fbpx

Andliga upplevelser

Alla har vi någon gång upplevt något som vi inte kan förklara

Det kan vara en kall eller varm vindpust, en smekning på kinden, någon som nuddar vid vårt hår, en lampa som blinkar…….

Har du haft några andliga eller spirituella upplevelser?

Har du ”känt” av andevärlden eller vill du ha svar på vad det är du har ”känt” av?

Har du träffat din skyddsängel?

Skulle du vilja ha svar på just den där händelsen eller upplevelsen, vem var det egentligen?

Skulle du vilja göra en inre resa i tid och rum?

Skriv några rader i kommentar längst ned på den här sidan och dela med dig av just din andliga upplevelse och få svar på vad det egentligen var som du upplevde eller vem det egentligen var som du mötte den där gången, vem det nu var som visade sig eller hörde av sig på ett eller annat sätt.

Jag svarar på så många frågor jag kan…..

Vill du utveckla din andliga förmåga?

Eller vill du utbilda dig till Medium?

Carina Hammarsten

änglavägledning, spirituellt, tävling, änglar

 

40 tankar om “Andliga upplevelser

 1. Vicke singh says:

  Hej Carina , en av mina bekanta berättade mig att hon hade ombetts att följa med till en kyrka av sin kompis som var djupt troende men själv var hon inte det innan . Det som hände var att min bekant gick fram och höll tal till församlingen som var i främmandet språk som hon inte kunde och förstod ingenting av men var medvetandet . Det ända hon kommer ihåg innan hon började prata var att hon sa ” Frid ” innan hon började prata i främmandet språk . Vet du vad kan det vara för upplevelse ?? Vi kommer inte från kristen familj .

 2. Tanja says:

  För ca 3 år sen så vaknade både jag och min man samtidigt mitt i natten och såg 2 orber flyga omkring vid väggen närmst mig i sovrummet. Undrar så vilka det var

 3. Ingalill says:

  Hej Carina.
  Jag var uppe i berget och gick längs en skogsväg.Plötsligt kände jag att någon ville att jag skulle vända hemåt.Det var så tydligt så jag gjorde det.
  dom manade på mig att skynda mig. Just när jag såg första huset i byn kom det en bil bakom mig och passerade mig. Det var en man som hade blottat sig för småflickor,och även allmänt obehaglig. Jag vet inte vad som hänt om jag inte vänt. Kram till dig.

 4. Linda says:

  Hej!
  Jag skulle gå och lägga mig. Min man hade lagt sig. Vi var hos honom. Vi är särbos.
  Jag hade varit på toan och gick mot sovrummet. Han hade släckt och lagt sig. Jag brukar gå in i mörkret men denna gång stannade jag upp och ville inte gå in och bad honom tända. Han svarade att hans lampa inte var inkopplad. Ok sa jag och gick in i mörkret. Två meter in i rummet pressas kraftig is-kyla mot min kropp som man öppnar en ugn fast kyla då. Hela kroppen fast inte huvudet kyldes ner som om jag isbadade.
  Jag blev rädd och kastade mig i sängen och känslan försvann. Jag hann att säga, vad händer? Jag känner kalla kårar. Detta var för tre dagar sedan och inget har hänt efter det. Samma kväll när jag satt på toan såg jag att min Apple Watch hade ett pågående samtal på min klocka, till min bästa vän.
  Jag la på. Samtalet var inte registrerat på varken klockan eller mon mobil eller på min väns mobil. Jag messade henne innan jag somnade. Jag vet inte vad som hände. Men kylan skrämde mig!!

  • Carina Hammarsten says:

   Hej Linda!

   Det är svårt att säga vem som fanns i rummet/ kylan du kände och likaså detta fenomen att din telefon ringer upp din väninna bara sådär har jag varit med om några gånger – det kan vara nog så skrämmande att se att telefonen agerar på egen hand, men samtidigt får man ha i åtanke att de energier som kommer från den andra sidan har förmågan att påverka energierna och likaså våra lampor, tv apparater m m så det är inget ovanligt. Men som sagt svårt att säga vem som fanns i rummet. Tack snälla för att du delade med dig av din upplevelse. / kram Carina

 5. Oscar says:

  Hej.
  Ska ta den korta versionen av min upplevde.
  Det var för ett par sen ungefär. Det var mörkt ute. Och jag satt inne i lägenheten och meditera innan jag skulle lägga mig. Och jag kom oväntat in i en djup meditation. Har bara hänt en gång tidigare när jag var mindre. Men nu var det annorlunda. Ett starkt ljus uppenbara sig, som om solen eller någon lös ett stark ljus mitt framför mina ögon på mina stängda ögon. Sen oväntat var det som om någon knuffa mig hårt i bröstet ur min meditation. Efteråt kände jag mig lycklig och jag grät omedvetet. Och jag kunde inte sluta på länge. Vad tror du det var? Var det min skyddsängel eller något annat.

