fbpx

Änglaoraklet Eva-Lotta berättar om sitt livskall

änglaorakel st

Hej Spirituellt!
Eva-Lotta heter jag och jag är ett änglaorakel.

Jag har alltid sett andar o småfolk från min barndom men tog inte tag i min andliga utveckling förrän jag blev 29 år. Då träffade jag min första mentor Ewa Wennerberg som gav mig healing och hjälpte mig utveckla mina sinnen genom övningar o meditationer. En dag sa hon åt mig att jag ska be änglarna om hjälp och jag blev förvånad men litade på vad hon sa och tänkte inte så mycket mer på det utan reste hem till Mölndal, där jag bodde med min dåvarande sambo o senare make.

En kväll när jag hade jobbat kvällspass som undersköterska på Mölndals sjukhus och gick mot busshållsplatsen för att ta bussen hem så kommer en känd alkohlist från akutmottagningen mot mig och skrek åt mig och kallade mig hemska saker för han ville ha en cigarett, han kom närmare och närmare och jag kände paniken stiga, för normalt sett så är Göteborgsvägen väldigt traffikerad av både bilister och folk, men nu fanns ingen!

Jag kom att tänka på Ewas ord så jag viskar tyst för mig själv

[blockquote source=”Jag”]Jag ber om änglarnas beskydd!![/blockquote]

I samma ögonblick så kommer en man i beige kappa och går emot mig o mannen och han möter upp mig precis innan den aggresiva mannen når fram till mig och jag hinner viska till den uppdykande mannen.

[blockquote source=”Jag”]Snälla hjälp mig![/blockquote]

Han stannade kvar och lyckades lugna den berusade samt arga alkoholisten och bussen kom till slut så jag kunde stiga på. Jag tackade mannen i den beiga kappan för den hjälp jag fick och for sedan hem.

[blockquote source=”tänkte Jag”]Jösses, vad var det som hände?[/blockquote]

Jag bad om hjälp av änglarna och i samma sekund dök denna man upp!
Antingen så materialiserade sig en ängel eller så skickade dom denna man till min hjälp.

Senare så hade jag besvärligt med min mage med magkattarr och hade smärtor ofta och länge, jag testade en kväll när det var besvärligt att be änglarna skölja bort smärtan i magen och när jag säger ordet ”mage” så var smärtan borta och den kom aldrig tillbaka, trots att det nu har gått 6 år.

År 2011 fick jag veta att mediumet Birkan Tore som hade varit med några avsnitt på ”Det Okända” skulle ha en kurs i Östersund och jag ville så gärna gå på den men vi hade det dåligt ställt med ekonomin så jag bad änglarna hjälpa mig och om det var meningen att jag skulle gå på denna kurs så fick dom ge mig ett tecken! Den kvällen hade vi tvättstuga vilket är en friliggande byggnad och jag bar iväg tvätten.

Utanför porten så hittar jag en hundrakronorssedel  i snön och jag stoppade snabbt på mig den och tackade för hjälpen och gick vidare för att tvätta kläder. När jag går tillbaka så ligger en hundrakronorssedel på precis samma plats i snön så jag stoppade på mig den också och skyndade hem för att berätta för min dåvarande sambo om miraklet.

Det visade sig att jag hade råd att gå på kursen!

Efter kursen så ville jag prova att ge healing med ärkeänglarnas hjälp istället för andarnas och min guide/skyddsängels hjälp och jag la märke till att folk upplevde healingen mycket starkare.
När jag la tarotkort innan jag började med änglarnas hjälp så kunde jag få upp saker som kunde skrämma klienten, men när jag började få hjälp av änglarna istället så blir budskapen o tolkningarna mer kärleksfulla och hjälpande, så nu har jag skapat en distanskurs i att lägga tarotkort med ärkeänglarnas hjälp.

Jag har jobbat som undersköterska i ungefär tjugo år men tröttnat och hoppas att jag snart kan starta eget företag som änglaorakel istället som jag nu har som hobbyverksamhet sen några år tillbaka.

En liten övning som jag gärna vill dela med mig av är en skyddande övning med ärkeängel Michael.

  1. Sitt eller stå med ryggen fri.
  2. Säg följande, högt eller tyst inom dig:
    [blockquote]Jag ber ärkeängel Michael kapa mina negativa energiband.[/blockquote] (negativa energiband är sånt som tar din energi, tex en gnällig kollega, sur chef osv)
  3. Ta några djupa andetag och säg följande igen:
    [blockquote]Jag ber att ärkeängel Michael sätter upp rosa sköldar omkring mig.[/blockquote]
  4. Nu är du klar!

Rosa sköldar drar till sig trevliga människor har jag märkt och dom filtrerar bort negativa energier i 4-6 timmar beroende på miljön omkring dig.
Vill ni veta mer om det jag gör www.evasoderstrom.se eller så har jag en gillasida på facebook som heter Änglaorakel Eva Söderström.
Jag har även en grupp som heter Magsiska upplevelser i vardagen där vi delar med oss av stora och små mirakler för att dra till oss fler mirakler i livet.

Ha det bra allihop!

mvh Änglaoraklet Eva-Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.