fbpx

Andeporträtt

Jag söker en person som skulle vilja ha ett andeporträtt tecknat av mig – helt gratis. Ett andeporträtt på en när & kär, en gudie eller kanske en skyddsängel.
Det enda du behöver göra är att sätta upp ditt namn på listan på www.spirituellt.nu/ eller på www.facebook.com/CarinasTarotsida, Gilla och Dela detta inlägget, så att ni Delar båda sidorna, så att fler får möjligheten och chansen att vinna ett andeporträtt och när dagen sedan är slut så drar jag en lycklig vinnare av ett andeporträtt.

Ett andeporträtt är att jag tecknar av energin som kommer när jag tonar in på dig och din energi. Det kan vara en familjemedlem/ släkting som gått bort, det kan vara din guide och det kan vara din skyddsängel.

Lycka till!

Andepporträtt kusin från 1950 talet mindre Medis son

104 tankar om “Andeporträtt

 1. Jessica Weimer says:

  Åh, vilken suverän chans. Jag har fått förklarat för mig flera gånger att jag har en guide och en släkting som är vid min sida. Önskar sååå att få veta hur de ser ut, speciellt släktingen då jag verkligen inte kan förstå vem denna är, hur mycket denne än försöker ge mig ledtrådar. Känns så taskigt att jag inte känner igen.

  Delar på min FB sida
  Tack på förhand 🙂

 2. Kerstin Thunborg says:

  Andeporträtt är verkligen spännande. Blir min tur om det är menat så annars blir någon annan lycklig 🙂

 3. Elina says:

  Gillar & Delat. Igår kväll när jag ensam skulle försöka sova så fick jag inte ro, satte igång relax musik och la ut ena armen på min pojkväns sida och önskade att någon kunde hålla min hand. Jag fick en sån kall/varm värme i handen och kunde inte knyta den. Jag vill veta vem det var och som kanske alltid finns där hos mig?!

 4. Anna kempe says:

  Gillat o delat! Vore underbart att få vinna o se vem som kommer fram! Många är saknade men även få se sin guide vore otroligt ❤❤❤

 5. Susan Åslund says:

  Skulle verkligen bli över lycklig om jag skulle få en bild på min guide som ger mig så mycket värme och kärlek 🙂 <3

 6. Mariell says:

  Mariell andersson

  Gillat och delat! Hoppas innerligt att hag har turen på min sida då en kär närstående har gått bort har jag tänkte länge på detta. 🙂

 7. Mariell says:

  Mariell andersson

  Gillat och delat samt hoppas innerligt att jag har turen på min sida då en närstående gick bort väldigt hastigt skulle det betyda enormt mkt för mig!

 8. Pernilla BL says:

  det känns som om det var meningen att jag skulle hitta hit just idag.. hade ett långt samtal imorse med min mor om alla de andar vi hör, ser och känner i vårt hem..men det börjar bli lite mycket just nu… och jag har beslutat mig för att kontakta 2 olika ”människor” (oberoende/ inte känner mig eller min familj) för min dotter mår så dåligt över detta…önskedröm gillar och delar både här och på facebook

 9. tuija Eklund says:

  Detta skulle verkligen ge mig otroligt mycket just nu! Hoppas min andliga sida ger mig gåvan att få detta.

 10. Catarina Johnsson says:

  Oj, vad spännande det vore att vinna ett porträtt.
  Skulle behöva lite närvarande andar i mitt kaotiska liv just nu.
  Hoppas på tur. // Kram

 11. Karin Bork says:

  Har vart intresserad av det mediala sen jag var liten och gått lite kurser och skull känna det som en ära att få ett porträtt målat❤

 12. Lizzi Kullander Berglin says:

  Jag är så gärna med och hoppas på turen att få vara med om en sådan fantastisk upplevelse 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.