Workshop i Växjö

Workshop i spirituell utveckling

På väg ner till Växjö var det snöoväder och slaskigt på vägarna och vi kom ner till ett snötäckt Växjö.

I en mysig lokal nere på Skrivaregränd i Växjö hade Petra med goa vänner och bekanta gjort så mysigt iordning med levande ljus, Go´fika, kaffe,Te och workshopen började med en fika på plats och en hel del härliga frågor mellan himmel och jord, från kursdeltagarna, som var både spända av förväntan och ivriga att få veta – känna – uppleva, att få lära sig, finna sitt inre och sin intuition och de hade en hel del frågor som kunde tänkas vara relevanta inför en sådan här ”upplevelse” i spirituella tecken. En del av dem ville ha bevis, något slags litet bevis på att andevärlden, guider, änglar verkligen ”finns mitt ibland oss” och att man dessutom kan uppleva dem, känna dem, förnimma dem och kanske till och med se dem.

Efter fikat började jag med en meditation för att lyckas höja dem i energier och för att de skulle få slappna av, få en ordentligt chakra balansering – så jag gick igenom alla deras chakran, körde igång dem och fyllde på med färg och energi  och när vi kom till tredje ögat och kronchakrat så öppnade jag upp dessa och gjorde dem större för att de skulle kunna känna av de högre energierna, som vi tar oss upp till för att möta den ”andra sidan” och våra guider, änglar med fler. Några av kursdeltagarna blev så avslappnade att de höll på att somna, samtliga vart tillräckligt avslappnade för att kunna ta emot sin guide, uppleva hans/ hennes närvaro. Alla fick de med sig någon ner från de högre energierna och några var överväldigade av det de upplevt, känt och sett.

Vi hade också en hälsning från den andra sidan av en ung kvinna, som blivit begravd dagen före, där två av kursdeltagarna medverkat och sett ett ljusklot och tolkat detta som att det var kvinnan. Kvinnan kom nu med budskapet och förklarade att ”hon var tillfreds nu, för henne var detta hennes eget val och hon ville säga att hon har det bra nu”.

Efter meditationen så var det dags för en jätte-god smörgåstårta och kaffe, som Petra hade ordnat så fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.