fbpx

Aktivitet i hus som vi besökt

Häromveckan var vi iväg hemma hos en familj, som bodde i en lägenhet i Dalsjöfors.

De hade haft ”aktivitet” hemma under en ganska så lång tid och ville nu gärna veta vem/vilka energier/andar det var som besökte dem. När vi kom dit möttes vi upp av en ande, en man, som vart ganska så lång, tunnhårig uppe på huvudet och hade lite hår på sidorna, han var lite fårad i sitt ansikte, han hade ont i sin rygg och i sina händer, som vart ganska så ömma efter hårt arbete under sin livstid. Han var där för att se till barnen i familjen, som inte mådde så bra utav ”aktiviteten” hemma i lägenheten.

Förutom mannen så fanns där en kvinnlig energi, som vi fann i familjens garderob.
Garderoben var mörk och det var en tung energi i den här garderoben , som man nästan mådde lite illa utav. Vi hade svårt för att andas, det blev lite som ett tryck över halsen och yrsel. Detta spred sig nu i barnens rum och vi blev alla påverkade av detta. Dottern i familjen berättade att ”hon sett en skugga i hallen, och en skugga i sitt rum, när hon sitter och kopplar av” och de mindre barnen hade ”sett kvinnan sitta på sängen och titta ner på dme när de lekte”.

Till slut fick vi möjligheten att föra kvinnan till ljuset. Hon var först inte villig att gå in i ljuset då hon vart rädd för ljuset, men till slut lämnade hon rummet och gick in i ljuset, där hon möttes av sina nära och kära och den underbara kärlek som finns där.

Dottern i familjen var den som kvinnan från den andra sidan hade fäst sig vid mest och dottern kände nu hur kvinnan lämnade platsen, dte blev en tomhetskänsla och glädjetårar av att kvinnan äntligen tagit sig in i ljuset.

2014-09-01 15.12

Carina Diplm Spirituellt & Andligt medium och Reiki Master

En tanke om “Aktivitet i hus som vi besökt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.