Spirituellt – din skola för personlig utveckling

#må bra

Att starta om i livet – det är enklare än du tror!

För att du skall nå en inre balans i ditt liv på längre sikt och känna dig tillräckligt trygg för att i in egen takt kunna ta till dig och lära dig av den kunskap som jag lär ut, vill jag erbjuda ett helhetskoncept inom personlig utveckling på alla nivåer, där inre balans och harmoni är nycklarna och verktygen till ditt långsiktiga välbefinnande och mål.

I detta välbefinnande ingår då även olika behandlingar som du kan boka för sig, så att du kan känna dig avslappnad och mindre stressad, för att skapa en balans i kropp och själ. Hos mig får du uppleva många “aha” upplevelser, dela fantastiska drömmar och upplevelser med likasinnade och detta i sin tur ger dig en stark grund att stå på tillsammans i en grupp med andra som har samma intresse och plattform att starta på, som du själv. Det skapar en inre balans och harmoni i kropp och själ, som ger dig en stark självkänsla och tillit till dig själv på din väg framåt. Du får möjligheten att möta upp attraktionslagen med din egen personliga energifrekvens, för att nå ditt mål.

  • Skulle du vilja förändra din livssituation?
  • Skulle du vara intresserad av ett individuellt upplägg för just dig och ditt personliga mål?
  • Skulle du vilja återgå i arbete och hitta din inre styrka, kreativitet och vitalitet igen?

Alternativa behandlingar

Med mina varierade behandlingar, vägledningar, spirituella inre resor och nu också andligt baserade coachsamtal på plats eller på distans, vill jag skapa ett långsiktigt välbefinnande och  stärka dig på alla nivåer, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Det vill jag göra genom att skapa en fantastisk gemenskap för dig, där du alltid har någon att återkoppla till.

Mina kurser, workshops och utbildningar grundar sig på min egen erfarenhet utav de kurser och utbildningar som jag själv genomfört på min livsväg. Jag vill att du ska känna dig trygg i din personliga utveckling. Jag fick min parapsykiska förmåga att färdas i spiralen, i en inre resa när jag gjorde mina utom- kroppen-upplevelser i yngre dagar. Fantastiska förmågor som jag numera använder mig av när jag utbildar och utvecklar mina klienter och kursdeltagare.

Så hur går det till?

Med hjälp av dig, lägger jag upp en individuell plan för just dig där jag hjälper dig att må bra genom sammanlagt 67 olika steg till ett bättre liv, genom individuella samtal, kurser, workshops och utbildningar inom personlig utveckling så att du får möjlighet att släppa din inre stress, oro, utbrändhet, genom djupmeditation där du också får en möjlighet att slappna av, återhämta din inre kraft och genom en regressions behandling och chakrabalansering med kristaller, gå tillbaka till tidigare liv, bearbeta rädslor, trauman från tidigare liv som kanske hämmar din personliga utveckling idag.

Behandlingar:

  • Chakrabalansering med kristaller
  • Reiki energi behandling
  • Regressions behandling och Neuro lingvistisk programmering
  • Andlig baserad coaching (samtal och vägledning)

Mer om spirituellt

Är du nyfiken på det spirituella och vill lära dig mer om detta, t ex om upplevelser du haft sedan du var liten, upplevelser du varit med om i ditt vuxna liv, hur du ska hantera de olika upplevelserna, så är Spirituellt den rätta platsen för dig. Jag har olika workshops för dig som vill prova på bl a Reiki energi behandling, Meditation och Encaustic Art, Psychic Art. Vi har också kurser som riktar sig enbart till personlig utveckling, där du får möjlighet att hitta din inre styrka, ditt livssyfte och bygga upp dig själv inifrån och hitta ditt eget högre jag – i den stressiga vardag vi lever i idag.

Jag har nu också startat mina Reiki utbildningar. Spirituellts vision är att utveckla människor till den fulla potential som de var ämnade att vara, från den allra första början, personlig utveckling som skall stärka självkänsla, självförtroende och självbild. Personlig utveckling som skall stärka kroppen och ställa kroppens chakran och energier i balans och ge dig möjligheten att finna ditt inre och styrkan som du besitter i ditt inre, lugn, ro och harmoni.

Jag vägleder dig också via Tarotkort, via kanaliserade budskap via guider, änglar, via intuitionen och via våra nära och kära på den andra sidan.

Jag erbjuder personliga och lättförståeliga och väl presenterade andliga & spirituella kurser som vem som helst kan gå, du behöver vissa kunskaper på en del av våra kurser men oftast inga förkunskaper ha alls. Många kurser utförs på plats, men många kan även utföras på distans – där du mejlar över dina dokumenterade övningar till oss. Dessutom anordnar jag nu även kurser på annan ort, efter önskemål. Så är ni en samlad grupp på 8 -10 personer som skulle vilja gå en av våra kurser, så går det bra att boka detta via kontaktformuläret på hemsidan. Jag erbjuder även workshops.

Om du befinner dig i en situation i livet där vägledning från en tredje person verkar aktuellt, då kan du kika in på mina tjänster för vägledning. Dessa utförs både via telefon, via skype och via mejl.

Ni med intresse för energier kan gotta er i vårat sortiment av smycken och ädelstenar med stor laddad energi och kraft.

Jag hoppas att alla mina kunder har något att tycka till om sidan och har ni något ni tvekar över, funderar över eller behöver ha hjälp med, så är det bara att kontakta mig, så löser jag det snarast!

Du kan också gå in och läsa recensioner som våra kursdeltagare och klienter skrivit efter kurser, utbildningar, vägledningar och behandlingar. Recensionerna hittar du på varje sida till vänster.

autograf

En tanke om “Spirituellt – din skola för personlig utveckling

  1. Pingback: Morgonmöte för att visualisera framtiden - Spirituellt.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.