Personlig Utveckling

Personlig utveckling och att finna sin inre styrka och kraft

Vad är personlig utveckling för dig?
Lyssna på podcast med Carina Hammarsten, Diplomerat Medium & Reiki Master Teacher

Vill du ha svar på dina mediala frågor och funderingar? Vill du lära dig hur du kan ta kontakt med Änglarna, dina guider och den andra sidan?

#spirituellt.nuSåhär säger en av våra fina kursdeltagare, som har gått Reiki komplett Utbildning hos oss och blev Reiki Master för ca 1 månad sedan:

“Mitt möte med en ängel
Förtröstan och tillit fina ord allt kommer att ordna sig
När jag mådde som sämst, vann jag en Reiki utbildning steg ett av Carina som jag fastnat för på Facebook:) Hon kom att bli en av mina livlinor.

Jag tveka inte en sekund att åka till Borås fast jag knappt orka umgås med andra människor. Jag blev mottagen med mycket värme och kärlek. Energierna riktigt sprakade. Jag fick uppleva något helt fantastiskt med hjälp av Glenn stor kram o tack till honom och Carina. Tack även till alla andra inblandade så många människor med så stora hjärtan wow jag hade hamnat med trygga kärleksfulla människor som hjälpte mig med öppna upp och ta emot, hade jag kommit till himmelriket. Ja näst intill. Många tårar blev det.

Carina har gjort det möjligt för mig att hoppa på tåget till en helt fantastisk resa och den bara fortsätter. Carina är en underbar varelse med många fina egenskaper och jag får ta del av dom ja det lär bli en hel del resor till Borås. En underbar mentor och vän. Det känns alltid tryggt i allt hon gör/tacksam jag får vara i hennes närvaro. Många bitar har fallit på plats för mig i mitt livs puzzel och många fler bitar blir det.

Reikin har fått mig att må så mycket bättre och sedan att få hjälpa andra att må bra det är en gåva. Jag tackar Carina för den kärleksfulla varmhjärtade varelse hon är med tid och plats för alla.

Tack”

En tanke om “Personlig Utveckling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.