fbpx

Reiki steg I, II, och III.

Alla kan lära sig Reiki och det här är en komplett utbildning 10,000 kr

I motsats till de flesta andra healingtekniker behöver man inte träna upp sig genom meditation, visualisering eller andningstekniker för att behärska Reiki energin. Förmågan överförs från lärare till elev genom en så kallad initiering. Det innebär att läraren, som redan har kontakt med Reikikällan, även “kopplar ihop” kurseleven med källan. Man kan jämföra det med att ställa in en radiokanal på rätt frekvens i Universum, mellan lärare och elev. Reiki skiljer sig också från andra metoder genom att Reiki utövaren inte styr eller manipulerar Reikienergin medvetet, utan endast fungerar som en kanal via sina handflator och sitt kronchakra, det chakrat som sitter mitt uppe på huvudet. Reikin får flöda dit mottagaren och klienten behöver den bäst för tillfället. Och därför kallar vi det för en ren livsenergi som går dit där den behövs, den hjälper kroppen att läka sig själv – en hjälp till självhjälp. Den arbetar tillsammans med kroppens egen livsenergi och energisystem, meridianerna. Om du känner att detta är intressant för dig att arbeta med människor, ge energibehandlingar och skapa en avstressane och avslappnande balans i kroppen – då är detta helt rätt utbildning för dig. För jag utbildar människor som vill förebygga ohälsa och uppnå en helhetshälsa. Du bjuds in i en Reiki grupp på FaceBook där du kan hålla kontinuerlig kontakt med mig, som kurslärare men också dina kurskamrater och tidigare Reiki elever, under hela utbildningens gång och även efter det att utbildningen är klar.

Vad ingår i utbildningen?

I kursen ingår:
* fika och kaffe/ Te
* många praktiska övningar, känna in energier och förstå auran, energikropparna, kristaller, vi diskuterar även kvantfysik
* Kursmanualer William Lee Rand (Den helande beröringen och Reiki Master manual) just för tillfället
* Initiering av reiki symbolerna, hur du använder dem och hur du själv initierar andra som utbildad Reiki Master
* Kursmanual: En Reiki Masters erfarenhet (Carina Hammarsten)
* Diplom  (3 st)
* steg 1 (en heldag) steg2 (2 heldagar), steg master (2 heldagar)

Plats: Kapellvägen 3 i Frufällan (10 min utanför Borås)
Kurstid: sammanlagt: 3 hela dagar i tre steg, steg I 1 heldag kl 10 – 17 och steg II 2 heldagar kl 10 – 18 och steg III 2 heldagar (Master) kl 10 – 18,
Hela kursens längd: 10 – 12 månader övningar, dokumentationer av behandlingar, feedback kontinuerligt via mejl, telefon och FaceBook. m m

Kurslärare på Spirituellt.nu

Läs mer om Carina Hammarsten som håller i utbildningarna

Carina Hammarsten
Kursledare

Carina Hammarsten startade och grundade företaget Spirituellt.nu år 2014. Från vad som förut var en blogg till nu ett fullfjädrat företag som jobbar med helhetshälsa.
Carina är idag Cert Reiki Master Teacher, Diplomerat Spirituellt Medium , Regressions Terapeut och snart klar med sin Andlig Baserad Coach utbildning.

Vad får du lära dig under utbildningens gång?

Den här kompletta kursen innehåller initieringar av symbolerna, meditationer för att höja dina energier, vi går igenom historien om Reiki och du får göra praktiska övningar och handpåläggningar, där du får ge dina kurskamrater en energibehandling. Jag är utbildad Reiki Master och en kanal för den underbara livsenergin och det är jag personligen som initierar dig. Du blir initierad för att bli en kanal för livsenergin Reiki du också och när du väl mottagit initieringen (energin) så har du den för resten av ditt liv. Din egen intuition blir också starkare och du öppnar upp för både guider, änglar och andevärlden.

Vi kommer gärna till dig och utbildar i Reiki

* Vi kör även kursen på annan ort, för dig som är intresserad.
Är ni minst 8 personer så kommer jag till er och håller utbildningen, uppdelat på tre tillfällen/ heldagar. Endast reseersättning tillkommer då utöver kurspriset. Vill du veta mer om hur du bokar kursen på annan ort, mejla mig gärna på carina@spirituellt eller slå mig en signal på T. 0761-702555.

Vad jobbar vi med?

Helhetshälsa – på alla nivåer!

För dig som är sjukskriven helt,- halvt- eller arbetslös!
Jag hjälper dig att må bra – bättre!

Jag erbjuder ett 5 veckors program i förebyggande ohälsa genom:

  • Stresshantering
  • Mindfulness och meditation
  • Kroppens signaler och energier
  • Vad kan jag göra för att förändra min situation
  • Balans, inre harmoni och kraft
  • Reiki behandling och chakrabalansering
  • Utvärdering

Stressreducerade behandlingar:

  • Reiki behandling
  • Regressions behandling
  • Samtal, vägledning


Personlig Utveckling

– känns det som att du står sill och stampar?
– Har du Fibromyalgi?
– Behöver du förändra något i ditt liv?
– Framförallt är du redo för en förändring?
– Det är faktiskt enklare än du tror!
– Jag erbjuder Reiki Healing, vägledning och coaching, i kombination eller var för sig.

läs mer

Vart hittar du oss?

Vi finns på Kapellvägen 3, i Frufällan (Borås) på vägen mot Fristad.

Läs mer

Våra tjänster