 6. Naune says:

  Hej är en smått förvirrad liten människa nu som inte vet vart jag kan vända mig. I mitt nya boende känner jag av en närvaro, en natt låg jag vaken och plötsligt fick jag tusen skrikande ansikten kastandes rakt mot mig och lika plötsligt som de kom försvann det för det kändes som att någon knackade hårt i min nacke som att försöka få kontakt med mig eller vet inte vad.
  … är det konstigt om man som liten hade en minnesvärd dröm om att ha vingar, och sedan dess kunna fortfarande känna av dem på ryggen, som om jag vet precis hur jag ska röra dem och som om dem sitter kvar..?

 7. Carina Hammarsten says:

  Vid 6 års ålder var första gången jag fick kontakt med min skyddsängel, dock har jag inte alltid sett det som den fantastiska och underbara gåvan det faktiskt är, för många gånger var det inte bara vackra, fina budskap som kom igenom utan även den del skrämmande som inte alltid var så positiva att varken se eller uppleva känslomässigt.

  Men idag är jag ödmjuk, tacksam och glad över att kunna känna, se och höra så mycket mer än många andra gör. Och viktigast av allt är att idag kan jag hantera det. Jag har trots detta valt att inte arbeta enbart som ett traditionellt medium, utan mer utifrån fokus på hela människan och framför allt de fantastiska energier och frekvenser vi har runt omkring och inuti oss, som samspelar med vår livsenergi på ett alldeles underbart sätt för en helhets hälsa. Lyssna på en intervju med Radio P4 Sjuhärad http://p4dela.sverigesradio.se/?id=4104

 8. Månljus says:

  När jag har mediterat så har jag upplevt en hel del saker. En gång så möter jag seraferna och sedan ser jag mig som en ängel som klättrar på en stege in i Guds energi. Den upplevelsen var enorm. Sedan har det varit en hel del om olika brott som jag har fått se när jag har sovit. Synd bara att jag inte har skrivit ner alla saker som har hänt i meditationerna.

  • Carina Hammarsten says:

   Ja Månljus, visst kan man få till sig, se och uppleva en hel del resor i meditationen, astrala och inre resor och det är alltid lika spännande tycker jag. Försök att alltid ha en liten dagbok vid sängen och skriv ned din dröm så fort du vaknar, när du har den färskt i minnet.

 9. Marie says:

  Hej jag vaknade kl 23 av att ngn väkte mig som stod vid sidan om sängen. Jag skrek till för att jag blev rädd o tänkte att där kan du ju inte stå. Där har jag mitt sängbord. Sen somnade jag igen. Veckan efter läste jag i tidningen att en vän till mig gått bort. Var det han ?

  • Carina Hammarsten says:

   hej Marie! Jätte-svårt att säga. Såg du om det var en man/ kvinna som stod vid sängen? Det kan ju ha varit din guide som ville förmedla din väns bortgång som skulle komma. det är som sagt svårt att svara på. Om du ställer frågan till dig själv – inom dig, hur känns det då? En bekräftelse på att man har rätt brukar vara att man ryser eller liksom ”man bara vet”.

 10. Lottie says:

  Jag har ända sedan barndomen känt o även sett saker. Fast inte nu längre. Det är tråkigt o jag förstår inte varför?

 11. Mia says:

  Hej! Jag var med om något väldigt märkligt hemma hos en vän till mig. Vi gick ner till deras källare, jag drogs längst in i källaren till en mindre hall med en trapp till entreplan. När jag närmar mig sista rummet så får jag en stark obehagskänsla och jag blir stående vid tröskeln in till hallen. Känner starkt att jag inte vill gå in dit. Min vän går då förbi mig och jag kliver tillslut in i hallen med henne. Jag blir då yr och när hon slår igen dörren så finns en annan dörr där bakom som leder till ett litet förråd. Jag blir väldigt illa till mods och när hon öppnar dörren till det becksvarta rummet så närmar jag mig det och blir stående en liten stund. Känner mig fortfarande väldigt illa till mods och helt plötsligt så ser jag som ett mörkt nät som hänger för dörren och när jag rör med min hand så blir den alldeles suddig och den hänger inte riktigt med i de rörelser jag gör. Far med handen fram och tillbaka (som en prinsess vinkning) men handen är jättesuddig och det blir som fartränder efter handen i luften. frågar min vän om hon ser nätet och om min hand ser suddig ut. Hon förstår ingenting. Hon ser ett mörkt rum och enligt henne så är min hand alldeles klar. Strax efter så känns det som om min hand svällt upp en liten bit ovanför handleden. Detta håller i sig ca 20 min sen släpper det. Någon som vet vad detta kan betyda? Är mest nyfiken på det mörka nätet/draperiet som uppenbarade sig framför dörröppningen.

