Företag

Ta hand om er personal, öka trivsel, välmående och personlig utveckling

Vi erbjuder gruppsamtal i ämnen som:

  • Stresshantering, avslappning och balans
  • Medveten närvaro – lev här och nu
  • Lär känna dig själv och dina signaler som du sänder ut till andra och lär känna din kropps signaler
  • Hur påverkar andra människor mig och hur påverkar jag dem?
  • Vad kan jag göra för att förändra situationen i gruppen och mitt liv?

Dessa samtal handlar om att stärka personalen i grupp tillsammans och enskilt vilket syftar till att få en starkare grupp som jobbar mot samma mål, ett bättre samarbete och starkare tillsammans.

Förutom gruppsamtal kan vi i en fantastisk natur och miljö erbjuda meditation i grupp, avslappnande enskilda behandlingar som Reiki energi behandling, Reiki chakrabalansering och Regressions terapi, och mjukmassage för avslappning i förebyggande syfte att få dig mer balanserad, fokuserad, harmonisk och avstressad. Vi erbjuder också korvgrillning, bad och motion i den vackra naturen runt omkring vår lokal.

Vi vill hjälpa dig att varva ner och leva mer i nuet. Vi håller även i meditationer, där vi fokuserar på att andas rätt, bygga upp vår energi och komma i balans i både kropp och själ, fysiskt, mentalt och emotionellt i HELHETSHÄLSA och personlig utveckling. Vi har även kurser, workshops, föreläsningar, inspirationsdagar där vi tar upp olika ämnen som kost, träning och motion, friskvård, Yoga och mycket mer.

Mejla oss gärna för en offert, på carina@spirituellt.nu eller slå en signal på T. 0761-702555

Tjänster

Gruppsamtal
Individuella samtal
Behandlingar
Tema – dagar