Reiki en energibehandling

Syftet med Reiki behandlingen är att öka sitt välbefinnande fysiskt, mentalt och emotionellt

Jag arbetar som Reiki Master teacher och regressions terapeut

Man har funnit att när blockeringar i energiflödet löses upp eller tas bort, startar naturliga läkningsprocesser i kroppen av sig självt.
När du kommer för en Reiki behandling hos oss, så börjar vi med ett inledande samtal om bakgrunden till varför du är i behov av behandlingen. Behandlingen sätter sedan fart på energier som stannat upp flödet och detta sätter igång naturliga läkningsprocesser i din kropp,som kroppen sköter av sig självt tillsammans med Reiki energierna.

Blockerade känslor och tankemönster kan då komma upp till ytan. Detta är individuellt, men många gånger klarar kroppen av detta utan några större problem, men om det finns mycket lagrat i kroppen kan det ibland komma en jobbig tid efter behandlingen för klienten, men den är oftast övergående under några dagar eller veckor, det är helt individuellt. Du som skall göra en behandling bör isåfall känna dig mogen för denna naturliga process till självläkning och vara villig till den möjliga förändring som kan uppstå.
Under själva behandlingen ligger du fullt påklädd på en massagebänk och får lyssna på avslappnande toner i bakgrunden. Du kommer enbart slappna av och släppa in energin. En del klienter somnar eller känner sig ”omtumlade” av alla energi de tar emot och detta är helt normalt men också individuellt.
Under behandlingen förmedlas Universell Energi till dig som klient. Händerna hålls direkt på kroppen eller i auran/energikroppen utanför den fysiska kroppen. Handpositionerna varierar eftersom känslor och upplevelser finns lagrade på olika ställen i kroppen, men man jobbar oftast mycket med dels rotchakrat och solarplexus idag.

Reiki
Reiki

Vad är helande energi?

Allt består av energi på olika frekvenser och inom allt levande flödar en livsenergi. Energin strömmar hela tiden genom oss, men också runtom oss i vår aura. När livsenergin flödar starkt och fritt genom kroppen mår vi bra och är friska, men när det finns blockeringar som hindrar vårt energiflöde har vi lättare för att bli sjuka. Där det blir en stagnation i energin – där utvecklas ofta en fysisk sjukdom. Vi är, som allt annat levande och som består av energi, alltså beroende av energin, som ger oss livskraft till kroppen och som även ger energi till våra känslor, tankar och till själen. Om man tillför livsenergi så ökar flödet och sätter igång helande processer. i vår kropp.

Vad en helaer kan hjälpa dig med

En healer kan ge en annorlunda och vidare syn, ett större perspektiv, på orsaker till sjukdomar. Du kan också få  inspiration till olika valmöjligheter för att kanske förändra din livssituation. Men kom ihåg att det alltid är alltid du själv som styr ditt eget liv – ingen annan. Healern och klienten måste arbeta tillsammans, med syftet att öka klientens egna resurser för självläkning i sin egen kropp.

Hur fungerar Reiki

Allt består av energi. I vår kropp kommer energin in via våra sju stora chakran. Inne i kroppen har vi ett nätverk av energibanor, meridianer (som man använder sig av vid bl a akupunkturbehandlingar). Allting har också ett energifält runt om sig, som vi kallar för auran. Energin ger kraft till både organ och celler i vår kropp, men även till vår mentala del i kroppen. När energiflödet stagnerar eller när det uppstår blockeringar så störs också funktionerna i resten av kroppen. Oftast kallar vi dessa energistörningar för just blockeringar.

Upplevelsen av Reikibehandling

De flesta känner att en djupt avslappnande känsla infinner sig under själva behandlingen. En del blir lite yra, snurriga och känner sig omtumlade som om de nyligen vaknat efter att ha sovit. Ibland händer det även att man somnar, vilket är helt normalt och mycket avslappnande för kroppen i sig. Behandlingarna kan också resultera i en upplösning av de inre dimensionerna, som tidigare kanske har hindrat dig från ett själsligt eller andligt växande. Reikibehandlingen rensar också kroppen från gifter som bl a mediciner, och dessa kan orsaka fysiska biverkningar som att du går på toaletten oftare, eller får diarré. Du kan även få tillfälliga hudutslag. Det är också vanligt med en höjd temperatur i kroppen eller tillfällig ökad smärta på de ställen i kroppen som du vet med dig att du har ont redan innan du söker för en reiki behandling,  och detta även från gamla skador i kroppen som legat sedan längre tillbaka. Helt normalt för att kroppen skall släppa på gamla mönster m m som du behöver bli av med för att må bättre, fysiskt, mentalt, psykiskt och själsligt.

Glenn och Emmah 2

 

 

 

 

 

 

 

Boka tid här

88

reikiforbundet-logo

2 tankar om “Reiki en energibehandling

  1. Pingback: Dagens Änglabudskap - Spirituellt.nu

  2. Pingback: Påskrabatt på våra olika produkter! - Spirituellt.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.