  • Carina Hammarsten says:

   Hej Mia!

   Det låter lite som att du funnit en ”portal” i det här lilla utrymmet och anledningen till att din hand blir suddig och nätet likaså, kan bero på att i en portal finns varken tid eller rum, dessutom kan det vara ”geometriska former” som uppenbara sig för dig också, för att du har en stark intuition och ett slags medialt sjätte sinne som kan se det 😉 Har du varit med om något liknande förut? Vad känner du in själv att det kan ha varit?

   • Mia says:

    Hej och tack för ditt svar. Jag har varit med om lite blandade upplevelser men nu på sistone så har det blivit mkt starkare upplevelser. Intressant att du skriver portal för bara för en liten stund sen så ploppade det ordet upp i mitt huvud. Så min känsla är nog inne på precis det.

    • Carina Hammarsten says:

     Mia, det var det första som kom till mig – portal. Och ja, jag tror du har funnit en sådan där och att det är känslig för andevärlden och kan förnimma den här andra sidan bortom portalen 🙂

 12. Emma says:

  Ända sedan jag var runt 3 år så har jag varit med om många olika saker som inte har en rimlig förklaring. Vissa gånger har de skrämt livet ur mig på grund av att jag inte klarar av all energi de ger ifrån sig. Jag är idag 18 och min mamma och jag förde nyligen ett samtal i telefonen. Hon skulle precis berätta vilken tid hon skulle åka hem då jag hörde en sprakande smäll, som om att hon tappade telefonen i golvet. Det sprakade väldigt mycket och sen kunde man höra tunga andetag som om att denne hade sprungit väldigt fort. En röst uppenbarade sig men eftersom att det sprakade hela tiden kunde man inte höra vad denne sade. Det skiftade mellan tunga andningar o prat 3-4ggr i en minut. Sedan bröt samtalet. Jag var väldigt skärrad men ringde sedan upp mamma igen och då frågade hon varför jag hade andats och pratat på ett sånt konstigt sätt. Men jag undrade ju detsamma? Det visade sig att vi inte kunde höra varandra men att båda kunde höra detta fenomen. Mamma berättade att hon hade sagt hallå väldigt högt en gång under perioden denne hade andats högt och då hade den börjat prata. Men jag hade varken hört hennes hallå eller försökt prata med henne. Båda är nu väldigt rädda och jag har börjat uppleva mer och mer. Mvh Emma.

  • Carina H says:

   Hej Emma! Det låter som att du har fått ”andevärlden” med dig på tråden. Och att det kan vara flera stycken som du hör på en och samma gång. Har du och din mamma haft kontakt med den andra sidan på något annat sätt, via ett medium eller meditation eller så? Har ni haft intresse av detta och isåfall ”bett om” att få se och höra dem? Bor ni långt ifrån Borås? Annars har vi ett öppet hus den 3 juli som ni är välkomna till 😉 Där kommer vi även att ha en liten miniseans som ni kan vara med på och vi kommer även att ha möjlighet till automatskrift (där Cicci tar kontakt med den andra sidan som skriver via Cissis hand). I annat fall är du välkommen att mejla mig om du har fler frågor, på carina@spirituellt.nu MVH Carina

 13. Paola says:

  Hej jag har inte upplev ”andevärlden ” men däremot har jag upplev mkt inom mig som jag inte vet hur jag skulle förklara . . . Vet om några artister som har sjungit om att bli ”vaken” eller ett andligt uppvaknande och jag kan nog relatera till det de beskriver, men jag är född kristen och den här typer av upplevelser är inget mina kristna vänner verkar kunna förstå, jag känner mig lite som en ”outsider” och jag känner mig verkligen inte som ett helgon eller liknande. Jag skulle gärna vilja förstå mer om min situation och så hittade jag din sida så jag hoppas på att du kan hjälpa mig på nåt sätt. Vänligen /p

 14. wictoria says:

