fbpx

Änglarna finns runt mig

Änglar – visst finns dom…..

Jag vill bara skriva och visa min uppskattning och tacksamhet för de Änglar som finns med mig dagligen. De ger mig energi, de hjälper mig att förgylla tillvaron och vardagen för mina medmänniskor, som jga jobbar me doch främlingar som jag möter på min väg till och från jobbet varje dag.
Idag fotograferade min arbetskompis Didare mig, när jag provade hennes glasögon och när jag senare under eftermiddagen kikade på fotografiet så fick jag se att jag är inte ensam på bilden – med mig finns också Änglarna, särskilt en och det är Ängeln Gabriel. Han står till höger om mig på bilden, alltså intill min vänstra axel, när Didare fotograferar mig. Bara någon stund tidigare har Didare nämnt just Ängeln Gabriel och detta för att min yngsta son är döpt efter den Ängeln, också han är ett mirakel för mig, precis som båda mina pojkar är.

Jag är så tacksam för att Änglarna finns med mig och för att de hjälper mig och stöttar mig i mitt arbete att hjälpa mina medmänniskor, mina vänner, mina nära & kära och alla jag möter på min väg genom livet. Jag vet nu, mer än någonsin, att detta är mitt kall – det är detta jag ska göra och det jag var ämnad att göra från den första dagen jag mötte min Ängel, på väg till skolan 7 år gammal, med två av mina klasskompisar Janet och Päivi. Ängeln varenorm, med vingar på typ 10 meters bredd och gick bakom oss hela vägen till skolan.

Såhär skriver några av mina goda vänner som kikat på fotografiet nedanför:

 

Ann-Louise Eyecraft Grufman Nu är jag inte så bra på att förklara saker ännu men visst är det en kvinna som Ber, hon lutar sig framåt och har sina händer som att hon ber…
Sen är det en längre bort och tycker att den är snarlik dig och det känns som det är en mormor, samtidigt en herre men det kan ju vara ett par.. Din guide kan det vara en Viking/riddare…
Känns som att någon vill fram med ett budskap??

Susanne Silvola skuggan av en man. han har inge hår o är ganska stor. Starka armar o blå tshirt. Han ser väldigt snäll ut lite fårig typ i 50-70 års åldern. Första gången jag ser så klart<3

Criss Karlsson Jag ser också mannen bakom dej mörkhårig med gråa strån starka drag i ansiktet, blå T-shirt tror ja

Elisabeth Sundström Skuggan av en man alldeles bakom dej

Jan Åke Edlund En ängel är nära dig.

Sara Lenemark Ser ut som någon slags aura i rosa turkos/blå och gult… du har en vägvisare eller energi bredvid dig

Ann-Louise Eyecraft Grufman Måste skriva att jag får fram en vacker grön natur med fina äppelträn och där en kvinna med klänning med förkläde och en korg där hon lägger äpplena i…hon kan vara i allt från 25-35 år

Anneli Drak-Ulla Agda Persson Hej! Jag tycker detta är mycket intressant. Jag brukar aldrig se något, utan höra och känna dofter. Men detta ser jag. Ser ut som en äldre kvinnlig gestalt som sitter bakom dig, håller händerna på stolen?

Helena Flank Jag ser ljus energi vid din vänstra arm, men det står en lång smal man strax bakom dig

Liliann Eskilsson Jag får inse att jag inte är på samma linje…. Men jag ser som enl tidigare en kvinna, sorgsen, ser henne blicka ut över vatten (hav)….men jag försökte iaf

Lizzi Kullander Berglin Lustigt det är ju precis som om det var ngt/ngn där som gör att det blir rosaskimrande dimma

Erica Barrdahl Jag ser också en gestalt bakom dig Carina Hammarsten. Men kan inte riktigt avgöra om han sitter på bordet bakom dig, lutar sig framåt och håller i stolen eller om han står bakom dig.

Pernilla Björkberg Ser ut som en grov arm,med armbågen mot dig typ., som att nån sitter där

Stina Andersson Kan förnimma solen och färgerna guld och alla nyanser av grönt

Lena Jansson Ser ut som om någon sträcker fram en arm mot dig?

Helene Blomquist hej.. såg fotot du lagt ut.. och tittade till på det.. fick först fram en ung kille på när jag såg bilden.. men lämnade datorn och diskade.. medans jag diskade kom denna unga kille igen.. han är runt 20 års åldern. enorm glimt i ögonen. en härlig humor och ett gott klingande skratt.. han visar mig bilder på motorcyklar. kan även vara crosscyklar. han pratar om något som du vill göra. som om de är något ed en utbildning / kurs du funderat på. men som du är lite tveksam om.. Men han säger något om att du ska ta chansen. allt löser sig i slutändan. och du är ju i ditt fulla flöde just nu. han ger vill ge dig en puss på kinden innan han går .. / Helene

Anette Carlsson angående fotografiet på mig: Direkt när jag såg bilden igår så såg jag en stor manlig skuggestalt som står bakom dig där tavlorna är ungefär. Han sträcker ut sina armar för att beskydda. Den rosa dimman jag ser idag bredvid dig såg jag inte igår för den stora manliga gestalten var då så stark. Den rosa dimman precis bredvid dig är siluetten av en lite äldre kvinna med mycket kärlek till dig och vill vara nära dig. Hon tyckte om att sitta och dricka kaffe med dig och samtala. Ni har säkerligen släktband. Fortfarande ser jag också den stora manliga gestalten klart. Han står ungefär mellan tavlorna och det är dimma ovanför hans huvud. När jag känner något så får något som liknar ”ståpäls” eller rysningar i håret och på armarna. Inbillning eller inte det vet jag inte, men jag har börjat litar på min känsla. Det är så starkt och tydligt så det där är ingen tvekan, jag har rysningar över hela kroppen. Den manliga gestalten står framför tavlorna och mellan tavlorna och har en stark vit dimma på sitt huvud. Han har säkerligen haft en nära kontakt till dig för han visar massor av beskydd med sina armar. Han är lång och ståtlig. Den rosa dimman precis bredvid dig är siluetten av en lite äldre kvinna med mycket kärlek till dig och vill vara nära dig. Hon tyckte om att sitta och dricka kaffe med dig och samtala. Ni har säkerligen släktband.

 

 

 

 

 

Änglar finns bland oss…..tvivla aldrig på det   😉

KOrt taget på jobbet

Ljus & Kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.