reser såhär så är det alltid trevligt att smaka på det man aldrig ätit förut och unna sig lite av det man inte unnar sig hemma, men man fick ändå tänka till lite för det gick inte att vara tung i sinnet på socker och sötsaker när man skulle arbeta med energier. Själv är jag ganska noga med vad jag sätter i mig då jag slutat med socker för 1 år och 4 månader sedan, men här nere kunde man inte låta bli att prova på de efterrätter som bjöds – de var fantastiskt goda.

Efter frukost var det dags att välja vilken grupp man ville gå i och det valde vi genom att välja vilken lärare vi ville ha under hela veckan. Jag själv valde Libby Clark som lärde ut om Soul healing och olika healing energier, olika energiformer tillsammans med Dr James som är en av huvudpersonerna i hennes Spirit Team. Hon samarbetar med den energin sedan 40 år tillbaka och har arbetat med transhealing, så hon var en kvinna med stor kunskap och erfarenhet. Dessutom så lärde hon ut de olika energiformerna som jag kände att jag hade börjat nosa lite på redan hemma i Sverige, för jag har alltid gått min egen väg och känt att det finns bara en healing energi, men att den är uppdelad i olika energiformer och frekvenser / färger i sin tur. Och när jag har tagit upp min syn på detta hemma i Sverige så har jag mött motstånd där man sagt att “nej, det finns bara en typ av healing energi” och det har alltid känts fel inom mig att tänka så, och det kändes skönt att få detta bekräftat på Arthur Findlay College att det finns en healing energi men att den faktiskt är uppdelad i flera olika energiformer, frekvenser och färger när man arbetar med den och beroende på vilket syfte man använder den för.

Första kursdagen

Första kursdagen och vi får börja med praktiska övningar direkt. Det var en fantastisk upplevelse att få öppna upp för mitt eget personliga Spirit Team och känna deras energi redan den första dagen. Energin var verkligen stark och man kunde inte undgå att känna när Spirit teamet kom nära, för att sprida sin energi genom mig och ut till den klient som skulle ta emot healing av mig.

Den första personen som fick ta emot healing av mig var en av kurskamraterna i gruppen, Eileen, och hon blev glatt överraskad när det blev så starka energier. Hon ville ha healing för sin fot som hon skadat innan hon kom till skolan för att gå kursen och hon vart orolig för om det blivit inflammation i såret nu och sedan ville hon ha healing allmänt för sitt välmående, för hon hade haft en tuff tid bakom sig.
När jag påbörjade healingen så kom mitt Spirit Team direkt och man kunde känna intensiteten i energin. den spred sig först i hela min kropp och när jag kände att jag hade teamet med mig så lade jag min hand på Eileens knä och började sända healing. Värmen från energin spred sig via min arm och över till Eileen och i hennes kropp kund ejag känna hur den först tog sig ner genom hennes ben och ut i hennes fötter, för att sedan ta sig vidare ner i Moder Jord och upp igen. På vägen upp spred den sig upp genom hela chakrasystemet och vidare upp till hjärtchakrat och här intensifierades energin ytterligare och jag kände hur hennes hjärtchakra öppnades upp och hur något tungt lyftes upp från hennes bröstkorg och hon tog ett djupt andetag sedan började hennes kropp att vibrera och jag kunde känna hur hon släppte en hel del som vart tungt och jobbigt under en lång tid.

När healingen var klar och jag hade tagit tillbaka min hand och bett mitt Spirit team att backa för att energierna skulle avta, så började Eileen att berätta vad hon känt och upplevt under healingen.

– “Jag har aldrig upplevt något liknande, det var helt fantastiskt. Jag kunde känna hur energin först gick ner i min fot och ut i Moder Jord, för att sedan vända upp igen och ta sig genom mina chakrasystem och direkt upp till hjärtchakrat som öppnades upp rejält och strax efter detta såg jag som ett vitt, blankt papper framför mina ögon och någon sekund senare kom Jesus ned och tog mig i sin famn och lyfte upp alla mina tunga saker som jag har i den ryggsäck som jag burit omkring på så länge och jag kände hur tårarna började bränna i mina ögon, det var så underbart, så kärleksfullt”.

Det var en alldeles underbar känsla och en fantastisk bekräftelse att höra Eileens egna ord om sin upplevelse och jag visste nu att jag har mitt Spirit team med mig och att nu är det bara att börja samarbetet på allvar med dem.

Dagarna som följde vart helt otroligt spännande, varvat med upplevelser, känslor, utrensningar för att vi skulle förberedas för att få en så stark kontakt som möjligt med vårt eget personliga Spirit team.

