Mediala kurser hos Spirituellt

Tanken och visionen bakom våra mediala (andliga) kurser

Tanken bakom våra kurser som vi håller på Spirituellt.nu är att så många som möjligt ska få möjligheten att på ett enkelt och lättförståeligt sätt, med flera olika tekniker lära sig att upptäcka sin egen personliga utveckling och intuition och att utveckla den till den fulla potential som den var ämnad att vara. Vi använder oss av bl a Pendel, Pekare, Ängla kort, Orakel kort, Kristaller, Energier och våra händer när vi går igenom de olika teknikerna som finns för att utveckla intuitionen – det högre jaget.

486499_402626156452457_868019097_n

Alla kan lära sig att utveckla sin egen intuition, genom att finna sitt ”innersta” högsta jag.

Vi vill att alla skall få samma möjlighet och förutsättning att stärka sin egen mediala och andliga förmåga på den nivå som de står just nu, sin egen självkänsla och framför allt att bygga upp en tillit till sin egen intuition och själ sitt högre jag. Alla står vi på olika nivåer i livet här och nu och det handlar bara om att hitta vilken nivå och dessutom vilket sinne som är starkast för oss, som individ. Det finns fyra stycken sinnen som man bör känna till och de är klarseende, klarvetande, klarhörande och klarkännande.

Vi blir fler och fler som är och blir intresserade av att utveckla vår egen intuition och skapa en kontakt med både våra guider och Änglar som vi har med oss sedan vi föddes här på jorden, naturväsen, våra nära och kära i andevärlden och detta är väldigt positivt och kärleksfullt. Ju fler människor som gör detta, desto mer lär vi oss att leva i nuet vilket också stärker vår själ och desto mer ödmjukhet, förstående och omtänksamhet sprider vi till varandra i denna annars så stressade värld vi lever i idag. Där faktiskt fler och fler blir deprimerade, utbrända och går in i väggen. Och vår erfarenhet på Spirirtuellt är att kropp & själ hör ihop.

Vi vill också satsa på att stärka våra kursdeltagare inifrån, att det ska bygga upp sin egen trygghet och tillit och att få dem att förstå att hälsa och välmående står i fokus hos oss och att allt vi gör är för våra kursdeltagares högsta bästa och därför ser vi HELA människan.

Om du är intresserad av att utveckla dig och din andliga sida och finner våra kurser intressanta, så är du välkommen att kontakta oss för mer information om det fortfarande finns saker som du kanske undrar över. Vi gör allt för att ge dig de svaren som du söker och för att det ska kännas så bra som möjligt för dig och för ditt högsta bästa.

En av våra kurselever bloggar om sin mediala utbildning hos oss. Här kan du läsa hennes blogg.

Vi anordnar nu också kurser på annan ort. Så är ni en samlad grupp på 8-10 personer som vill gå en av våra kurser, så kan ni skriva till oss via kontaktformuläret på hemsidan.
Den 7 mars 2015 åker vi t ex till Skalkariket och håller kurs, vi har även planerat kurser i Östhammar, Kalmar och storseans i Karlstad och i Sävedalen till hösten 2015.

Varmt Välkommen

Spirituellt