fbpx

Mediala kurser inom det andliga & spirituella. Här kan du lära dig både det ena och de andra inom det du alltid längtat efter att ha kunnat förstå.

2,249kr

E - kursen (digitalt på distans) vänder sig till dig som är nybörjare inom det andliga och mediala som vill lära dig mer om din intuition och hur du skall arbeta med den, utveckla dig och bli "känsligare" (mottagligare) energimässigt.

3,499kr

Fortsättning på Reiki steg I. Reiki II kursen innehåller också olika handpositioner, men fokuserar sig främst på olika typer av distansbehandlingar, och arbetar med symboler som Pga Corona krisen i landet så skjuter vi på kursen t o m Augusti, 2020 och fyller på med ytterligare ett kurstillfälle.

2,999kr

I kursavgiften ingår: lunch, kaffe & fikabröd, meditationer, kursmanual, övningar och diplom Pga Corona krisen i landet så skjuter vi på kursen t o m Augusti, 2020 och fyller på med ytterligare ett kurstillfälle.

2,099kr

Kursen leder till att du får ett samarbete med Änglar och härliga energier. I kursen ingår denna Bergkristall (portal) som tar dig till Ärke Änglar och personliga guider. Du får lära dig att använda denna bergkristall och energi i samarbete med ÄÄ under tiden du ger energi- och kristall healing för att förebygga hälsa.

9,999kr

Usui Ryoho Reiki Master utbildning och kurs, start pga Corona krisen i landet så skjuter vi på kursen t o m Augusti, 2020 och fyller på med ytterligare ett kurstillfälle. Du får lära dig att ge en Reiki behandling på djupet och detta även med stenar, kristaller, Quantum Pen hälsopenna för att balansera upp energin ytterligare i kroppen (den mentala kroppen, den emotionella kroppen, fysiska kroppen och Själen).

1,999kr

I den här kursen kommer du att få lära dig djupgående, utrensande energi- & healingtekniker, och dessa kan du använda som ett utmärkt komplement till den vanliga Reiki energin. Digital e-kurs  

1,999kr

Munay-ki består av tio initieringsriter, vars syfte är att höja mänsklighetens medvetandenivå transformera vårt energifält. Datum: kommer inom kort

4,499kr

Denna utbildning är personlighetsutvecklande och påverkar hela ditt liv till det bättre. Datum 18 - 19 April 2020 Som Reiki master /lärare har du befogenhet och kompetens att utbilda i Reikihealingens alla steg. I utbildningen har ingått teori och praktik och efter utbildningens alla steg har du kunskap om.

2,499kr

Medial utveckling steg 2, lär dig på ett djupare plan, olika tekniker att använda med din intuition

2,299kr

I den här kursen kommer du att få lära dig fördjupade, utrensande och utvecklande healingtekniker, och dessa kan du använda som komplement till den vanliga Reiki energin. Digital e-kurs

9,999kr

1 årig Spirituell Mentor. Kurskompendium på 50 sidor. Startdatum: Augusti 2020 kl 10 - 17 pga Covid-19

1,299kr

Spirituell Art är en form av mediumskap där konstnären/mediet låter sig influeras av andevärlden genom konstnärliga uttryck. Målningar av anhöriga och andliga guider är exempel på detta. Även själsporträtt, änglar och aurabilder. Distans kurs!

849kr

Du får möjlighet att känna in och hämta hem din personliga energi frekvens, 45 minuters behandling på distans.

3,500kr

Mediumskap och transhealing med lärare från Athur Findlay College. Datum: 16 - 17 Januari 2021

12,999kr

Den här utbildningen är uppdelad i fyra olika delar för att du skall få så mycket ut som möjligt av utbildningen och dessutom valuta för dina pengar. Vi har lagt in det mest grundläggande i vår utbildning + bonus delar,  för att vi vill att du skall känna dig trygg, säker och stolt över att utbilda dig till ett Spirituellt Medium. För dig som brinner för att öppna upp för det spirituella och alla energier.

4,000kr

Under den här kursen får du möjlighet att lära dig att se kroppen spirituellt - fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Förkunskap: Reiki steg 1 eller annan form av healing utbildning, energi arbete.