fbpx

Ännu en lyckad kursdag är till ända

Idag har vi haft ännu en lyckad kursdag här hemma i Frufällan – Andlig Grundkurs, Steg 2

Andliga rummet
Andliga rummet

Ytterligare enlyckad  kursdag är till ända och det har varit underbart trevligt och framför allt lärorikt och roligt.
Kursdeltagarna har fått lära sig bl a SBF (Soul Body Fusion) De har fått lära sig att öppna sitt tredje öga med en speciell ton och de har återigen fått ta in budskap åt varandra, för att bli säkrare på att tona in och känna in. Vi har också lärt oss om sk traumaringar och vi har scannat av auran hos varandra, vi har också mätt upp vart våra Änglar och Guider står i förhållande till oss.
Vi har också haft förmånen att få besök av en god vän som behövde en Healing behandling på plats, och detta fick hon av oss allihopa – vi kan säga attd et fanns enormt mycket energier i rummet när vi gjorde denna behandling.

Vi har också ätit lunch och fikat och haft många trevliga samtal under resans gång genom det andliga för andra gången.

Kursdeltagarna har sedan beskrivit vad de tycker om kursen och övningarna under kursdagen och sammantaget tyckte de att kursen var mycket lärorik, helt fantastisk, utvecklande, mycket givande, intuitionen blev starkare och man lärde sig enormt mycket.
Någon upplevde att det som hon upplevt idag, var helt fantastiskt och samtidigt lite svår smält, någon upplevd ekursen som mycket personlig och mysig, och en kurs där man fått lära sig allt på ett professionelt sätt.

Själv är jag, Carina, som kursledare supernöjd med kursdeltagarnas initiativ, deras spontana inlevelser och deras önskan att vilja växa i själen och att arbeta med sin intuition.

Samtliga kursdeltagare lyckades klara av alla övningar och erhöll därmed varsitt Diplom.

/Carina Diplm. Spirituellt & Andligt Medium & Reiki Master

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.