Samarbetspartner

Lina Paulsén

Mina stora intressen i livet är människor och hälsa och sambandet dom emellan. Resan i min personliga utveckling började någonstans på gymnasiet när yogan kom in i mitt liv. Genom yogan kom jag i kontakt med mitt inre och den tillsammans med böcker inom hälsa och personlig utveckling fick mig att må bra. Något år senare läste jag ett hälsoprogram på högskolan som heter Management inriktning Hälsopromotion. Det handlade i stora drag om hur man som chef ska främja hälsa på sin arbetsplats. Efter högskolan läste jag Nutrition, health and fitness i Santa Barbara, Kalifornien och väl hemma i Sverige utbildade jag mig till kostrådgivare.

År 2015, efter två barn och mycket tid som mamma ville jag hitta tillbaka till mig själv och även utvecklas i mitt arbete. Efter 12 år som hälsocoach, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör på både företagshälsovård och gym kände jag en längtan efter något mer. Jag ville nå djupare inom människor och jag ville börja med mig själv.

Då kom av en slump meditationen in i mitt liv. Det blev startskottet på en inre resa inom både personlig och andlig utveckling. Jag byggde på med en utbildning som Livscoach och en utbildning som MediYoga instruktör (Medicinsk Yoga).

Idag har jag landat i mig själv och i min yrkesroll. Jag har mitt eget företag där jag arbetar som Intuitiv Livscoach och Kostrådgivare där jag coachar människor för att läka och utvecklas. Jag arbetar även som konsult på företag inom hälsa-, personal- och organisationsutveckling.

Efter alla utbildningar och erfarenheter, både personliga och arbetsrelaterade inom hälsobranchen känner jag verkligen att det hållbara sättet att jobba med hälsa är ur ett helhetsperspektiv, att jobba med hela människan på alla nivåer; fysiskt, mentalt och andligt dvs helhetshälsa inifrån och ut.