Nybörjare och nyfiken på det andliga?

Är du nyfiken på att utveckla dig andligt, spirituellt eller genom personlig utveckling?

Här kommer lite information till dig som funderar på att gå “andliga” och “personlig utveckling” kurser hos oss på Spirituellt.

Har du absolut ingen erfarenhet av det andliga och aldrig gått en andlig kurs och om det är just andlig utveckling som du vill lära dig och utveckla dig inom, så rekommenderar jag Andlig Grundkurs steg I. På denna kurs får du lära dig att meditera, att slappna av och du får lära dig de olika tekninkerna bakom att arbeta andligt, du får också tillgång till de olika verktygen och att lära dig att hantera de olika verktygen på egen hand, inom det andliga. Vi skrapar lite på ytan om de olika teknikerna, men vi fördjupar oss i din personliga utveckling, så att du får lära känna ditt högre jag.

Har du lite erfarenhet (så som tidigare upplevelser) av det andliga och har en naturlig nyfikenhet till detta, kan jag rekommendera Andlig Grundkurst steg II, där vi arbetar mer på den personliga utvecklingen inom det andliga och likaså går vi djupare in i de olika verktygen, som du har lärt dig att hantera redan i steg I. Nu behöver du kunna behärska de olika verktygen och då behöver du lära dig hur du gör detta. Du får lära dig att använda dem, prova på och testa de olika verktygen tills du känner dig klar att göra detta på egen hand hemma.

Har du ytterligare erfarenhet och kanske t o m har kanaliserat budskap via andevärlden, där du har arbetat andligt ett tag men känner att du inte riktigt hänger med med ditt högre jag, din sk personliga utveckling, så rekommenderar jag Andlig Grundkurs steg III, där vi jobbar mycket och djupt på din personliga uteckling för att du ska lära känna dig själv, din intuition, din andliga sida och ditt chakrasystem fullt ut, här släpper du också en stor del gamla mönster och blockeringar som lebat och blockerat din andliga och personliga utveckling fullt ut. Du får också lära känna ditt högre jag på en helt annan nivå och vi tar oss igenom tidigare liv, mönster och trauman för att läsa upp dessa och “gå vidare” som en hel människa.

Efter dessa utbildningar är du redo för de lite mer avancerade utbildningarna som t ex Reiki steg I, steg II och Reiki Master . Där du arbetare med dne sk livsenergin från Universum. Denna utbildning i tre steg är idag också godkänt som friskvård från Skatteverket och Socialstyrelsen. Det innebär att våra Reiki utbildningar, som du dessutom erhåller Diplom i, är godkända för att arbeta med inom friskvård.

Vi har också en utbildning som heter  Ljusarbetare – Lightworker i tre steg där vi lär oss att kommunicera med våra änglar, våra guider och lär oss hur vi sprider det vita, rena ljuset.

Och sedan har vi även kurserna där du lär dig att teckna andeporträtt – sk Psychic Art. Du får lära dig att i ett meditativt tillstånd kanlaisera ner budskap och avtryck/ bild på en energi från andevärlden.

Vi har också en kurs som heter Guds kärleks Nåd som handlar om att du blir initierad ifrån Universum och i samband med detta släpper gamla mönster, blockeringar och eventuellt kan du få till dig en hel del information om ditt tidigare/ dina tidigare liv och framför allt ditt livssyfte. Du kan också få till dig symboler och annat som är viktigt för dig under din livsväg i detta livet du lever här och nu. Du öppnar också automatiskt upp dörren till det andliga/mediala och kontakten med din intuition och ditt högre jag. En underbar känsla för dig som vill veta vad din livsuppgift är.

Efter avslutade kurser får du ett diplom som visar att du har gått igenom det ämnen som vi tagit upp, antingen på personlig kurs eller på distans.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas att någon av dessa kurser kan intressera dig och har du fler frågor eller funderingar kring de olika kurserna, så är du varmt välkommen att skriva till oss via vårt kontaktformulär som du hittar uppe i menyn.

Varmt Välkommen & väl mött, Carina Hammarsten Spirituellt & Andligt medium, Reiki Master och kurslärare

8 tankar om “Nybörjare och nyfiken på det andliga?

 1. Profilbild
  Ingela says:

  Jag är intresserad av att utbilda mig i grundkurs 2 på distans i det spirituella.
  Finns det möjlighet till det och hur går jag tillväga?

  • Carina H
   Carina H says:

   Hej Ingela!
   Du är varmt välkommen att boka andlig fortsättningskurs steg II via den här länken: https://www.spirituellt.nu/produkt/andlig-medial-grundkurs-intuition-andlighet-steg-1-anglar-gudier/

   Du klickar på “lägg i varukorgen” och sedan kommer det upp en liten fyrkantig ruta uppe i högra hörnet, där klickar du på “gå till kassan” och där fyller du sedan i de uppgifter som vi efterfrågar och det sista skall du betala och då betalar du antingen via swish 1232825941 (företag) eller bankgiro 277-5880 och när kursen är betald så mejlar vi ut din kursmanual + meditationen och din bergkristall lägger vi på postlådan.

   Återkom gärna via telefon om du känner dig osäker på hur man bokar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.