  Hej! Jag var med om en grej två gånger för ett par månadet sedan som först fick mig att tro att jag blivit galen men det var så verkligt. Jag låg i sängen men var fortfarande vaken, när jag tittar mot min garderob så ser jag en ca 30 cm stor cirkel som innehållet snurrar runt typ. Denär kvar i 10-15 sekunder, jag säger till min son i rummet jämte att komma o kolla men då försvinner den. har du någon förklaring eller är jag knäpp 😉

 15. Tanja says:

  Min pappa gick bort 2,5 vecka efter att mitt andra barn föddes. När jag väntade mitt tredje barn hade jag en ”dröm” om att han ringde mig. Än idag vet jag inte riktigt säkert om det var en dröm eller om det var på riktigt. Men det kändes som om det var på riktigt. ❤️
  Min mamma gick bort för tre veckor sen och jag hoppas på att få ”kontakt” med henne så småningom. Saknaden gör nu så ont.

  • Carina H says:

   Telefonsamtal från anhöriga som gått bort är oftast ett samtal som äger rum i det undermedvetna <3 Han ville förmedla till dig att han sett barnet du födde, innan det kom till världen att det fanns ett samband <3

 16. Lizzi says:

  Jag själv upplever så mycket hela tiden. Men vill berätta om EN av min dotters alla upplevelser. Hon kan ha varit 2-3 år, vi stå på toaletten och fixar med något och dörren är öppen ut mot hallen. Plötsligt utbrister hon : mamma vem var det som kom? Samtidigt ser jag hennes pappa komma körandes från jobbet utanför fönstret och tror det var bilen hon hörde. – Det var pappa som kom hem , sa jag! – Nej, jag menar den lille pojken som sprang ner för trappen ! Sa hon. Då såg hon tydligen en pojke i vår hall som sprang ner till vår nedervåning. Jag undrar än idag vem denna pojke är/var. Om han finns kvar i huset , om han är medflyttad sen förut eller om han har en historia från huset vi bor i.

  • Carina H says:

   Ja, det jag får till mig just nu är att han hör till er familj/ släkt på något vis, långt bakåt i tiden (ifrån tidigare liv) på din mors sida. Har någon på din mammas sida förlorat ett barn, en pojk? / Mvh Carina

 17. Bengt Lilja says:

  Hej! Vet inte om detta är rätt forum men jag berättar ändå. För några kvällar sedan låg jag och slölyssnade på radion om Författaren Leo Tolstojs dotter som en svensk författarinna hade skrivit en roman om, Samtidigt spelade jag på mobiltelefonen. Efter en stund så blev jag så ledsen att jag började gråta utan nägon speciell anledning mer än att dom berättade om denna dotter. mycket märkligt. Samtidigt under flera månad tycker jag att fåglar kommer till mig ´. I somras kom en brun duva till altanen och satte sig på min axel och satt där ca en halv timma. När jag skall gå in på en bensinstation så sitter en kaja ca en decimeter ifrån mig på en sk plog och hojtade till när jag gick förbi men ingen ansats att flyga. Även när jag är ute och går så upplever jag att fåglar iblan uppför sig lite konstigt. Är detta något tecken eller håller jag på att bli konstig i huvudet????

  • Carina H says:

   Hej Bengt! Det jag vet om fåglar är att de kommer för att du ska ta hand om ditt hus/ ditt hem eller din familj. Du ska skapa en trygg omgivning helt enkelt. Kajan säger ”tillsammans är vi starka” gör något tillsammans, skapa något tillsammans. Detta med radion och det du lyssnade på kan ha ”triggat” ett cellminnne i din kropp, du kan ha råkat ut för något liknande i ett av dina dina tidigare liv. Hoppas att du fick svar på din fundering 😉

 18. Maria says:

  Jag har haft många andliga upplevelser. innan var jag rädd för att möta dem men idag arbetar jag med min rädsla jag känner lätt av dem men har innan undvikit och gått min väg pga av rädsla. men när dem har visat sig. känner jag mig mer lugn. jag har en del aktiviteter i mitt hus inga obehagliga. men skyddsängel har jag nog möt eller om han ville visa mig vägen. Det var i tonåren då jag hade det tufft otrygg. men en natt vaknade jag av att det kändes som det låg någon bredvid öppnade ögonen. blev livrädd men det fanns en trygg känsla hans lugn jag minns än idag hur han såg ut lite som indian med mörkt glansigt hår. jag fick känslan att allt kommer bli bra men när jag sträckte ut min hand log han och försvann.. och han hade rätt med tiden blev allt jätte bra.. hade även min mans morfar här den natten han gick bort. Tror han bara ville säga adjö till alla för han tittade in i alla barns rum och speciellt in till min man. så dem finns runt oss hela tiden <3

 19. Zenita says:

  I mitt hem/ runt mig förekommer det en del aktivitet.
  Vi hade gäster en kväll, vi satt i köket och Jag flyttar in stolen för att det är ”någon” som vill gå förbi (komma fram) bakom mig tills jag ser att de andra gästerna undrar vad jag höll på med. Inser ganska snabbt att det inte var någon där. Gästerna blev lite brydd på vad jag höll på med 🙂
  När jag upptäckte att det inte var någon som skulle förbi mig kände jag och ”såg” att jag har någon som stod bakom mig vid min högra axel.