Varje dag började med en morgon meditation för att komma i stämning, varva ned inför healing arbetet under dagen och denna meditation hölls i the sanctuary på skolan, ett rum fyllt av energi, kärlek och avkoppling, som spred sig genom rummet när vi satte oss i vår meditation, som hölls av lärarna. Dessa meditationer vart helt fantastiska och det dröjde inte länge förrän man var helt uppslukad av dessa underbara och kärleksfulla energier som spreds i rummet till var och en av oss. Bäst av allt var att man fick kontakt med sitt Spirit team och för första gången fick jag en klar bild av hur de såg ut. Eftersom jag gör psychic art / spirituell art sedan 25 år tillbaka så hade jag hade naturligtvis penna och papper med mig och tur var det för nu kunde jag direkt efter meditationen sätta mig och snabbt teckna ner dem jag sett. En av dem var en äldre kvinna, lång, smal, med grått hår uppsatt i en knut uppe på huvudet, hon var smal i ansiktet med ljusblå ögon och en lite längre rak näsa och en liten mun.
Spirit guide

Hon kom väldigt nära mig när jag satt i meditationen med stängda ögon och hon sa något om “jodå, hon finns där men hon är envis”. Och jag minns att jag blev full i skratt för jag har aldrig råkat ut för något sådant tidigare att de kommer så nära och att de ser så “verkliga” ut, precis som du och jag. Hon kom från England, arbetade som sjuksköterska och var drygt 65 – 70 år gammal och var den högsta i rang på avdelningen som hon arbetade på. Väldigt engagerad och seriös i sitt arbete och arbetade också som lärare.

Den andra guiden kom i en av de andra meditationerna som vi gjorde i gruppen, vi var sammanlagt nio stycken i vår grupp med läraren Libby Clark och när hon satte oss i meditation så kom den här starka mannen fram som en ny spirit guide till mig.

Han var en slags medicin man från Afrika och hade smycken som symboliserade hans specialitet inom läkemedicin. Jag vart så imponerad av hans hållning, hans ögon och pannan (tredje ögat) var utmärkande med den här guiden och hans smycken var färgglada och väldigt vackra.

När meditationen var över, fick vi gå på fika paus och under den diskuterade vi alla i gruppen om vad vi upplevt via meditationen. Fantastiska upplevelser och energier. Något som jag fascineras av är att det är så otroligt många inom sjukvården som dras till dessa healing, reiki och energimedicinska behandlingar, kurser m m just nu och i vår grupp hade vi en läkare från Tyskland med oss, han var ortoped kirurg men väldigt fascinerad av Reiki och healing energier, för han visste att det fungerade, han hade sett det och upplevt det själv, men nu var han helt övertygad och det var en fantastisk känsla att se hans engagemang man kunde se det i hans ögon under kursens gång. Hans mor, som hade gått bort tre veckor tidigare, kom med budskap genom en transhealing som jag gjorde tillsammans med hans fru som också var med på kursen. Hans mor, visade mig hur hon bjöd dem båda på kaffe i sitt vardagsrum och att han skulle komma långt inom energi medicinen framöver och att han skulle lita på sin intuition. hans fru blev överväldigad av budskapet till hennes man och tackade ödmjukast för detta. jag var så oerhört tacksam över att ha kunnat förmedla detta till dem båda, från hans mamma, med mycket kärlek till dem båda.

Transhealing med änglakör

Vid ett av transhealing behandlingarna som jag gjorde tillsammans med en kvinna, Lene, så fick vi båda uppleva något som vi aldrig upplevt förut.

Vi var först och främst länkade och synkade i den sk Magdalini energin, vi har båda haft en koppling till Maria Magdalena sedan lång tid tillbaka och vi fann båda två att vi tecknat samma bild av knutpunkterna i ett grid för Universum. Vi hade tecknat samma bild, vid samma tidpunkt trots att vi bor långt ifrån varandra.

Och vi hade upplevt samma Kundalini energi, vid samma tidpunkt och känt in, öppnat upp och fått en ny väg att gå båda två.

