Helhetshälsa på alla nivåer

Personlig individuell utveckling, med 5 – 8 veckor förebyggande syfte och långsiktigt välbefinnande

Jag erbjuder individuell, personlig utveckling och Reiki behandling för fullt fokus, balans, långsiktigt välmående och harmoni på alla nivåer, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt i ett program som innehåller följande:

  • Stresshantering
  • Mindfulness och meditation
  • Kroppens signaler och energier
  • Vad kan jag göra för att förändra min situation
  • Balans, inre harmoni och kraft
  • Reiki behandling och chakrabalansering
  • Utvärdering

Stressreducerade behandlingar:

  • Reiki behandling
  • Regressions behandling
  • Samtal, vägledning (Andlig baserad coaching) som innehåller NLP och att hitta tillbaka till sin inre styrka

Vi har också Encaustic art som många finner avslappnande och stressreducerande.

Fler behandlingar är på väg in!

Vi kommer att kunna erbjuda ett varierande utbud av individuella behandlingar, som är avstressande för kropp och själ, under dessa 5 – 8 veckor.

Mitt mål är ett långsiktigt välmående

För att vända den här utökade och mycket kostsamma utvecklingen av stress, utbrändhet, nedstämdhet, sjukskrivning så har jag arbetat fram ett 5 veckors program för att individen skall hitta tillbaka till balans och harmoni i livet, där varje individ finner sin egen kraft och kreativitet igen. Reiki är en godkänd behandling som kroppsvård och friskvård, kan därmed bokas via friskvårdsbidraget.

Under dessa fem veckor kommer vi naturligtvis att fokusera på ett långsiktigt välmående och välbefinnande, där individen får ett anpassat program för att må bra och återfå styrkan och fokus på återgång i arbetet.

Information:

När jag startade Spirituellt.nu i feb 2014, så hade jag själv erfarenheten av att vara både halvt- och helt sjukskriven under många år pga svår Fibromyalgi och kronisk värk i hela kroppen. Jag led av övervikt, för att jag inte kunde röra mig pga svår värk och inflammationer i hela kroppen och tvingades äta både värktabletter, inflammationshämmande mediciner och hade svårt för att sova, fick knappt 3 timmars sömn per natt. Och sömnen är väldigt viktig för kroppens återhämtning.
Under 2004 utbildade jag mig inom Reiki steg 1 och 2 och började behandla mig själv med dessa fantastiska energier. Meditation blev en vardag liksom Reiki och hösten 2011 tog jag beslutet att trappa ner all medicin helt, börja träna och vända mitt liv helt.

Från Februari 2014, då jag startade Spirituellt.nu har jag haft en vision om helhetshälsa på alla nivåer, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Och under de fyra åren som jag drivit Spirituellt.nu har jag haft möjligheten att göra verklighet av min vision och har också haft möjligheten att hjälpa många människor (kursdeltagare och klienter) till ett långsiktig välbefinnande och helhetshälsa.

Dessa kursdeltagare och klienter har inte bara återgått i 50 -100 % arbete, en del av dem har också startat eget, för att de inte varit attraktiva på arbetsmarknaden pga olika anledningar som bl a arbetsskada, arbetshandikapp där de inte lyckats finna ett jobb på arbetsmarknaden som varit anpassat för dem.

Mejla mig på carina@spirituellt.nu om du skulle vara intresserad av ett samarbete för en långsiktig förändring!