Mediala kurser inom det andliga & spirituella. Här kan du lära dig både det ena och de andra inom det du alltid längtat efter att ha kunnat förstå.

5.00 av 5
1,000kr

Psychic & Spiritual Art är en form av mediumskap där konstnären/mediet låter sig influeras av andevärlden genom konstnärliga uttryck. Målningar av anhöriga och andliga guider är exempel på detta. Även själsporträtt, änglar och aurabilder..

5.00 av 5
3,000kr

Fortsättning på Reiki steg I

5.00 av 5
4,000kr

Denna utbildning är starkt personlighetsutvecklande och påverkar hela ditt liv till det bättre. Som Reiki master /lärare har du befogenhet och kompetens att utbilda i Reikihealingens alla steg. I utbildningen har ingått teori och praktik och efter utbildningens alla steg har du kunskap om.

5.00 av 5
595kr

Det finns så många olika energier därute och universum är stort. Cirkel start i Oktober

-19%
5.00 av 5
10,500kr 8,500kr

Om du känner att detta är ett kall för dig att arbeta med människor, ge energibehandlingar och skapa balans i kroppen och själen - då är detta helt rätt kurs för dig. Vi utbildar människor i förebyggande friskvård, för att nå balans fysiskt, mentalt och emotionellt.

5.00 av 5
1,195kr

Den här kursen kommer att lära dig om NLP hypnos, hur det fungerar och hur du själv utför en hypnos på andra. Datum: Sönd 24 september kl 10 - 16 (ca 17)

4.67 av 5
2,249kr

E - kursen vänder sig till dig som är nybörjare inom det andliga och mediala som vill lära dig mer om din intuition och hur du skall arbeta med den, utveckla dig och bli "känsligare" (mottagligare) energimässigt.

4.56 av 5
2,000kr

Vår kurs för energi healer är uppdelad i tre steg. Kursen leder till att du får ett samarbete med Änglar och guider via en ljusportal som du hänger runt halsen (halsband). I kursen ingår denna Ärke Ängla portal som tar dig till samtliga Ärke Änglar för en personlig kontakt med dem via deras personliga sigill. Kontakten blir stark i energin och mycket kraftfull. Du får lära dig att använda denna energi i samarbete med Ärke Änglarna under tiden du ger energi- och kristall healing för att förebygga hälsa, både för dig själv och för andra.

2,449kr

Distanskurs, Andlig Grundkurs steg 2 lär dig olika tekniker att använda med din intuition

600kr

Fördelarna med en Nano hälso stav är följande. - avgiftar kroppen - ökar vitaliteten i kroppens celler - avlägsnar blockeringar i kroppens energiflöde - lindrar smärta och värk och stimulerar kroppens eget healande - bringar balans och harmoni till ditt bio energetiska fält - stärker immunförsvaret - friskvård produkt

Friskvård

Meditationskurs

695kr

Det finns olika typer av meditation och det finns många olika sätt att meditera på men i grunden handlar det egentligen bara om olika sätt att finna sitt inre rum, där du kan finna ditt eget lugn och ro. Att meditera är som att ta ett break (en paus), starta om systemet i kroppen, fylla på batterierna.

2,000kr

I den här kursen kommer du att få lära dig djupgående, utrensande energi- & healingtekniker, och dessa kan du använda som ett utmärkt komplement till den vanliga Reiki energin.  

3,200kr

Transmedium kurs med Camilla Elfving 17 - 18 Mars 2018 kl 10.00-16.00

2,299kr

I den här kursen kommer du att få lära dig fördjupade, utrensande och utvecklande healingtekniker, och dessa kan du använda som komplement till den vanliga Reiki energin.

1,500kr

Vill du göra en inre resa? Har du blockeringar i kroppen från tidigare liv, som gör att du kanske begränsar dig i det här livet som du lever just nu? Behöver du komma vidare?

3,200kr

Själsresa med Camilla Elfving 20 - 21 Januari 2018 kl 10 - 16