fbpx

Änglarummet

Godmorgon!

KL 07.00 imorse var jag nere och förberedde Ängalrummet inför kursen som jag håller imorgon, Andlig Grundkurs steg 1 <3
Jag tände Änglaljuset och fick en härlig upplevelse i samband med detta, med mycket kärlek och likaså fick jag till mig ett budskap av Änglarna:

 ”Du äger ett stort hjärta och just det är din sanna styrka. Kom ihåg – att ett öppet hjärta – det är ett modigt hjärta. Var stolt över vem du är. Låt nu världen ta del av din begåvning och din visdom. Din gåva är att tala till världen och att världen lyssnar till dig.”

Vilket underbart budskap <3
Jag är så tacksam för att Änglarna stöttar mig när jag lär ut min kunskap och att det känns så rätt att lära ut det till andra, så att andra får möjligheten att uppleva det jag själv gör, kontakten med Änglarna, kontakten med Universum och all den energi som finns där och med andevärlden och alla våra nära & kära, som gått över <3

Änglaljuset lyser med en härlig värme och lyser upp hela rummet.

Imorgon kl 11 öppnar jag dörren till Änglarummet för mina kursdeltagare <3

Ljus & Kärlek / Carina Hammarsten <3

Ljusportalen 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.