När transhealingen skulle börja, så kände jag med en gång hur energin ökade och stegrade hela tiden. jag satt mitt emot Lene och satte min hand på hennes knä, därefter hände något som jag aldrig trott vart möjligt överhuvudtaget. Både jag och Lene hörde en underbar änglakör och framför mig stod Ärke Ängel Mikael och tog två steg rakt igenom mig för att sedan ställa sig mitt emot Lene och ta två steg rakt genom henne för att ställa sig bakom henne för att hålla henne runt axlarna när jag skulle påbörja healingen. Det blev så enormt starkt att både jag och Lene kände och upplevde den här enorma kärleken i healingen, där Kristus energin och Maria Magdalena kom igenom och båda grät tårar som vi inte kunde stoppa. Energin eskalerade och gick som i enorma vågor genom min kropp och över till henne via min hand/ arm. Till slut var Lene tvungen att be mig backa av med energin för hennes kropp kunde inte absorbera mer energi just där och då och då kände jag tydligt hur energin kom tillbaka till mig och jag bad mitt Spirit team att backa med energin och sakta, sakta tonade energin ut igen och allt blev lugnt.

Om du är intresserad av att utbilda dig inom Reiki healing
Eller om du är intresserad av att gå en kurs i som Spirituell terapeut

Transhealing, transmedium och samarbete med the Spirit Team

I drygt 10 år har jag varit av den åsikten att det finns bara en energi källa, men att den är uppdelad i flera olika energiformer och energifrekvenser.
Det är något som jag lärt mig då jag arbetat med framför allt reiki energin men också spirituell energi, då jag de senaste fem åren har kompletterat min reiki med spirituell energi och det har gett förvånansvärt bra resultat, effekt och upplevelser.

När vår lärare på Arthur Findlay College började tala om transhealing på en av kursdagarna, så tänkte jag att det kanske är något som jag kommer att ha väldigt svårt för att lära mig, eftersom jag är van att ha full kontroll och vara fokuserad på det jag gör. Så jag funderade över om det var något för mig att medverka på överhuvudtaget. VI fick dela upp oss två och två i par och arbeta tillsammans. Uppgiften var nu att sitta i meditation (stillhet) och bjuda in spirit team och sedan ge den som satt mitt emot mig, transhealing med hjälp av the spirits.

Jag fick samarbeta med en man från Canada, Ronald och han skulle få ta del av min transhealing först. Det han behövde ha hjälp med var sitt öga på vänster sida, för att trycket vart för stort i det ögat och han riskerade att behöva gå igenom en operation i det ögat till hösten. Jag förklarade att jag skulle be mitt spirit team att hjälpa med healingen på ögat och att energin sedan skulle flöda genom hans kropp dit där den behövdes som mest. Vi satte oss i djupmeditation och den här gången gick det snabbt att komma över till den andra sidan och möta upp mitt spirit team, som genast drog igång energierna. Jag kunde känna hur energierna spred sig upp genom mina fötter och vidare upp genom kroppen, genom min core (kärnan inom mig) och hur det sedan spred sig till mina armar och jag satte handen på Ronalds knä och där påbörjades healingen. Jag kunde känna i min kropp hur energin spred sig genom hans kropp och hur hans kropp började att vibrera när det vart som starkast. jag förklarade sedan hela händelseförloppet av energin, vart den gick och vart mitt spirit team arbetade på hans kropp och hur jag kunde se att det hände en hel del i olika energiformer i hans kropp.

När healingen var över, när energin sakta mynnade ut i en kulmen så släppte jag taget om Ronald och satte mig ned och tackade mitt spirit team för denna fantastiska energi.

Ronald skulle sedan ge mig feedback på behandlingen och han berättade att – “sekunder innan innan du berättade om alla olika platser i kroppen de var och arbetade på med energin, så kände jag det händelseförloppet i min fysiska kropp. Det var en fantastisk känsla att kunna känna det du faktiskt berättade om och dessutom så otroligt tydligt. jag har aldrig känt något liknande alls”. Jag var så tacksam för det vi precis hade upplevt och att det kunde bli så tydligt för oss båda. Jag har provat på transhealing vid tre tillfällen förut, tillsammans med en av mina samarbetspartners som höll Transmedium kurser hos mig på Spirituellt.nu men det har inte varit lika intensivt som detta. Kanske beror det på att jag inte litade på att jag hade förmågan inom mig. Vi fick det förklarat för oss att om vi redan är utbildade Medium (Diplomerade medium, vilket jag själv är sedan 2008) så har vi lättare att arbeta med Transhealing som så kallade Transmedium. Och det märktes tydligt att med rätt lärare, erfaren och med stor kunskap att känna sig trygg och säker med, fungerar allt till det bästa för mig och mina kurskamrater på denna fantastiska skola. Jag är oerhört tacksam för den här upplevelsen och möjligheten och det tror jag samtliga av alla kurselever är efter den veckan i England.

Mina guider på bild

 

Dessa guider finns med mig än idag och jag är oerhört tacksam för detta.
En spännande resa till en skola och ett land, där jag enligt mitt DNA har drygt 20 % koppling till England.

Carina Hammarsten