fbpx

2016 är fokus på hälsa och välmående

#spirituellt logotype

Investera i din egen hälsa detta året

Nytt år och nya möjligheter och detta året kommer du att hos oss kunna investera i din egen hälsa, den fysiska, mentala och den emotionella med bl a föreläsningar om reiki – & energimedicinska behandlingar, förebyggande träning vid kronisk värk och Fibromyalgi, nyttig kost, ekologiska hud- & hårvårds produkter, stor seanser, spirituella cirklar, event, meditationskvällar och workshops i olika ämnen som vi tror är intressanta för dig.

Dessutom kommer du att kunna boka reiki behandlingar, reiki- & massage behandlingar, chakrabalanseringar, vägledningar på plats (personliga sittningar) via bokningssystem på vår hemsida. Vi kommer att erbjuda nya kurser som Psychic Art och Att läka inifrån både på hemmaplan och i Göteborg, på Holi Göteborgs Holistiska Center och vi kommer att fortsätta erbjuda dig alla våra övriga, spännande och mycket utvecklande kurser både på plats och på distans. I vår butik har vi som vanligt böcker, stenar och kristaller, smycken och mycket mer att erbjuda dig.

Vi erbjuder också ett medlems skap för dem som vill ha det där lilla extra varje månad. I medlemsskapet ingår:
– en gratis reiki gruppbehandling en gång i månaden, via ett evenemang på FaceBook
– du får förtur på bokningar gällande workshops, seanser, spirituella cirklar, event, meditationskvällar, kurser och tävlingar
– du får rabatt på stenar, kristaller och smycken

 

Vi önskar er en god fortsättning på det nya året!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.