  Förr vaknade jag ofta på nätterna av att någon sover/snarkar i min säng trots att sambon inte var hemma. Jag tyckte det var lite otäckt när det hände gång på gång på gång och jag blev faktiskt lite rädd så en natt sa jag helt enkelt att jag inte vill att han/hon ska skrämmas men du får gärna vara här och skydda mig.

  Nu har det varit ”lugnt” men jag känner ofta som om det är någon som blåser mig i nacken när jag sitter i soffan. Jag vet att det jag har någon/några med mig <3

  • Carina H says:

   Ja, du har alla gånger ”besök” hemma – och det är bra att du talar med dem rakt ut och förklarar att du känner det obehagligt men att de gärna får lov att skydda dig. =) kram

 20. Carina H says:

  Själv har jag haft flera andliga upplevelser och det har varit på många olika sätt. Jga har fått många budskap genom åren och jag har fått många ”hintar” om vad jag ska göra med mitt liv….ledtrådar som ploppar upp lite här och var, främst om jag står i en vägkorsning av flera olika alternativ att göra =) på något sätt så får jag alltid svaren till mig och ”känslan” blir alltid att jag väljer rätt. Jag är väldigt tacksam för att ha så många ”nära & kära” på den andra sidan som vakar över mig och mina barn. Hade det inte varit för dem så hade jag kanske inte orkat ta mig igenom allt det jag tagit mig igenom genom åren som gått. =)

 21. Pernilla says:

  Hej! En av mina första upplevelser var när jag bodde hemma på landet. Helt plötsligt fick jag för mig (som en fantasi lr vakendröm) att jag hade så ont i benet. Jag satt i sängen och kände smärtan. Efter 5 min var det någon som knackade på vår dörr. Pappa öppnade och en man bad honom att ringa efter ambulans, då en mc hade kört på en hare några km bort och medresenären hade brutit benet. Jag blev livrädd och trodde, att jag orsakat olyckan….. Det tog många år innan jag förstod att jag kunde förnimma andras känslor.

  • Carina H says:

   Det var verkligen en andlig upplevelse och visst är dte en alldeles speciell känsla att ”förnimma” saker – om än det nu handlade om ett brutet ben den gången 😉 kram

 22. Kerstin says:

  Hej !
  Visst har jag upplevt andevärlden.
  när jag skulle åka till min mormors begravning som var 40 mil bort var jag orolig för min man då han hade vatten i lungsäcken. jag funderade om jag skulle åka eller stanna hemma, och då i ett sömnvaket tillstån fick jag se ett par helt underbara mandelformade ögon som tittade på mig, och jag tänkte att vilka fina ögon vems är dom? efter en liten stund så försvann hon och jag somnade om och jag åkte till bergravningen allt gick bra.

  en annan gång vaknade jag av att jag var törsdig och gick ut i köket för att dricka vatten, när jag stängde kylskåpet så var det som om en Fè som slår med spöt och det blänkte till 2 ggr i kylskåshantaget och 3 ggr i handtaget på ugnsluckan.
  jag gick bakot och lutade mig mot diskbänken sammtidigt som jag tänkte, vem är du?
  då kommer det en isande kyla in i mig jag blev alldeles iskall och tänkte
  nej vännen nu kom du alldeles för nära och då känner jag hur den försvinner ur mig och än i dag så grämer jag mig över att jag inte frågade efter vem det var.

  det här var 2 av många upplevelser jag har haft hoppas fler skriver och berättar alltid spännande läsning

  • Carina H says:

   Wow! Det var spännande upplevelser…..vad tror du själv attd et var som ”blänkte” till i köket? Jag gissar på att det kna ha varit Änglar. Du kan ju fråga idag vem det var. Sätt dig ner i tystnad och slappna av och ställ frågan i huvudet som en tanke eller tyst för dig själv, lyssna och känn sedan efter om det kommer något svar. =) Återkom gärna om du får ett svar (om du känner för att dela med dig av svaret vill säga ) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.